Известие

Collapse
No announcement yet.

Мадона 29.08.-София,ст.В.Левски

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да се дигнем и да докараме Rammstein
    На мен тая година не ми върви на концерти и това е...2 пъти изпуснах Metallica, освен това единият път беше точно на таз годишния Rock in Rio, който беше в Лисабон и където щяха в един ден да бъдат Metallica, Apocalyptica, Moonspell и Machine Head....и всичко това го изпуснах...шок и ужас. В последствие изпуснах Cradle of Filth в Бургас, за чийто концерт дори имах пропуск. Сега имам билет за Disturbed на 29 юни в Люксембург и евентуално може и тях да ги пропусна. Та след цялата тая тирада от пропуски мисля да пропусна Мадама Приятно изкарване на тези, които ще ходят
    Last edited by detelazurno; d.m.y г., 15:18.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

ш металягите, я си направте тема а?
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
        ш металягите, я си направте тема а?
        Айде малко по-спокойно, а?

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Айде малко по-спокойно, а?
          айде сега прилежно да си отвориш тема за железа и там да си пишете, а?

ае няма ли някой модератор в тоя форум?
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Трябва верно да се намери някой модератор да поразчисти тия заяжданици дошни от немай си къде. Аз не мога да разбера какво ти преча. Покрай пожеланията ми за приаятно изкарване на тези които ще ходят на Мадона споменах и за това как не ми върви на концерти тая година. Ако толкова те дразни нещо, че е споменато за метъл, защо не реагира на по-горните изказвания за Rammstein? Или имаш нещо конкретно против мен въпреки, че не се познаваме?!

Comment

Айде фенове ...има още малко по-малко от 3000 билета за Мадона от по 100 и 110 лева....Хората се наредиха на опашка от 23.00ч предния ден.....На следващия ден за около час бяха продадени 10 000 билета...Като тези от 150 лева (за мен най-доброто съотношение цена/местоположение) свършиха за 15 (минути). Разбира се, се получава една малка неприятност - билети се изкупуват масово за определени места с цел препродажба после и местата свършват, като впоследствие тези билети се връщат/сторнират и пак има свободни места ама кел файда за хората които не можаха да си купят желаещите места. Ама останаха 2-3000...Тва е МАДОНА все пак. За Депеш Мод не се притеснявайте. Има още 23000 билета
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

За Депеш Мод не се притеснявайте. Има още 23000 билета
                Тва е една много добра новина за мен,защото все още не съм си купил
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Които бил е видял.
                  Споделяйте мнения
                  Моето е, че направи отлично шоу и пак ако дойде, ще я гледам отново. Кефа е уникален.
                  Евала. Спор няма, че е КРАЛИЦА.
                  Поклон!
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

Жената купи два билета седящи, ходиха с голямата дъщеря, пет дена преди концерта за 200 лв, цената им е 270 някъде, на хубави места, седящи, отидоха към 17,30 там, Мадона се е появила към 22 ч. , стадиона пълен, шоу голямо, ефекти и т.н.- ми на Мадона, като Мадона.Племеницата е била в тия до /или под/ сцената, но не съм я виждал да каже .
                    Мнението и е /понеже гледаме доста концерти на дВд и т.н./че малко е студена работата, няма кой знае какъв контакт с публиката и т.н.,за разлика от други звезди, които се държат различно и осъществяват някакъв диалог с публиката, влият се от този контакт и прочее, това е един минус според нас, пък за други може и да е плюс.Всеки си гледа от неговата глава.
                    който си пада по Мадона не е съжелявал, който не си пада също
                    Аз не съм и много голям, фен, но я харесвам и не мога да отрека, че е един успях човек, който е прави, това което иска.Направи ми впечатление на някои коментари в дира, бреех, чудно ми как може червеят да съди птицата, затова че лети.
                    Те ви коментари
                    http://life.dir.bg/stars/6/star23c.html
                    Last edited by fred; d.m.y г., 17:16.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Направи ми впечатление на някои коментари в дира, бреех, чудно ми как може червеят да съди птицата, затова че лети.
                      Те ви коментари
                      http://life.dir.bg/stars/6/star23c.html
                      Леле как може да има такива нещастници на тоя сват, които дори да си помислят да пишат подобни неща,само 3,4 от коментарите прочетох и мисля да не продължавам повече, защото ми стана лошо......та чак не ми се коментира.
                      Тя е един от най-успелите в шоу бизнеса на всички времена и това никой не може да го отрече, кой квото ще да си разправя, майната им.
                      Мадона е наистина попикона и кралица на попа.Евала и

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                      Втора национална среща на 155

Comment

Нормално, плюенето е национален спорт. Аз не съм фен на Мадона, не ми е тръпка и затова не ходих на концерта. Но щом някой се е задържал толкова години на сцената е проява на късогледство и простотия да отричаш качествата му.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Наистина се е получило грандиозно шоу
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

за мен примерно не е икона

както и неможе да пее на живо - това е факт, който и най-заклетите и фенове не могат да отрекат

уважавам това , което е постигнала, което е колосално, но не са длъжни всички да я харесват, както не са длъжни и да си замълчат ако не я харесват

не бъдете като коне с капаци
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                              Леле как може да има такива нещастници на тоя сват, които дори да си помислят да пишат подобни неща,само 3,4 от коментарите прочетох и мисля да не продължавам повече, защото ми стана лошо......та чак не ми се коментира.
                              Тя е един от най-успелите в шоу бизнеса на всички времена и това никой не може да го отрече, кой квото ще да си разправя, майната им.
                              Мадона е наистина попикона и кралица на попа.Евала и
                              Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Нормално, плюенето е национален спорт. Аз не съм фен на Мадона, не ми е тръпка и затова не ходих на концерта. Но щом някой се е задържал толкова години на сцената е проява на късогледство и простотия да отричаш качествата му.
                              E това плюенето е наистина национален спорт, злоба и завист...В тоя ред на мисли, Добри Желязков, първият ни фабрикант в крайна сметка бил с конфискувана фабрика по доноси на турци и българи, които му завиждали.
                              А наистина, не е важно дали я харесваш или не, а да отдаваш на всеки заслуженото, особено когато го е постигнал с работа /то работата не е само да копаш или да стоиш пред струга /
                              Last edited by fred; d.m.y г., 21:34.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

И аз бях там и аз видях и....... уникално шоу,което няма как да забравя.Вярно е,че на живо не звучи като от студийни записи,но нека се има предвид,че жената е на 49 и цяла година прави концерти през малки периоди от време.Хореографията беше уникална,музиката също,изживяването върховно,а самата Мадона..... да си на 49 и да имаш енергията да направиш всичко,което тя направи можем само и единствено да и завиждаме.Отделно хората,които бяхме на концерта,докато чакаме да се появи,си направихме уникално шоу с мексикански вълни и дори ни остана време да усвиркаме ВИП сектора,защото проваляше вълните
                                Прилагам и малко снимки за всички,които не са успели да отидат или не са фенове,но искат да видят какво е било.
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                                Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                                Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Working...
                                X