Известие

Collapse
No announcement yet.

Мадона 29.08.-София,ст.В.Левски

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://vbox7.com/play:3b0ce248 - Мадона гола - много е яка, обаче ако сте яли скоро гледайте до 2:04 Ако харесвате пудели, гледайте цялото . .
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Добре че пичовете с оранжеви фланелки не си вършеха работата като хората и се намърдахме на 30на метра от сцената с билети от 100 кинта
      Attached Files
      sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
      ALFA ROMEO 2.0JTS ex
      ALFA ROMEO Crosswagon Q4
      Продавам Алфи на части!

Comment

Те само в началото не си вършеха работата.Към 7 почнаха да гледат стриктно и да насочват(поне от нашата страна).
        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=292039

П.П. Иначе аз отидох с приятелката ми, че много зор даваше. Беше ми интересно. Сцената с тия екрани е нещо невиждано. Доволен съм от концерта.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
            И аз бях там и аз видях и....... уникално шоу,което няма как да забравя.Вярно е,че на живо не звучи като от студийни записи,но нека се има предвид,че жената е на 49 и цяла година прави концерти през малки периоди от време.Хореографията беше уникална,музиката също,изживяването върховно,а самата Мадона..... да си на 49 и да имаш енергията да направиш всичко,което тя направи можем само и единствено да и завиждаме.Отделно хората,които бяхме на концерта,докато чакаме да се появи,си направихме уникално шоу с мексикански вълни и дори ни остана време да усвиркаме ВИП сектора,защото проваляше вълните
            Прилагам и малко снимки за всички,които не са успели да отидат или не са фенове,но искат да видят какво е било.
            Наистина фантастично шоу...Мерси за снимковия материал
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
            X