Известие

Collapse
No announcement yet.

Инспектор изскочи от храсти и обърна ТИР

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    Сега като се намеси Вируса ще видите вие.

Брейй какви работи правят в Разград - града голяма.
    Чак съм горд
    Да го ****** журналистите под вода докато изсъхне!****да го барат!?Квартира да му намерят!Шапка да му турат!Ей това ще кажа.Гадни продажни ****** са журналята!
    Професоре,ти мислиш ли,че инспектора се е скрил в храстите?Иди провери да видиш къде стои,пък тогава плямпайте!
    Last edited by pr_00f; d.m.y г., 16:13.
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Е най-накрая чичи Митко да изкаже компетентно мнение
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        РАЗГРАД. Сврян в храстите контрольор на ДАИ стана причина за катастрофа край Разград. Служител на инспекцията изскочил вчера изневиделица със стоппалка на стръмно шосе и принудил летящия камион да набие спирачки. 33-годишният шофьор, който работи в пловдивска фирма, карал дървени палети. На околовръстното при входа за Разград бил спрян за проверката. Претовареното возило обаче не могло да убие инерцията и тирът заедно с ремаркето му се преобърнал в канавката, разказа самият водачът. От ДАИ в града отказаха коментар. Шефът на инспекция Иван Караиванов обясни, че е в отпуск.
        Станка Христова

Източник:
        http://paper.standartnews.com/bg/art...article=266716

Няма да коментирам...
        абе тоз даиаджия сигурно е вдигнал палка за руло Т.ХАРТИЯ и е станал обект на произшествие.

Comment

Стига псува из форума бре.
          Аз мисля да посетя паметното място където е станало събитието следващият месец като си ходя на село
          Ще ти пратя снимки.
          Ще гледам също за храсти и остатъци от ТХ.
          Last edited by pr_00f; d.m.y г., 16:16.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Шат и влака спря на място....
            тук много често в храстите има скрита патрулка...

Comment

Абе изскачат, то идиотите обаче са от двете страни за съжаление, в случая е инспектор, а помните ли оня случай в Бяла, където камиона с жито обърна рейса...
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                идиотите обаче са от двете страни
                Е те тва е жестоката истина.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Цялата зима от кооператива продаваме каде жито, каде царевица, общо 75 камиона. Нито един не тежеше до 40 тона както е изискването масово от 45-50 тона. Шофьорите се оправдават с техните си началници, тези с частните камиони, че не им излиза сметката да карат бруто 40 тона. На ключови места по пътищата из цялата държава има ДАИ, не вярвам камион да може да мине непроверен та направете си сметка каква корупция е.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

То като им гледам само физиономиите и фигурите им и ми се драйфа.Ама и като ме спрат ми се иска и да извадя Глока.Никаква колегиалност не ми е останала.Направо отврат.Някакви селски сътвери (това е северняшки диалект) са ги сложили по пътищата и ти пишат акт безда се притесняват,че ти ги снимаш и записваш с телефона си и ти обясняват,че началствата искат от тях актове.Май не гледат какво става при комшиите от тая система.Лошото е,че когато това стане в Бг няма да е само коктейл Молотов,а и бойно оръжие.Такова дал Господ у нас
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Наскоро ми казаха че ако не спреш нямали право да те гонят, освен ако не провеждат операция, но това не ми се вярва да е точно така......
                      По принцип не е позволено на обозначен автомобил да те гони в населено място ,защото може както той така и ти да застаршите невинни животи и да създадете предпоставка за птп.
                      Аз им спирам максиманлно рядко и то ,ако няма начин да не им спра. Едно ми е направило един път впечатление,а именно ,че ме спряха на румънското посолство ,аз естествено не спрях и след два часа ми се обади собственика по талон на колата (тогава карах едно ауди)и ми каза да ида в първо да ми напишат акт. Това е единствения законен начин да те санкционират

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                      X