If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Та точно на таз светла дата, твинспарковата кучка реши, че е време да напомни за себе си, като започна да примигва закачливо с лампата за маслото. Масло има догоре, ама под 1500-2000 оборота мига. Оставих я в сервиза, и сега чакам диагнозата
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Та точно на таз светла дата, твинспарковата кучка реши, че е време да напомни за себе си, като започна да примигва закачливо с лампата за маслото. Масло има догоре, ама под 1500-2000 оборота мига. Оставих я в сервиза, и сега чакам диагнозата
Ми тя е ясна диагнозатапо-добре се напии довечера,да ти мине
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
мен пък една черна котка ми мина пътя преди малко, та си викам що па да не си пусна едно тото,мое там да ми е некъсмета
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Датчика излезе шгое мембраната се пробила и Фъргало масло през датчика и признаците са същите като знаете кое само дето не трака. Ай отивам да се напия ама от щастие
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Язе не съм фаталист . Затова колата си я купих на 13-ти в петък преди години .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment