Известие

Collapse
No announcement yet.

що за глупост е това?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Предполагам, че някой се подиграва с БМВ ....

ALFA 145 1.6 ТS `97
    & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение

... или с фиат

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
        Аз пък преди няколко години видях БМВ Е36 с надпи "Москвич" на задния капак, което потвърждава твирдението ми, че БМВ са модернизирани Москвичи.
        И аз съм го виждал

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
          ... или с фиат
          Да ама вдигна 15 коня нали ?
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Тва е на Нено колата - ослужих му с емблемата от мойта, да не се срами с тоя кенеф по сервизите
            sigpic

Comment

[quote=Grozdan;418132]Аз пък преди няколко години видях БМВ Е36 с надпи "Москвич" на задния капак, което потвърждава твирдението ми, че БМВ са модернизирани Москвичи.
              ЕВАЛА Grozdan много правилно

Comment

---

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                Аз пък преди няколко години видях БМВ Е36 с надпи "Москвич" на задния капак, което потвърждава твирдението ми, че БМВ са модернизирани Москвичи.

ЕВАЛА Grozdan много правилно

Comment

ФИАТ изкупува фалиращите марки засегнати от финансовата криза...много скоро всяка кола ще бъде с емблемата на ФИАТ
                  На Валентино Роси Ямахата е лого ФИАТ, много по-голямо от това на ямаха
                  Следва превземането на Алди...те са уважавана марка и ще получат 4 броя емблеми на ФИАТ една до друга
                  1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                  и делта

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                    ФИАТ
                    Следва превземането на Алди...те са уважавана марка и ще получат 4 броя емблеми на ФИАТ една до друга
                    По една за всяка година преди да роди .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                    X