Известие

Collapse
No announcement yet.

ВНИМАВАЙТЕ!!! Стар номер!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ВНИМАВАЙТЕ!!! Стар номер!!!

Ще ви опиша с няколко изречения какво ми се случи тази сутрин и за малко да закъснея за среща в Севлиево.

Това се случва между 8:40 - 8:50 часа на 13.02.2009г., на бензиностанция ШЕЛ - Хемус, бул. Ботевградско шосе.
    Спирам на 1-ва колонка, най-ляво. Слагам джипа леко настрани, защото е японска кола и резервоарът е от ляво. Казвам "До горе" и влизам вътре за кафе и да плащам. След няколко минути всичко е готово и се разплащам.
    В този момент влиза момчето, което ми зареждаше колата и разтревожем ми казва "Господине, задната ви лява гума спада много бързо! Спукана е и съска много!".
    В първия момент си помислих, че съм я боцнал някъде и жив късмет, че зад мен е "Диана" - там си поддържаме автопарка.
    Когато отивам до колата, гумата е на баница - тотално спаднала. От страни се виждаше къде е УМИШЛЕНО срязана с нож. Емнах го тоя - бензинджията, но ми отговори, че някакъв бастун го питал за течности и се отделил за малко от колата. Разказа ми, че било редовен номер напоследък.
    СТАРИЯТ НОМЕР НА КРАДЦИТЕ
    Последният път, когато им ядох попарата беше есента, когато ми срязаха зимна гума на Пунто-то.
    За щастие тогава, както и сега, се разминах с нови гуми само.
    Тъй като и друг път ми прилагаха този номер (още с 155-цата), се научих да си заключвам колата, когато зареждам, сменям гума, купувам вестник и т.н.
    Лошото е, че не ги набарвам на място, за да пробват Берета-та, която клеясва заради лош късмет
    Най-интересното: Звъня на куките, но от там ми казват, че това е нормално! Оглупях и побеснях! Отговарям му на тоя бастун, че съжалявам за това, че съм прецакан с една гума и му губя времето, но според мен реагирам правилно. Отговорът е "Ще пратим патрулка!". Минават близо 1 час и вече съм с новата гума и щастлив, че няма да закъснея много. Патрулка все още няма. Отивам в ШЕЛ-а, за да гледам записа на камерата. Ясно се вижда как още от вътре един плешил педал ме следи, гледайки какво имам в чантичката и т.н. В един момент звъни по телефона и изчезва.
    КЪСМЕТЛИЯ!!!
    В крайна сметка се оказва, че магистрална полиция ги "търси" тия от месеци и "все не може да ги хване". Страшен цирк
    Както и да е, важното е че всичко приключи добре, аз стигнат до Севлиево, свърших си работата и се прибрах благополучно

Изводът:
    Всички са навързани като свински черва - полиция, престъпници, прокуратура и т.н. Разчитайте на собствените си усилия Радвайте се, когато всичко свършва добре и ВИНАГИ заключвайте колата или оставяйте човек около нея!
    Не разчитайте на разни мухльовци с пагони, а си пазете сами собствеността, както намерите за добре.
    Късметът ще изневери скоро на някой крадец и жална му майка

ПАЗЕТЕ СЕ!!! Ще се радвам моя лош късмет да е превенция за всички колеги в този форум, за да умрът от глад тия мерзавци

п.с. Не съм фаталист! Малшанс, че се случи днес
    sigpic

Дам и аз знам задна - мека задна дясна гума=крадци и много внимателна смята

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
      Дам и аз знам задна - мека задна дясна гума=крадци и много внимателна смята
      И на лява налитат Днес беше лявата, защото камерата не хваща тази част на колата
      Оказа се, че има нож/острие на обувката, минава небрежно, "рита" гумата и ... край

Е такъв да го хвана и с неговата обувка така ще го "наритам", че ще му се е** м****а

Знам какъв е филма, но какво от това? Късмет
      sigpic

Comment

кажи за Беретата.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

я ся , кое крадат колата или каквото има вътре в нея... ?
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Вътре.
            Често го прилагат на хора, които си носят чантичка с документи, защото предполгат, че и парите са им вътре.
            Честе се случва и ако си тръгваш от банка, защото се предполага, че си теглил.
            Абе тъпа работа, да не дава Господ

Comment

Е добре де аз не схванах ся кво става като ти спукат гумата ??? Докато я сменяш ли те крадат или после ,или и аз не знам кога ???? За какво ти пукат гумата ??
              По БГ патент била кражбата с кенче от бира ! Връзват ти отзад едно празно кенче и като тръгнеш то почва да дрънчи ,слизаш да погледнеш кво си строшил по колата и ти хвърлят една гора бой неочаквано ,и ти гепват автомобила !
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic
              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Ма**а им де**а боклуците гадни, само с беретата за тия, а да не говоря, че ако под ръка ми е ловна пушка директно тринайсет нули набивам и така ше го изпердашим, че няма и да разбере кога се е разчастил на паважа!!!

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  кажи за Беретата.....
                  1934, защо?
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                    Е добре де аз не схванах ся кво става като ти спукат гумата ??? Докато я сменяш ли те крадат или после ,или и аз не знам кога ???? За какво ти пукат гумата ??
                    Точно!
                    Слизаш, започваш да сменяш и аут
                    По-добре се пази и ако ти се наложи, си заключвай колата!
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                      Точно!
                      Слизаш, започваш да сменяш и аут
                      По-добре се пази и ако ти се наложи, си заключвай колата!
                      Абе те да ти направят главата камбана колкото и да се закючваш файда няма ,всичко си е до късмет ако искат да те окрадат спасение няма ,но малко глупаво ми се вижда да ти прилагат тоя номер на бензиностанцията след като там има камери
                      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                      Fiat Bravo II 1.4 90hp
                      sigpic
                      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                        Абе те да ти направят главата камбана колкото и да се закючваш файда няма ,всичко си е до късмет ако искат да те окрадат спасение няма ,но малко глупаво ми се вижда да ти прилагат тоя номер на бензиностанцията след като там има камери
                        Факт!
                        Видях записите и добре ме гласеха
                        sigpic

Comment

Добре ,колега!След като има добър запис,изиска ли го.Ти имаш право на това.Целияти пост го приветствам горещо,но ако не изискаш тоя видеофилм,си е напразно.Каквото и да ти казват ченгетата,ако го нямаш,не можеш да си търсиш правата ефективно.Я го дай тоя и много е вероятно да го откриеме.Форума бъка с бивши и настоящи ченгета и още по-важно с хора,които могат да открият тия боклуци.Иначе днеска си си ти,утре съм аз и на къде отиваме!?Я ги плясни тия тука и ние да се захванеме с тях.Кой с каквото може.
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ми да беше се направил че почваш да сменяш, а като дойдат да краднат бум, бум и готово
                            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ами . Да. Ако можеш вземи филма , че да им изтряскаме клипа тук, в-бокс и навсякъде, че да ги видят всички...
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                              X