Известие

Collapse
No announcement yet.

ВНИМАВАЙТЕ!!! Стар номер!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всичко е изпипано и винаги потърпевшия е човека който му е спукана гумата. Тия лайна знят къде са камерите и хич не им пука от тях, обаче същите тия камери действат в тяхна защита - хващаш ги теглиш им един бой и после медицинско запис от камера и те осъждат копелетата. Също така имат и прихващачи на аларми и ако на бензиностанцията оставите вътре куфарче, папки или нещо представляващо интерес, като заключите колата файда никва, отключват си я и айде......
    Демек по зле сме станали от мексико, ама ушатите искат увеличени на заплатите за какво като са във всички схеми и на дребно ниво вече сме като 97г. б....о си е м...а

Comment

Мм да Във един вестник бях чел за Бълагро-Румънските джамбази в Испания как крадат само с лаптоп Ферарита ,Поршета и подобни. Коментара на единият джамбазин : Мога да вляза в полицията да открадна някоя патрулка и да си тръгна без да разбере никой
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Аз на бензиност. аларма не пускам, държа жената в колата - никой не смее да припари......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Редовният номер,скоро на един колега му гепиха колата от ломско докато си вземе вестник и си видял задният номер.Така че спасение няма,ключовете в джоба и късмет.
          2.0 TS "98

Comment

"Аз на бензиност. аларма не пускам, държа жената в колата - никой не смее да припари......"
            толкова ли е страшна женицата ти бе колега"
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
              Всичко е изпипано и винаги потърпевшия е човека който му е спукана гумата. Тия лайна знят къде са камерите и хич не им пука от тях, обаче същите тия камери действат в тяхна защита - хващаш ги теглиш им един бой и после медицинско запис от камера и те осъждат копелетата. Също така имат и прихващачи на аларми и ако на бензиностанцията оставите вътре куфарче, папки или нещо представляващо интерес, като заключите колата файда никва, отключват си я и айде......
              Демек по зле сме станали от мексико, ама ушатите искат увеличени на заплатите за какво като са във всички схеми и на дребно ниво вече сме като 97г. б....о си е м...а
              На много места имаш право да си защитаваш собственоста, а само тук може да излезеш национален престъпник, ако го направиш
              Законът е за кенефа
              Смятай, че няма да пипат, ако всеки започне да реже ръце, чупи крака, стреля и т.н.
              В арабските държави има "кръвнина" при различни престъпления, т.е. законно да накажеш престъпника в някакъв период. Например, ако някой убие твой роднина имаш 3 дни да го намериш, трепеш и само му заплащаш церемонията. След този период нямаш право на кръвнина, но в рамките на 3-те дни - жална му майка
              Колко щеше да е готино и тук да е така и да чуеш от полицая - "Господине, имате 30 минути за кръвнина заради това, че ви е спукал гумата. Имате право на всичко, но без да го убивате!" Само 5 ми трябват и повече няма да си помисли да открадне дори солета от дете
              sigpic

Comment

прав си колега ,НО
                примерно аз ако съм един крадец и знам че като вляза да крада ще ме гърмят или утрепят,мислиш ли че няма да се подготвя,та дори и по-лошо ,влизаш първо трепеш после крадеш кво си си наумил
                като заначало да се промени поне като ги хванат да не ги пускат,пък после вече това дето си писал по-горе
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

ами то кризата до хубави неща не води.не ги защитавам но май с гумите трябва пред народното събрание да се ходи щот всичко от там тръгва.все пак съжалявам.онзи ден гледах как крадът на маце колата заснето със скрита камера.закачат връзка кутии от бира за колата и тя тръгна и след малко като чу лангъркането спря да види кво има отзад и те хоп във возилото и беж.

Comment

И на мен ми се случи преди няколко месеца. Тръгвам си от офиса (по тъмно) и почти веднага чувам,че ми е мека гумата. Спирам - задна дясна джанта по земята. Знам го тоя номер от години и се оглеждах на 4. Пък и без да се усетя съм спрял точно пред офиса на Първа Инвестиционна на Драган Цанков, вероятно в обсега на камерите. Така бях побеснял, че ако бяха дошли щяха видят CZ отблизо, ама не мотор. Гумаджиите казаха, че е редовен номер, дупката беше от нещо като нож малко над борда. Абе, педали. Гумите ми бяха на няколко дни.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Не ги знаех тия номера на джамбазите ама ся вече ще внимавам.Решението е до шофьорската седалка слагаш 1/2 цол тръба дълга 1метър и по тъмно слизаш с нея.

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                        "Аз на бензиност. аларма не пускам, държа жената в колата - никой не смее да припари......"
                        толкова ли е страшна женицата ти бе колега"
                        Бе изглежда много миролюбиво и хрисимо, но когато се разлюти хич да не си около нея....да посегнат на колицата ми и на собственоста ни - пиши ги мъртви с изпити очи....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

eм тогава 50см

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                            eм тогава 50см
                            Ами има едни сгъваеми палки по 10 лева метални, а иначе вярно голяма пасмина се навъди И аз ще оставям жената да пази , понеже все мъкна една чантичка по бензиностанциите, дебела при това
                            Last edited by fred; d.m.y г., 22:31.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

и тва е вариант ама като ще купувам нещо ще купя шок палка или от ония малки джаджи наречени "електрошок" .Една шок палка и ще му е*а мамата.Ще му пусна малко ток между краката та да видим на кой ще краде Алфата.

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                                и тва е вариант ама като ще купувам нещо ще купя шок палка или от ония малки джаджи наречени "електрошок" .Една шок палка и ще му е*а мамата.Ще му пусна малко ток между краката та да видим на кой ще краде Алфата.
                                А имат ли някакъв ефект тия шок палки и какъв е? Колко ток те удря и какво става? И колко време е нужно, за да зареди пак шок палката между токовите удари?
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X