Известие

Collapse
No announcement yet.

ВНИМАВАЙТЕ!!! Стар номер!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

има кофти ефект за тоя дет го ударят с нея.Мен ме бяха закачили леко с такава и ме разтресе ама до "жълто" не се стигна

Comment

Абе на един приятел му беха скроили такъв номер някъде в Младост до некаква новостояща се кооперация.Нашият си паркирал колата и аиде на кафенце.Като се върнал кво да види - задна дясна на баница.Айде крикове, помпи и ръкавици - зпретнал ръкави, а чантичката с документи,пари,ключове и документи я метнал на предната седалка до шофиора.Обрали са го за секунди.Сега още се влачи по полицейските управления и пише обяснения,глобиха го за изгубени документи,абе м*та му разкатаха.Вика, че оттогава немогъл да спи като хората.

Та и аз като колегата като зареждам от некоя бензиниостанция, заключвам колата задължително и държа една палава щангичка до ръчната, щото нема оправия.
      Alfa Romeo 156 1.8 TS'98

Comment

Никога не оставям кола отключена, иначе и аз си нося един "съветник по сигурността" от полицейски тип. Друго може и да преглътна, но някой да ми направи нещо на колата - НЕ! Бой, ебане и сръбска музика на място.
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

.
          Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 22:08. Основание: .

Comment

Working...
          X