Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ- търси се!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честито колега, искрено се радвам за теб. Знам какво ти е било. Чувството че си дал парите сигурно не е много приятно впредвид ситуацията, но като го гушнеш и те погледне в очите, ще видиш че парите са без значение.

Лек и успешен ден

Comment

Поздрави , колега!Направихме,кой каквото можа.Важното е,че се намери сладура.Вярвам,че се радвате взаимно!Израсъл съм с кучетата на дядо ми и детето ми го отгледа буквално една овчарка и знам чувствата ти и ги преживяваме запознатите с тия неща.Още веднъж поздрави!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

добре че си го намерил парите са без значение

Comment

ееееееее, супер, браво на добри хора и на тези дето са си свършили работата!!! Вече всичко е наред!!!
          markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
          Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
          Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
          Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

И аз се радвам , че намерихме Ерик. Сега обмисляме варианта какъв чип да му сложим за проследяване.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Обади се на Петко - нова бизнес идея
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

По скоро го научи да си седи около теб
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                  И аз се радвам , че намерихме Ерик. Сега обмисляме варианта какъв чип да му сложим за проследяване.
                  Да те предупредя, че след чипването кучето нито ще стане по-бързо, нито ще започне да яде повече
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Значи има начин на маркировка с инжектиране подкожно - но това е нещо като бар код и не може да установиш къде е, но кучето не може да бъде изнасяно извън БГ и може без проблем да бъде рапознавано. освен това в нашийника може да му сложим Джи Пи Ес . Щото сега като го намерихме дори си беше със същия нашийник.

П.П. Може пък след чипосването да почне да бяга по бързо, да лае по силно и да яде по малко
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Сложи ли GPS ?

Comment

Working...
                      X