Преди два дена като бях на село обикалям с на деду фордака и слушам зверски рев на кола викам си бах мама му тва ще да неква алфа резачка и ще върви бая бързо.Спирам и чакам да вида какво ще излене зад завоя.А пък там много бърз GOLF 3 едвам вървеше ама поне на звук го докарваше - пата кюта,пата кюта и така.Викам си бахти таралясника -реве все едно че вълви с 200 а пък той едвам едвам крета.Голфа минава покрай мен и аз тръгвам след него карам броня до броня гледам километража 40. Викам си да еба и таралясника.Смех отсякъде
Известие
Collapse
No announcement yet.
СМЯХ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение...класика в жанра ко да ви кажа
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеПреди два дена като бях на село обикалям с на деду фордака и слушам зверски рев на кола викам си бах мама му тва ще да неква алфа резачка и ще върви бая бързо.Спирам и чакам да вида какво ще излене зад завоя.А пък там много бърз GOLF 3 едвам вървеше ама поне на звук го докарваше - пата кюта,пата кюта и така.Викам си бахти таралясника -реве все едно че вълви с 200 а пък той едвам едвам крета.Голфа минава покрай мен и аз тръгвам след него карам броня до броня гледам километража 40. Викам си да еба и таралясника.Смех отсякъде
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениено колегата k_valkanov33 има право много са ми забавни тез пичьове.Слушам от нас някакъв страшен рев и си викам ее т'ва е пича с 350Z-та и бягам на балкона да го видя как се реже а то к'во излиза някакъв строшен ЖЪЛТ Хопел вектра...класика в жанра ко да ви кажа
Eдин път си вървим с брат ми и сме на 50-60 метра от булеварда пред нас. Чувам буботене мисля си "някой бърз голф" секунди след това буботенето стана страшно силно и мощно. Брат ми веднага позна че не е голф :d
След още 2-3 секунди пред погледа ни се мерна F430 Красотааааа, караше с 20 и звука си беше уникален
пък аз вчера влизам в банята и кво да вида,два крана за водата.пускам единия дето все с него се къпя студена,пускам другия и кво да да вида ТОПЛА ВОДА.ВИКАМ И.... ГО ,аз цел живот със студена се къпя.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
Comment