Известие

Collapse
No announcement yet.

С какво се лепи плат бре?????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• С какво се лепи плат бре?????

......начи интересува ме с какво мога да залепя парче плат върху друг такъв.....идеята ми е да си направя кората на тавана червена, вече ми тапицираха предните и задни странични греди с червенко, и мисля и тавана да прасна.....някой ми каза че лятото от жегата ще се отлепи, но аджеба сега тоя плат както е залепен не се отлепя - начи може.....мисля си че ако е по дебел плата мога да оплескам с прозрачен силикон цялата кора, и да лепна плата върху нея, но като за начало мисля да подходя по финно.....
    Идеи?????
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

сам не се занимавай
    ще стане гнъс

иначе това е твоето лепило

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Хелметекс
      0888515205

Comment

Опитай с лепило в спрей.Тапицерите в белите страни използват този начин.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          сам не се занимавай
          ще стане гнъс

иначе това е твоето лепило

Мога да си позволя да изхабя до 3 кори.....няма начин длъжен съм да опитам.....
          Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
          Опитай с лепило в спрей.Тапицерите в белите страни използват този начин.
          В смисъл пръска се така ли?
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Точно така.Прави тънък, равномерен и на голяма площ слой.На следващият въпрос отговарям веднага.Бриколаж със сигурност, около 10-тина лева.
            sigpic

Comment

бе отиди на тапицер да ти го лепне та ако нестане да има кой да псуваш
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                бе отиди на тапицер да ти го лепне та ако нестане да има кой да псуваш
                Иска 110 кинта - питах го да не е луд, каза ми че не е......е няма да съм аз лудия че да му ги дам......плюс това аз вече го напсувах, така че повече няма какво да искам от него.....
                Точно така.Прави тънък, равномерен и на голяма площ слой.На следващият въпрос отговарям веднага.Бриколаж със сигурност, около 10-тина лева.
                Чудесно.....

Comment

Ако свършиш работа пиши какво е станало, доволен ли си и т.н.
                  sigpic

Comment

Ся и плат трябва да търся.....

Comment

С едно приятелче правихме на гоУфа му тавана, и стана много добре, поне според мен, а процедурата става с махане на досегашния плат хубаво почистване на повърхността пръскане с лепило каквото каза колегата(задължително за влакнени тъкани) и лепене, ако успееш да свалиш цялата кора на тавана(поне на Голфа стана така) става много по удобно и прецизно!!!

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Ся и плат трябва да търся.....
                        Габардин, устойчив е, не избледнява.Ама е дебел и не знам дали ще ти хареса.
                        sigpic

Comment

Алкантара е истината ама
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            ......начи интересува ме с какво мога да залепя парче плат върху друг такъв.....идеята ми е да си направя кората на тавана червена, вече ми тапицираха предните и задни странични греди с червенко, и мисля и тавана да прасна.....някой ми каза че лятото от жегата ще се отлепи, но аджеба сега тоя плат както е залепен не се отлепя - начи може.....мисля си че ако е по дебел плата мога да оплескам с прозрачен силикон цялата кора, и да лепна плата върху нея, но като за начало мисля да подходя по финно.....
                            Идеи?????
                            1но мнение от мен ако искаш го приемай ако искаш недей.като купих пежарата на тавана точно над шофьорския сенник тапицерията беше провиснала.явно след смяната на предното стъкло са го започнали и в даден момент започна да ми опира на главата като карам.аз съм малко неврозен и 1 ден побеснях.намерих в шумен подлепващо (това е шивашко пособие за вътрешно слепване на директно сцепени дрехи) с ширина 150см и цвят къвто ми трябваше.та купих си ,свалих кората от тавана което е много гадно заради тези клипси които ако шчупиш някоя ще ти скърца постоянно.наложих подлепващия плат и с ютията го нанесох в/у кората.предварително свалих стария плат който също е подлепващ.успех.

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                              С едно приятелче правихме на гоУфа му тавана, и стана много добре, поне според мен, а процедурата става с махане на досегашния плат хубаво почистване на повърхността пръскане с лепило каквото каза колегата(задължително за влакнени тъкани) и лепене, ако успееш да свалиш цялата кора на тавана(поне на Голфа стана така) става много по удобно и прецизно!!!
                              Ми на всички кори който имам плата е идеално запазен, и не знам дали ще е по добре да го махам или не - може би ако лепя плат върху плат ще хване по добре - отдолу по памет знам че е някаква мека материя......
                              Габардин, устойчив е, не избледнява.Ама е дебел и не знам дали ще ти хареса.
                              Е трябва ми да е устойчиво, ся че е дебел, аз няма да спа или ходя по него я....

Comment

Working...
                              X