Известие

Collapse
No announcement yet.

Изгряващата звезда Григор Димитров

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Много добри отзиви за него, дано да се развие
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
      Здравейте, снощи гледах тенис - мача между Григор Димитров и Жил Симон, който е на 7 позиция в световната класация. ......
      Леко уточнение-Жил Симон е 8 в световната класация....Иначе това е най-големия талант който съм виждал от доста години в спорта...Стойка,флиртуване с публиката,самокритика и не на последно място самочувствие с голяма доза покритие.....Страхотен мач изгледах го с кеф(е накрая ме беше мнооооого яд,но това е от годините на Григор,т.е.липса на опит)Успех на момчето.

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
        прав си, бербатката беше най-големия трън в очите на прасетата, а сега е най-голямата легенда... т:
        Той Сираков не случайно си свали гащите пред вас.......

Comment

Браво на Григор, да не забравяме че момчето е едва на 17 години. Дано само не го сполети проклятието на българските спортисти , невероятен дебют и после самозабравяне "какви невероятни звезди са" въпреки, че нищо не са постигнали.
          Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
          sigpic
          http://vbox7.com/play:884c5234
          http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

И с/у грозния Надал го гледах

Трябва му физика още, има време, на 17 е
            156 SW '02

Comment

Първоначално публикувано от gadimir Покажи съобщение
              Леко уточнение-Жил Симон е 8 в световната класация....Иначе това е най-големия талант който съм виждал от доста години в спорта...Стойка,флиртуване с публиката,самокритика и не на последно място самочувствие с голяма доза покритие.....Страхотен мач изгледах го с кеф(е накрая ме беше мнооооого яд,но това е от годините на Григор,т.е.липса на опит)Успех на момчето.
              Опа, може, грешката е моя. едно горе, едно долу, няма да го тънчим!!!
              markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
              Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
              Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
              Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Working...
              X