Известие

Collapse
No announcement yet.

Общ протест срещу Софийските дупки...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Общ протест срещу Софийските дупки...

Колеги копирам пост от този форум: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=147569 По-долното не съм го писал аз, но мисля, че колегата говори от името на 99% от шофьорите:

Колеги здравейте!
    Позволявам си да ви призова на общ протест срещу Столична община и кмета на София за дупките по нашата хубава община и столица.
    От доста време управлявам автомобил който е с доста ниска и скъпа предна броня и ми писна да правя ремонт през месец, заради незагрижеността на общината. В крайна сметка се плащат данъци и винетки питам се аз защо...?! Ще ви дам линк-ове на два автомобилни форума, в които се дискутира темата и се пращат снимки от всички нас които са видели и снимали дупките в общината. Благодаря за вниманието!
    http://www.mrycho78.snimka.bg/album.php?album_id=342662
    http://www.opelclub-bg.com/forum/ind...howtopic=54186
    http://www.americancarbg.com/forum/viewtopic.php?t=1170

Още веднъж благодаря за вниманието и ще се радвам на съдействие!
    Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
    Fiat Brava JTD

тея съм ги виждал на слатина и наистина много неприятно,но има и по големи
    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Днес ще ви снимам ул.Златовръх да я видите,нема такъв лунен пейзаж,сменят некви тръби от 6 месеца и направо е ад.В Лозенец почти всички улици са минирани,то нема ми стигне паметта на апаратчето
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        В Лозенец почти всички улици са минирани
        аз там без жипа не припарвам
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          аз там без жипа не припарвам
          добре си с жипката
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И да снимаме каква е ползата. На някой не му е ясно положението ли?
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

При мен няма големи дупки, и не се оплаквам, но бих подкрепил, ако наистина положението е много трагично.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Научихте се да протестирате за щяло и нещяло - смЕх.... то не са петициЙ, то не са подписки, то не е чудо!
                НЕ стават така тия работи, кога ще го разберете най-накрая
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Научихте се да протестирате за щяло и нещяло - смЕх.... то не са петициЙ, то не са подписки, то не е чудо!
                  НЕ стават така тия работи, кога ще го разберете най-накрая
                  Мда, трябва да се спретне нещо като революция, да се фанат сопите, да се организира тълпата към парламента да речем, и не куките да стоят на кордон отпреде, а да насочват и регулират човешкия поток - да казват откъде излизат мърсолите, кой вход да се избере, и да показват ако някой свари да избяга.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

те пак софийските дупки малко или много ги кърпят ама в провинцията изобщо никой не ебаа.лятото комшията си спука картера на вовото тъкмо като тръгва за почивка и пак никви грижи.

Comment

Е браво ее само в софия има дупки -еми протестирайте си ние сме си ОК при нас няма ма кой ше ви чуе може би бат ви бойко
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                        Е браво ее само в софия има дупки -еми протестирайте си ние сме си ОК при нас няма ма кой ше ви чуе може би бат ви бойко
                        нема,нема дупки има цели кратери.то на магистралата на разклона за провадия в отсечката която е аварийно летище тряа да си петър попангелов инак си без новите си гуми ако оцелееш.

Comment

да така е знам аз съм от провадия е редовно минавам от там тя цялата магистрала е такава.
                          п.п.друга ми беше мисълта.поздрави
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                            да така е знам аз съм от провадия е редовно минавам от там тя цялата магистрала е такава.
                            п.п.друга ми беше мисълта.поздрави
                            то наистина човек да мисли за дупката е гот ама тези по-горе споменатите са гадни.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Днес ще ви снимам ул.Златовръх да я видите,нема такъв лунен пейзаж,сменят некви тръби от 6 месеца и направо е ад.В Лозенец почти всички улици са минирани,то нема ми стигне паметта на апаратчето
                              Там на ул. Златовръх си е направо за луноход, последния път, като се озовах там се уплаших от гледката.
                              Много си прав, че в момента уличките кв.Лозенец са, като след бомбардировка, вече и шорткътите не помагат да се избегнат дупките...
                              2005 Fiat Idea 1.9 8V(CF3) JTDm "Emotion"
                              2001 Fiat Punto 1.2 16V(CF3) ELX "Speedgear"
                              1990 Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
                              www.fiat-uno.net

Comment

Working...
                              X