Известие

Collapse
No announcement yet.

Радар Детектори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Re: zdr

Първоначално публикувано от mimo_
    Къде продават Валентин1 ?
    Официално само на сайта им....около 440$ излиза с доставката за САЩ.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• При нас са Х бандови радарите.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Имам едно питане.Искам да си взема радар-детектор.Спрял съм се на Cobra XRS-9640 .В техническите характеристики има нещо което ме смущава и искам да го тълкувате:

-Spectre1 Alert – Алармира потребителя, когато той е под наблюдение на СПЕКТЪР-1 радар РДД.
        -Spectre1 Undetectable – Осигурява комплексен имунитет от СПЕКТЪР-1 радар.
        -VG-2 Alert® - Алармира потребителя, когато той е под наблюдение на VG-2 полицейски радар.
        -VG-2 Undetectable – Осигурява комплексен имунитет от VG-2 радари.

Това,че алармира е добре,но какво ще рече комплексен имунитет?Притеснява ме да няма качествата на антирадар и да бера ядове по пътищата.
        Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          При нас са Х бандови радарите.....
          имат и по-новички дето са К... засичат се от време на време по междуградските пътища - само детектор на Х вече не върши работа...

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
            имат и по-новички дето са К... засичат се от време на време по междуградските пътища - само детектор на Х вече не върши работа...
            Има и лазери на местата с камери. Моя детектор е със слънчеви батерии които зареждат литиева бетерия. Няма кабели няма нищо. Поддържа 8 вида банда. Засичал съм Х банд и лазер до сега и ми е спестила много ядове тази машинка.

http://www.bhb-bg.com/189/237/718.html
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Мдаа, и аз съм с една кобра и ми е спестила доста главоболия
              166, 2.4 JTD'00

Comment

• Хайде да се изповядам и аз!След,като сина ми закупи поредните скандално скъпи говорители МТХ от едно култово магазинче в Драма и се бяхме добре почерпили на едно хубаво място,като добри клиенти и приятели по чашка,момчетата ми продадоха един скандално скъп детектор,само за 300 евро.Лови всякакви бандове и още 12 лазерни честоти.Върши си съвестно работата.Лови всякакви гадости.Проблема е,че ги лови така,че винаги ме уведомява,че са ме хваналиНяма отърване.За това повече се оглеждам,дали ще ме предупреди някой колега за засада,отколкото да разчитам на него.Оказа се,че има и друг,не по-малко важен талант.За мене по-важен от играта на стражари и апаши.Разбрах,че безпогрешно засича,когато има проблем в свещите или кабелите.Бях се зарекъл,че ще му разгледам схемата от близо,но това му качество го спаси от моите изследователски пориви.Лови не само на Алфи проблемите,а и на неговите съседи по паркинг или сервиз.Вече се е изплатил пре-богато.Така,че за мене антирадара е колегата насреща.Всичко друго е то Лукаваго.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                  Мда, възможно е забелязах че "Вальо" писка на някой необичайни места.....иначе когато куките са със спрян радар, и го пуснат пред тебе, няма радар дето да те отърве.......добре че нашите ги мързи да го спират.....румънците пък хич даже и не го спират дори и актове като пишат - пищи яко, много ме кефят тия румънета...........
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Само четете Усер гайда на радарите има особености - номера с бутване на радара в запалката не ти гарантора успех - има си режими особено за кобрите.

Не е написано на най-ленсния английски ама става.

Един тупан го бяха набили с няколко акта преди да прочете как се ползва радар.

Comment

• Колеги, мен радара ме беше спасил по много странен начин. Спряха ме полицаи - карах със около 110 а ограничението беше 90. Показаха ми на техния радар скорост от 120. Още тогава се усетих че искат да ме клатят, защото радара ми не ме предупреди че съм засякан. Оказа се че това е засечено десетина минути преди да мина. Обясних им културно че нещата могат да станат доста дебели и по добре да де направя че не съм ги виждал - и толкова. Затова че и в тоя случай радар детектора може да ви е много полезен
                      sigpic
                      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Първоначално публикувано от pinifarina Покажи съобщение
                        Колеги, мен радара ме беше спасил по много странен начин. Спряха ме полицаи - карах със около 110 а ограничението беше 90. Показаха ми на техния радар скорост от 120. Още тогава се усетих че искат да ме клатят, защото радара ми не ме предупреди че съм засякан. Оказа се че това е засечено десетина минути преди да мина. Обясних им културно че нещата могат да станат доста дебели и по добре да де направя че не съм ги виждал - и толкова. Затова че и в тоя случай радар детектора може да ви е много полезен
                        При мен в 1/2 случаи е така. Гледам часовника, искам протокол от сверка и после си тръгвам.
                        Последното ми спиране беше преди няколко месеца. Карам си нормално - 100, при ограничение 90. Виждам ги охлювите и намалям на 90, за да няма заяждане. Радардетекторът мълчи като патриот
                        Наближавам и вдигат палка. Спирам.
                        Почва се едно представяне, козируване и т.н. Задавам въпрос "Защо ме спирате?" и получавам отговор "Загасете колата, слезте и заповядайте при колегата". Изпълнявам чинно и отивам. До този момент са минали около 5 мин. от "засичането". Онзи другият ми показва ТР-4 и на него пише 108 км/ч. Поглеждам часовникът и забелязвам, че пише 15:30 часа, като по моя е 15:15, а съм спрян преди 5 мин. Задавам въпрос защо има разлика от 20 мин. във времето, в бъдещ период, както и защо детекторът ми не сигнализира и ми се казва, че часът си е така, а техният радар е много нов и не го засичат детекторите Въпросната машинка беше най-обикновен ТР-4, дори не беше ТР-4Д, на поне 5 години. Както и да е, спирам да споря с олигофрени, звъня по телефона на 180 и пускам на спикер. Часът е точен, т.е. според моя часовник. Онзи позеленя, посиня, почервеня и ми върна документите. Усмихнах се, напсувах ги на ум и си продължих

Изводът е, както е написал колегата - винаги гледайте часът, протоколи за тариране, дали ви се представят, как се държат и ако има нещо нередно, веднага им го казвайте, за да разберат, че не сте лимони, а ще ги вие
                        sigpic

Comment

• Абсолютно - преди месец на тунела на Тракия.....редовно като вляза в него и надувам клаксоня яко още на влизане, и ако куките са от другата страна включват радара, щото си викат че някой иде яко засилен, и "Вальо" съответно тогава НЕ ги локализира - така и стана тогава, намалих на 85 и нещо и съответно ме спират - радара не изпищя, а иначе редовната практика показва че дори и да е бил изключен, от пускането му до стрелбата минава поне секунда, мърсола с кеф ме води до радара и ми показва 95 кмч, аз съответно мойте аргументи, верно че ми писаха акт за друго, но все пак си струваше удоволствието да му вдигна кръвното.....

Comment

• И аз си търся някое прилично радарче.Имам Saver/Руски - /нищо не става от него/.В града пищи много за няма нищо.А иначе пищи като стигна до патрулката и с него имам спиране с 92 км в Сф.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                              И аз си търся някое прилично радарче.Имам Saver/Руски - /нищо не става от него/.В града пищи много за няма нищо.А иначе пищи като стигна до патрулката и с него имам спиране с 92 км в Сф.
                              Викаш колега него бива, защото и аз го видях Saver G 213 45 лева , ефтин е обаче вършили работа? гледам честотите му са Диапазон на работни честоти 10,500 – 10,550 , Максимална далечина откриваща радара в километри 5,0
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                                Викаш колега него бива, защото и аз го видях Saver G 213 45 лева , ефтин е обаче вършили работа? гледам честотите му са Диапазон на работни честоти 10,500 – 10,550 , Максимална далечина откриваща радара в километри 5,0
                                Пролетта си купих същия за 35лв.
                                Ми за тия пари, още при първото изпищяване и се е исплатил............
                                При жената е пищял мисля 2-3 пъти и при мен 3-4 пъти, говоря за сигурни а не за фалшиви тревоги.
                                Иначе при наличие на атоматични врати на магазини и бензиностанции също пищи.........
                                sigpic
                                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                                147 JTDm 140-Малката манекенка
                                GT- JTDm 150

Comment

Working...
                                X