Известие

Collapse
No announcement yet.

Радар Детектори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ако решиш да ги снимаш, ще ти се репчат, ще ти вземат камерата и т.н. абе трагедия.
    Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!

Comment

• Камерата няма как да ти вземат, щото си на публично място, но най - арно е да ги снимаш без да разберат, клипчетата винаги стават адски актуални.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Ей, спамери!
        Престанете с глупостите и се придържайте към темата!
        Вече уверено върви към чат раздела!
        Ще се
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Савер G255

Някои да има информация от къде мога да се сдобия със следният модел Савер G255 и на каква цена евентуално. Четох, че лови радио и лазерните радари ... има информация за него в google но не открих дистрибутор.
          Last edited by flipz; d.m.y г., 22:27.
          Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
            Някои да има информация от къде мога да се сдобия със следният модел Савер G255 и на каква цена евентуално. Четох, че лови радио и лазерните радари ... има информация за него в google но не открих дистрибутор.
            По-добре недей си хвърля парите за боклуци. Потърси си читав радардетектор, макар и втора ръка.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
              Четох, че лови радио и лазерните радари ...
              Много важно - нашите нямат лазерни радари, кесат си на Х банда, камерите са да К или Ка забравих вече.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Най яко да им заслепиш камерата
                Тази вечер ме светнаха как се прави... звучеше ми логично дори направих няколко опита с камерата на мобифона, но все още съм в процес на проучване дали може да се реализира и какъв бюджет.
                Само едно се чудя... с новите радари, които са и с камери като ме "светнат" и ме спрат... какъв ще бъде разговора и дали могат да се опитат да разберат как съм им заслепил камерата... то за автоматите ясно... че там няма как да го докажат и да ме открият.
                Питам просто от любопитство... Не мисля да го тествам на пътя... но пък знае ли човек...
                Have A Nice Day
                o/_______\o
                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                  Най яко да им заслепиш камерата
                  Тази вечер ме светнаха как се прави... звучеше ми логично дори направих няколко опита с камерата на мобифона, но все още съм в процес на проучване дали може да се реализира и какъв бюджет.
                  Само едно се чудя... с новите радари, които са и с камери като ме "светнат" и ме спрат... какъв ще бъде разговора и дали могат да се опитат да разберат как съм им заслепил камерата... то за автоматите ясно... че там няма как да го докажат и да ме открият.
                  Питам просто от любопитство... Не мисля да го тествам на пътя... но пък знае ли човек...
                  Колега ще бъда персонално обиден ако не ме "светнеш" каква е методиката, с удоволствие ще участвам с рисърч и дивелъпмънт ако е нужно....

Comment

• Братчеда ми е разправял, че жабарите си пръскат номерата с някакъв спрей и като светне камерата - бяло петно, той тия дни ще пътува и съм поръчал да донесе
                    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

• Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
                      Братчеда ми е разправял, че жабарите си пръскат номерата с някакъв спрей и като светне камерата - бяло петно, той тия дни ще пътува и съм поръчал да донесе
                      Има едни момчета, които се наричат "Мythbusters", които направиха предаване за това дали шпрейове, фолиа и т.н., могат да попречат на пътните камери.
                      Резултатът беше, че нищо не помага
                      Ако вярваш повече на рекламите може да си напръскаш номера, да се засилиш по Цариградско шосе в посока Орлов мост и преди кръстовището да се усмихнеш, че камерката е доста добра
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                        Има едни момчета, които се наричат "Мythbusters", които направиха предаване за това дали шпрейове, фолиа и т.н., могат да попречат на пътните камери.
                        Резултатът беше, че нищо не помага
                        Ако вярваш повече на рекламите може да си напръскаш номера, да се засилиш по Цариградско шосе в посока Орлов мост и преди кръстовището да се усмихнеш, че камерката е доста добра

Все пак нали не очакваш, че ще покажат по телевизията, че има начин да се избегнат камерите и т.н...Тоест да покажат методи на избягване на закона?!? И това с САЩ?!?! Нали веднага ще ги пуснат на съд за "застрашаване на нац. сигурност" , за "подстрикаване към неспазване на закона" и други такива типично УСА съдебни спорове....

Тааа винаги има начин, ама никога не е публичен и общодостъпен. А ако стане такъв, системата намира начин да го избегне....и така до създаването на следващия начин на избягване на закона --> котка-мишка
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                          Все пак нали не очакваш, че ще покажат по телевизията, че има начин да се избегнат камерите и т.н...Тоест да покажат методи на избягване на закона?!? И това с САЩ?!?! Нали веднага ще ги пуснат на съд за "застрашаване на нац. сигурност" , за "подстрикаване към неспазване на закона" и други такива типично УСА съдебни спорове....

Тааа винаги има начин, ама никога не е публичен и общодостъпен. А ако стане такъв, системата намира начин да го избегне....и така до създаването на следващия начин на избягване на закона --> котка-мишка
                          При това положение защо като вършат работа и застрашават нац. сигурност и т.н., не ги забранят?
                          В Гърция и Франция са забранени радар-детекторите така, че не е проблем да се забрани разпространението на стоки, които противодействат на охранителна техника и т.н.
                          Дано да не съм прав ... колегата ще пробва шпрея на Орлов мост и ако не получи снимка, ще си купя 1 бр. и аз
                          sigpic

Comment

• Снимката я чакай след около година.

Comment

• Това със спрея може да има ефект нощно време. Същия ефект биха имали няколко инфрачервени светодиода наредени в рамката около номера. Леко насочени нагоре... камерите ще отбележат само бяло петно вместо номер.
                              Става дума за нощно време! През деня няма ефект.
                              Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

• С инфрачервена лампа се залепява камера Има ги такива и големи и малки. С просто око не се вижда да свети, но камерата направо и разфокосира зрението.

Същия ефект можете да видите реално като насочите дистанционно от телевизора към камерата на телефона например или към фотоапарат... уеб камера

Едит: а той колегата преди мен го е споменал. Сори.
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X