ако решиш да ги снимаш, ще ти се репчат, ще ти вземат камерата и т.н. абе трагедия.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Радар Детектори
Collapse
X
-
Камерата няма как да ти вземат, щото си на публично място, но най - арно е да ги снимаш без да разберат, клипчетата винаги стават адски актуални......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ей, спамери!
Престанете с глупостите и се придържайте към темата!
Вече уверено върви към чат раздела!
Ще сеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Савер G255
Някои да има информация от къде мога да се сдобия със следният модел Савер G255 и на каква цена евентуално. Четох, че лови радио и лазерните радари ... има информация за него в google но не открих дистрибутор.Last edited by flipz; d.m.y г., 22:27.Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщениеНякои да има информация от къде мога да се сдобия със следният модел Савер G255 и на каква цена евентуално. Четох, че лови радио и лазерните радари ... има информация за него в google но не открих дистрибутор.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщениеЧетох, че лови радио и лазерните радари ..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Най яко да им заслепиш камерата
Тази вечер ме светнаха как се прави... звучеше ми логично дори направих няколко опита с камерата на мобифона, но все още съм в процес на проучване дали може да се реализира и какъв бюджет.
Само едно се чудя... с новите радари, които са и с камери като ме "светнат" и ме спрат... какъв ще бъде разговораи дали могат да се опитат да разберат как съм им заслепил камерата... то за автоматите ясно... че там няма как да го докажат и да ме открият.
Питам просто от любопитство... Не мисля да го тествам на пътя... но пък знае ли човек...
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеНай яко да им заслепиш камерата
Тази вечер ме светнаха как се прави... звучеше ми логично дори направих няколко опита с камерата на мобифона, но все още съм в процес на проучване дали може да се реализира и какъв бюджет.
Само едно се чудя... с новите радари, които са и с камери като ме "светнат" и ме спрат... какъв ще бъде разговораи дали могат да се опитат да разберат как съм им заслепил камерата... то за автоматите ясно... че там няма как да го докажат и да ме открият.
Питам просто от любопитство... Не мисля да го тествам на пътя... но пък знае ли човек..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Братчеда ми е разправял, че жабарите си пръскат номерата с някакъв спрей и като светне камерата - бяло петно, той тия дни ще пътува и съм поръчал да донесеAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеБратчеда ми е разправял, че жабарите си пръскат номерата с някакъв спрей и като светне камерата - бяло петно, той тия дни ще пътува и съм поръчал да донесе
Резултатът беше, че нищо не помага
Ако вярваш повече на рекламите може да си напръскаш номера, да се засилиш по Цариградско шосе в посока Орлов мост и преди кръстовището да се усмихнеш, че камерката е доста добраsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеИма едни момчета, които се наричат "Мythbusters", които направиха предаване за това дали шпрейове, фолиа и т.н., могат да попречат на пътните камери.
Резултатът беше, че нищо не помага
Ако вярваш повече на рекламите може да си напръскаш номера, да се засилиш по Цариградско шосе в посока Орлов мост и преди кръстовището да се усмихнеш, че камерката е доста добра
Все пак нали не очакваш, че ще покажат по телевизията, че има начин да се избегнат камерите и т.н...Тоест да покажат методи на избягване на закона?!? И това с САЩ?!?! Нали веднага ще ги пуснат на съд за "застрашаване на нац. сигурност" , за "подстрикаване към неспазване на закона" и други такива типично УСА съдебни спорове....
Тааа винаги има начин, ама никога не е публичен и общодостъпен. А ако стане такъв, системата намира начин да го избегне....и така до създаването на следващия начин на избягване на закона --> котка-мишкаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеВсе пак нали не очакваш, че ще покажат по телевизията, че има начин да се избегнат камерите и т.н...Тоест да покажат методи на избягване на закона?!? И това с САЩ?!?! Нали веднага ще ги пуснат на съд за "застрашаване на нац. сигурност" , за "подстрикаване към неспазване на закона" и други такива типично УСА съдебни спорове....
Тааа винаги има начин, ама никога не е публичен и общодостъпен. А ако стане такъв, системата намира начин да го избегне....и така до създаването на следващия начин на избягване на закона --> котка-мишка
В Гърция и Франция са забранени радар-детекторите така, че не е проблем да се забрани разпространението на стоки, които противодействат на охранителна техника и т.н.
Дано да не съм прав ... колегата ще пробва шпрея на Орлов мост и ако не получи снимка, ще си купя 1 бр. и азsigpic
Comment
-
Това със спрея може да има ефект нощно време. Същия ефект биха имали няколко инфрачервени светодиода наредени в рамката около номера. Леко насочени нагоре... камерите ще отбележат само бяло петно вместо номер.
Става дума за нощно време! През деня няма ефект.Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV
Comment
-
С инфрачервена лампа се залепява камераИма ги такива и големи и малки. С просто око не се вижда да свети, но камерата направо и разфокосира зрението.
Същия ефект можете да видите реално като насочите дистанционно от телевизора към камерата на телефона например или към фотоапарат... уеб камера
Едит: а той колегата преди мен го е споменал. Сори.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment