Известие

Collapse
No announcement yet.

Радар Детектори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alfa User
    Kъвто и детектор да си сложите, файда нема ако куките използват Лазар
    т.е. - спрели са радара и махат с палката по преценка на око. Аз имам един руски детектор - Saver - ма не се сещам за модела - върши ми идеална работа, макар че в града малко се престарава дори и на "city mode" - но на няколко пъти се отървавам на косъм именно защото радара на ченгетата не е бил пуснат - добре че все още се намират съвестни люде по нашто пътища, дето още присвяткат - което ме подсеща да кажа едно голямо МЕРСИ на всички, които го правят !!!
    ммда и аз има САВЕР вече у кофата .Когато радарите са в градски режим този моде фаща само ( дедовия )

а изжун града ги лови когато са те фанали вече
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Mного зависи какъв модел имаш. А за малко да се изкуша да си взема един Saver за 35лв, ма нали се сещате колко ще върши работа... Моя не свирка именно Лазар кат ме гледа как минавам
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Както сам с радара и да ме спрат ако не се е обадил...колкото и да е все пак имаш увереност ,че действат на "Око". Гледайте часа в момента на вдигане на палката.От опит трябва да ви кажа, че 70% от НП падат в съда така че всичко се жали до дупка.
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

А не.
          Най-вярно си е светкането.
          Евала на колегите дето го правят.
          За съжаление на няколко пъти попадам на колеги (предимно с GT,GTV) дето не си правят този труд((

Подкрепям акция светкане с две ръце

BTW, има някаква врътка, че могат да те засекът с моментна висока скорост, ти да чуеш радара и намаляйки да сведеш средната до позволено ниво. Тогава започваш да се заяждаш, отричаш и прочее и накрая те пускат.
          Аз не го повярвах, но на третия път като спряха колегата дето караше и пак сработи схемата взех да подозирам нещо такова.

Някой с опит да сподели така ли е?!?
          Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

Доколкото знам имало някакъв импулсен радар ТР4 който действа на момента.. За да се "неутрализира ТР4" , детектора ти трябвало да има функцията "instant-on(pulse) detection" т.е. говорим за цена от 180 лв нагоре... Святкането е супер но ако си първи.. и няма трафик

Comment

Първоначално публикувано от Hrabri
              Доколкото знам имало някакъв импулсен радар ТР4 който действа на момента.. За да се "неутрализира ТР4" , детектора ти трябвало да има функцията "instant-on(pulse) detection" т.е. говорим за цена от 180 лв нагоре... Святкането е супер но ако си първи.. и няма травик
              ...е те тогава гледаш да си втори... особено ако се движиш "у чуждо село"
              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
                Първоначално публикувано от Hrabri
                Доколкото знам имало някакъв импулсен радар ТР4 който действа на момента.. За да се "неутрализира ТР4" , детектора ти трябвало да има функцията "instant-on(pulse) detection" т.е. говорим за цена от 180 лв нагоре... Святкането е супер но ако си първи.. и няма травик
                ...е те тогава гледаш да си втори... особено ако се движиш "у чуждо село"
                Ами аз така- лепвам се за някой бързак и след него
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  Ами аз така- лепвам се за някой бързак и след него
                  Лошото е че не винаги има накой мераклия да беде ползван за миночистач - - разсъждения на сапьор
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Re: радари

Първоначално публикувано от virusalfa
                    Турете си най-скъпия и модерен антирадар и минете покрай Дупница.Ако ви прострелят,т.е. ако моментно полицаите вклу4ат радара ,ви ложи при всяко едно положение!Късмет на оптимистите!
                    Аз на Дупница ги знам дека са се унадили

И аз си мисля за анти-радар, ама за момента ще се въздържа
                    sigpic

Comment

Понеже за една година имах 15 акта за превишена скорост се нервирах и си купих едно детекторче на Уистлър (базов модел). От тогава много пъти ми е спасявал точките, но не винаги помага. Когато се движиш по права линия и има полицаи пред тебе, те те виждат и пускат радара в последния момент, детектора почва да пищи, ама е късно... А иначе мнението ми е, че не трябва да се купуват скъпи детектори, защото съм се интересувал и са ми казвали, че КАТ ползва радари, които се засичат и от най-евтините детектори (освен Лазарите, при тях празно няма, знам го от личен опит ).
                      Когато полицаите дебнат след завой (това се случва най-вече извънградско), радара им е постоянно вкючен, защото не могат да видят кога и колко бързо придлижава кола, следователно при този случай детектора спасява със сигурност.
                      Всеки, който кара бързо, трябва да отдели парички за детектор, иначе дава на полицаите много повече, а те не винаги взимат (при скорост над 50 над ограничението се отнемат 16 точки?!).
                      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Абсолютно подкрепям мнението. Няма много смисъл от скъпи детектори по нашите пътища. А за района на Дупница да не говорим

Comment

На мен преди Дупница ми бяха направили много гаден капан. Караш си като пич, присветкват ти хората от насрещното, антирадара пищи ти виждаш ченгетата които са от другата страна на пътя и си намаляваш. Подминаваш ги, настъпваш педала и след завоя, на около 200-300 м от първите има втори пост, вече от твоята страна и те спират.
                          Бяха си направили печатница за пари гадовете( двупосочна).

Иначе аз имам Устлър 360 градусов и като цяло върши работа, макар че има и един недостатък ползването на анти радар, защото човек се успокоява и започва да кара по-непредпазливо и разни гадове като горепосочените могат да те хванат с доста висока скорост.
                          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 99

Comment

Първоначално публикувано от Genata
                            като цяло върши работа, макар че има и един недостатък ползването на анти радар, защото човек се успокоява и започва да кара по-непредпазливо и разни гадове като горепосочените могат да те хванат с доста висока скорост.
                            Точно за това казвам, че трябва да се внимава дори като си с радар. Ако караш направо примерно, ако видиш полицаи на пътя, или някой ти присветне, а детектора не пищи, това не значи че са без радар, а просто могат да го вкючат всеки момент. Друг момент е, когато знаеш че еди-къде стоят по-принцип и си с радар, който не пищи, пак трябва да внимаваш, а не сляпо да му вярваш.
                            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

re

имам кобра няква за около 120 лв, с една дума по-добре е с анти радар отколкото без
                              над 80% от случаите действа само лазар ме бие
                              има гадинки дето се монтират под предния капак и радарите не те ловят демек истински анти радар но те са забранени освен това пречат на радиото и мобилния
                              GTV 2.0 TS - dead
                              156 2.4 JTD - dead
                              147 1.6 TS - dead
                              BMW 520 E39 - live

Comment

Абе все си мисля, че по-добре с никакъв антирадар, отколкото с калпав. Щото като нямаш антирадар си все нащрек, а като мислиш, че ще те предупреди, а той не лови, плащаш два пъти- и за антирадар, и за "почерпка" или акт .
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X