Известие
Collapse
No announcement yet.
Радар Детектори
Collapse
X
-
Вчера преди Севлиево посока София се бяха скрили на място където от много години не са стъпвали, добре че бях включил детектора, обади се един път, намалих после писна но вече бях на 60 км. - кобра про 7080 (130 лв), а впрочем бях първа кола друга имаше на 1км преди мен на прав участък. Иначе където има постове обикновенно човек трябва да намаля, независимо с какво разполага.97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Аз си купих WHISTLER PRO-58, един от май-добрите модели на Whistler, лови всичко и има сравнително малко фалшиви тревоги пък и аз винаги го държа на максимална чуствителност. Но срещу внезапно пускане на радара нищо не помага, последното което бях чел е че на новите радари са им достатъчни полвин секунда за да те засекът.
А истинският проблем с катаджиите в Дупница е не че са прекалено честни а че градът е малък и много лесно може някой да се прочуе че взема рушвети. А в Дупница няма работа и всеки си пази мястото. Иначе и на тях им се иска да вземат ама няма как. Същият проблем го има в Кюстендил ако някой ходи натам да знае.
Alfa Romeo 155 2.0 16V Super
Comment
-
По тази тема се сещам, че KGB беше почнал да разработва някаква GPS карта с местоположенията на "куките"... Нека каже докъде е стигнал с разработката си, защото си мисля, че на този етап това е най-сигурния метод да се предпазиш.
П.С.
ако KGB се нуждае от карта на БГ в електронен вид, мисля, че такива вече има разработени и се продават... ма за колко паринезнам?!
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Aми каза че ги е отбелязал - ама мисля че тези за София. Мисля че е отбелязал и дупките по различните пътища на София. По добре Петко да каже.
Ако се отбележат ченгета на картата на София и тези от републиканската пътна мрежа за България в комбинация с радар детектор ще е доста сигурен метод. Ще се съобразяваш на отбелязаните места, а за евентуална засада на място различно от отбелязаното ще се грижи радар детектора2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Разработкат на ГПС карта с местонахождението на редовни постове на КАТ, както и техните вече няколко камери (за в бъдеще доста) е вече в процес на усилена разработка.
Базата данни за КАТ ще се предлага безплатно.
За целата скоро ще създам отделна тема в няколко форума, за да могат колегите дривери да споделят къде често има пост на КАТ с или без Радар.
За ГПС "антирадар" ще изпозлвам ТомТом5 навигацията, коята предлага най-добър потенциал. Ще се опитам да усигоря и карта с КАТ постове за други държави за членове на клуба.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
ПО-лесно е с 1 магнетрон /ама многозахранване му трябва/ Изпепелява СВЧ диодите на радара.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Чувал съм разни истории, за сензорите на гаражните врати във Вликобритания, та въпросните сензори /монтират се някъде в решетката пред радиатора/, реагирали на радара и изпращали ответен импулс, който тотално му обърквал показанията. При това били напълно законни! Май за това говореха в " 5 скорост".Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment