Известие

Collapse
No announcement yet.

Радар Детектори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

по този "строителния" път ... от Драгичево за Дупница ...
    преди с. Долна Диканя - там съм ги виждал поне 2-3 пъти и в двете посоки
    това с енамира в самия край на строителния път, където се стеснява и изкачва нагоре - на самия връх - там има някво крайпътно кръчме и след него на спускането - те се виждат от горе

в самото село Долна Диканя също ...
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Благодаря за ценната информация KGB и valjo :P
      Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

radar detectors

To: AlfaRomeo Fans
        RadarExpress www.**********.com iska da vzeme otnoshenie po temata za radar detectorite, tai kato statistakata na nashiat saita otbeliazva povishen interes ot tozi Forum.
        Parvo v momenta v Bg. niama lazerni ustroistva izpolzvani ot Police za zasichane na scorost.Za informacia te sa preorited vav nashata Zapadna sasedka Sarbia I Cherna Gora (Vav foruma se zabeliazvat niakolko mnenia za tova,che Bg. ima lazer-detectors).
        A za dopalnitelna informacia za radarni ustroistva I foto cameri v Europe koito vi interesuvt na kakvi chestoti rabotiat molia pishete na: info@********.com

http://www.radar-express.com/

Vtoro mnogo se speculira s cenata I markata na radar-detectorite.Vseki pritegatel na radar-detector triabva da znae ,kakvi sa policeiskite ustroistva v stranata koiato Givee ili kadeto shte prebivava, kakto I kak pravilno da gi izpolzva.
        V momenta v Bg. na vaoragenie na policiata e Traffic Radar 4 (TR-4), koito raboti na (X-Band -10.525Ghz).

Tova ustroistvo raboti v dva regima , ediniat kogato postoianno izlachva signal na tazi chestota (tozi regim moge da bade zasechen ot radar detectorite na povecheto proizvoditeli na radar-detectori ).

Dokato vtoriat regim ne moge da bade zasechen ot vseki radar-detector.
        Vtoriat regim na izpolzvane se opredelia ot operatora na TR-4(police officer).Vav tozi regim na dispelia na policeiskia radar ne se pokazva skorosta na avtomobila obect na zasichane, a toi e prazen ot momentna scorost. Vav tozi sluchai (police officer) preceniava vizualno koia e nai barzata kola I natiska buton (E) vkluchva se “СВЧ” I izmerva skorosta za edna secunda, kakto I chas,data,minuta I ogranichenie na scorosta.Tezi parametri se zapisvat v pametta I pri nugda mogat da badat izvagdani ot Bg Police.
        Tozi regim moge da bade zasechen ot vsichki 11-Band Radar detectors of Cobra (9300,9400,9500,9600,9700+Bel models,Whistler Pro58,Pro73,1973,Snooper,RockyMountain I tezi raclamirani v saita na - www.************.com.
        Ra******** preporachva za 99% sigurnost (tai kato nikade niama 100% sigrnost,za kakvoto I da bilo) na vsihki clienti radar-detectorite reclamirani vav saita, osven modelite na Cobra ESD 6060 & ESD7000 koito ne sa 100% effectivni sreshtu “instant-on”, or “pulse-detection”.
        Predi da zacupite vashiat radar-detector molia consultiraite se s nas (www.***********.com). Tel: 089**********

==========================================
        ==========================================

РадарЕхпрес www.***********.com иска да вземе отношение по темата за радар детекторите, тъй като статистаката на нашият сайта отбелязва повишен интерес от този Форум.
        Първо в момента в Бг. няма лазерни устройства използвани от Police за засичане на сцорост.За информация те са преоритед във нашата Западна съседка Сърбия И Черна Гора (Във форума се забелязват няколко мнения за това,че Бг. има лазер-детекторс).
        А за допълнителна информация за радарни устройства И фото камери в Europe които ви интересувт на какви честоти работят моля пишете на: info@*********.com

Второ много се спецулира с цената И марката на радар-детекторите.Всеки притежател на радар-детектор трябва да знае ,какви са полицейските устройства в страната която Живее или където ще пребивава, както И как правилно да ги използва.
        В момента в Бг. на въоръжение на полицията е Traffic Радар 4 (TR-4), които работи на (X-Band -10.525Гхз).

Това устройство работи в два режима , единият когато постоянно излъчва сигнал на тази честота (този режим може да бъде засечен от радар детекторите на повечето производители на радар-детектори ).

Докато вторият режим не може да бъде засечен от всеки радар-детектор.
        Вторият режим на използване се определя от оператора на TR-4(police officer).Във този режим на диспелия на полицейския радар не се показва скороста на автомобила обект на засичане, а той е празен от моментна сцорост. Във този случай (police officer) преценява визуално коя е най бързата кола И натиска бутон (Е) включва се “СВЧ” И измерва скороста за една секунда, както И час,дата,минута И ограничение на сцороста.Тези параметри се записват в паметта И при нужда могат да бъдат изваждани от Бг Police.
        Този режим може да бъде засечен от всички 11-Band Радар детекторс of Cobra (9300,9400,9500,9600,9700+Бел моделс,Вхистлер Pro58,Pro73,1973,Сноопер,РоцкъМоунтайн И тези рацламирани в сайта на - www.*********.com.
        РадарЕхпрес препоръчва за 99% сигурност (тъй като никъде няма 100% сигрност,за каквото И да било) на всихки клиенти радар-детекторите рецламирани във сайта, освен моделите на Цобра ЕСД 6060 & ESD7000 които не са 100% еффективни срещу “инстант-он”, or “пулсе-детектион”.
        Преди да зацюпите вашият радар-детектор моля цонсултирайте се с нас (www.**************.com). Тел: 08**********

Comment

Е по-нагла рекламата от тази не бях виждал...
          -------------------------
          1.14 Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението,подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на КАРБ
          -------------------------
          Пак отгоре на всичкото пишеш и на латиница.

Я ми изреди тези 11-банда...или по-точно ми обясни евтиния рекламен трик на Кобра

И как разбра кой са 99% ефективни срещу пулсовия режим и защо реши, че старите модели на Кобра са по не ефиктивни
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Е по-нагла рекламата от тази не бях виждал...
            Може и да реклама ама може и да научиш нещо от написаното по горе така че не злобей
            Абе както ви казах взимаш Cobra XRS-9300 и си свиркаш
            SUPER 164 2.5TDi '97

Comment

Първоначално публикувано от VM164
              Може и да реклама ама може и да научиш нещо от написаното по горе така че не злобей
              Що не прочетеш малко, тук и по-другите форуми да видиш кой от кого може да научи нещо...или си пишеме ей така за спорта ...както въпросния...видял преписал...та дори и не знае за какво става на въпрос.
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Е честит ми радар детектор, само че руски SAVER G-213, взех го от Плевен за 38 лв. /чак втория проработи - доста от тях са дефектни, а според продавача 10% от тях давали подобни дефекти/ но днес нямаше кьорава кука на магистралата, та божа работа дали е ефективен. Сложих ги на десния сенник а ток от плафона.
                За ефективността му нищо не мога да кажа, за сега! Когато имам впечатления ще пиша.
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Със здраве да си го ползваш...и да те пази от лошите

Пиши после личните си впечетления от машинката.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                    Е честит ми радар детектор, само че руски SAVER G-213, взех го от Плевен за 38 лв. /чак втория проработи - доста от тях са дефектни, а според продавача 10% от тях давали подобни дефекти/ но днес нямаше кьорава кука на магистралата, та божа работа дали е ефективен. Сложих ги на десния сенник а ток от плафона.
                    За ефективността му нищо не мога да кажа, за сега! Когато имам впечатления ще пиша.
                    ЧЕСТИТО и от мен
                    Не го монтирай зад слънчезащитни ленти или твърди предмети - намалява му се ефективността
                    Аз си слагам моя по-средата на челното стъкло така че да хваща всичко
                    sigpic

Comment

Що не прочетеш малко, тук и по-другите форуми да видиш кой от кого може да научи нещо...или си пишеме ей така за спорта ...както въпросния...видял преписал...та дори и не знае за какво става на въпрос.
                      Аз си мисля че даже и да е преписал, той вкарва някаква информация във форума(била вярна или не). Сега ти ако мислиш че тази информация не е вярна по един или друг начин или знаеш нещо повече, винаги според мен можеш да го оспориш(то това е и идеята на форума). Което може би трябва да направиш вместо да говориш кой от кого може да научи нещо и т.н. А това той дали знае нещо от това дето го е написал, е друга тема
                      SUPER 164 2.5TDi '97

Comment

Благодаря, тя моята кола няма слънцезащитни ленти и други такива, та не би трябвало да има проблеми. Дано!
                        Честно казано информацията за тези устройства съм си набавял най вече от нашият форум и от този на VW, там има момчета които доста поназнайват по въпроса, гледам че и нашият Търтей се е изказвал там - и то доста компетентно даже Та така сглобих катринката и стигнах до извод, че за нашият край /където куките не са много напред с материала/ и не си оставят радарите на пулсов режим /обикновено седят в колата а радара е на предният капак и нон стоп включен/ + факта че радарите са им доста стари и реших че руският Х - банд радар детектор трябва да е достатъчно ефективен!

P.S. Специални благодарности на KGB, Търтеят и едно момче от VW - форумът за информацията, този приятел даже беше оставил карта къде се намира магазина в Плевен, та ми спести доста разтакаване из града! Понеже вече двама колеги на ЛС попитаха къде е магазина, ето карта:
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Е днес най-после някакво включване , не споко не е от куки, минах 500км. от както сложих детектора и няма кьорава кука на около, обаче реагира на вратите на магазините , все пак някаква индикация че работи, вече почнах да си мисля че съм си купил празна кутийка с кабел /скоро гледах някъде чип за тунинг, дето като му отворили кутийката вътре нямало нищо /.
                          Егати късмета днес ми казаха че имало куки с радар в началото на града и докато ида до там изчезнали, не съм ли карък а?
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

Един приятел скоро ще си взима радар-детектор и ако някой иска също да купува ще питам за отстъпка
                            sigpic

Comment

@Crusader
                              Съвет не се надявай на този антирадар!
                              ПС Съни от VW то ли ти каза за него?
                              От 1992 г съм започнал с руски антирадар. Савер- а не е нищо особено . Ако има постоянно включен ще хване, но има много и отазени паразитни сигнали. В град на него недей има доверие -пищи и от микровълнови/ макар , че са в друг СВЧ обхват/ пищи и от охранителни системи. за токлова пари / около 35лв/ си е чист СВЧ детектор.
                              А руснаците са зле с електрониката да не говорим за СВЧ то.На години са от западняците. Едно време в бившият ми завод произвеждахме т.н. "РС 02" разработка на "ИСЕ" София. Тип пистолететен радар скоростомер. СВЧ гън диода внос, СВЧ диода внос / ама от запада чрез Кинтекс" както и цифровата индикация на НР /ама Сингапур/ още през далечната 1985-86г. После беше прехвърлено производството в Шабла и Твърдица/до Елена/.

Разглобявал съ този Савер и мога да кажа , че е на ниво на западняшките антирадари от около 87г.
                              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Ами той вече се плати - и то двойно!
                                Тъй че за сега съм доволен!

На мен ми стига да ме спасява от местните куки, а за пред другите служебната карта все още в ърши чудеса
                                Mitsubishi Outlander
                                Mitsubishi Space Star
                                Daihatsu Terios

Comment

Working...
                                X