If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе я ми кажете от къде да си купя руски радар в софия
Нали знаеш каде е 3-РПУ...това преди кино Арена....
Та като се движиш от Кино Арена посока центъра...подминаваш 3-Рпу и на 10метра след него има една голяма бутка със всякакви джунджирии за коли...стелки, буркани и не знам още какво...там има и надпис Руски-Антирадари 35лв ако не се лъжа.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Абе я ми кажете от къде да си купя руски радар в софия
Нали знаеш каде е 3-РПУ...това преди кино Арена....
Та като се движиш от Кино Арена посока центъра...подминаваш 3-Рпу и на 10метра след него има една голяма бутка със всякакви джунджирии за коли...стелки, буркани и не знам още какво...там има и надпис Руски-Антирадари 35лв ако не се лъжа.
едно въпросче към KGB:
вярно ли е (както писа колегата от radar-express.com) че когато имаш Pulse (Instant On) че хваща пасивния режим на радарите ТР-4? Защото имам един Whistler 1730 (за около 150 лв. от Технополис) който "уж" има такава функция, пък оня ден на излизане от София на цариградско след светофара на кръстовището за горублянене не ми засече нищо. А куката си стоеше до радара в режим стенд-бай - а- ха да снима някой. Аз и другите пред мен съответно профучахме покрай него с 80 (поне)... а полицая никой не спря. Едва ли се беше изправил до радара щот много му е топло в колата И друг път ми се е случвха подобни неща, та си мисля че май не бачка тази функция, дето я хвали толкоз оня с Кобрите.
едно въпросче към KGB:
вярно ли е (както писа колегата от radar-express.com) че когато имаш Pulse (Instant On) че хваща пасивния режим на радарите ТР-4? Защото имам един Whistler 1730 (за около 150 лв. от Технополис) който "уж" има такава функция, пък оня ден на излизане от София на цариградско след светофара на кръстовището за горублянене не ми засече нищо. А куката си стоеше до радара в режим стенд-бай - а- ха да снима някой. Аз и другите пред мен съответно профучахме покрай него с 80 (поне)... а полицая никой не спря. Едва ли се беше изправил до радара щот много му е топло в колата И друг път ми се е случвха подобни неща, та си мисля че май не бачка тази функция, дето я хвали толкоз оня с Кобрите.
Мойта Кобра с такава функция ги хваща Появява се нещо си V/L (май това светваше) на дисплея, но за кратко, трябва щом чуеш сигнал да погледнеш Тъй като сигналите са различни вече свикнах на кои да обръщам внимание
За протокола: и на мен 1 път не ми светна нищо, а кукерите седяха мазно в Астрата и чакаха Мисля си дали въобще е бил включен На TР-4 са му нужни 1-2 сек. да влезе в режим и куките могат да го държат изключен (да не се издават) и да включват когато някой здраво се е залетял Само по този начин мога да си го обясня
...аве момчета... и аз искам тука да споделя нещо с вас.
Преди време гледах, по Explorer май беше, едно предаване, в което казваха как можем да надхитрим/се защитим от полицаите с радари. Представиха там няколко вида антирадарни устройства, някакви GPS системи и пр., но най-много ме впечатли някакво лазерно устройство, което се използвало за отваряне на автоматични гаражни врати. Та там обясняваха, че ако си сложиш такова лазерно устройство отпредната страна на автомобила, лъчът му успявал да "заблуди" лазерния радар на полицая и отчитал грешни показания. Дори го тестваха... Но понеже гледах предаването с единия крайчец на окото, ми се струва, че нещо важно може да съм пропуснал. Дали наистина е достатъчно да си прикачиш такова лазерно устройство за отваряне на врати или и трябва нещо допълнително?! Някой др да го е гледал предаването или да има повече инфо по въпроса?!
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Преди време гледах, по Explorer май беше, едно предаване, в което казваха как можем да надхитрим/се защитим от полицаите с радари. Представиха там няколко вида антирадарни устройства, някакви GPS системи и пр., но най-много ме впечатли някакво лазерно устройство, което се използвало за отваряне на автоматични гаражни врати. Та там обясняваха, че ако си сложиш такова лазерно устройство отпредната страна на автомобила, лъчът му успявал да "заблуди" лазерния радар на полицая и отчитал грешни показания. Дори го тестваха... Но понеже гледах предаването с единия крайчец на окото, ми се струва, че нещо важно може да съм пропуснал. Дали наистина е достатъчно да си прикачиш такова лазерно устройство за отваряне на врати или и трябва нещо допълнително?! Някой др да го е гледал предаването или да има повече инфо по въпроса?!
Аве то няма проблем ма важи за лазерните радари и е доста опасно защото могат да те гепнат и тогава
Е това вече е забранено от закона
По закон можеш да използваш устройства, които засичат, а не да пречат на радара на КАТ
Радара или излъчва или не излъчва сигнал. Разлика между автоматичния и пусовия режим е: че на
Автоматичен режим радара излъчва постоянно и само ако засече скорост по-голяма от зададената от оператора (куката) почва да пищи и спира на тази скорост с част и дата. В този режим радар на Х-банд може да го засечеш от много голямо разстояние дори и с най-скапания радар-детектор.
Пулсовия режим работи по следния начин: радар е в режим на изчакване....но в този режим той не излъчва нищо, така че няма радар-детектор който да го засече!!!...всеки който ти каже обратното лъже...пасивни режими не знам си какво, радара ги научавал къде седят как изглеждат Няма ли излъчване на сигнал, Няма и приемане на сигнал. Радар-Детектора е един "обикновеннен" радио приемник настроен на определан чистота.
когато куката прецени, че има някой който кара с превишена скорост той натиска копчето, радара излъчва за около 0.5 до 2секунди (това за Х-Банд) и засича дадена скорост на автомобила...Тука вече нещата са малко по-сложни, защото в САЩ от където идват почти всички радар-детектори...огромна част от сензорите за отваряна на автоматични врати са на Х-банд...и за да не пищи нон-стоп детекторчето различните производители правят и различни настройки. Например имаш модела У...който засича сигнал на Х-банд за около 0.2сек. и с нисак сигнал...детектора "преценява" че това е фалшива тревога от сензор за врата и въобще не предупреждава. По този начин попадаш направо в капана на ченгетата....и там вече всичко зависи от условията и теб. След колко стотни детекторчето ще отрягира на сигнла, за колко време ти ще отрягираш да натиснеш спирачката (дано няма никой зад теб) и с какво темпо колата ще намали. Трябва да погледна пак, но мисля че ако колата намалява скороста си с над 5метра в сек. радара не може да фиксира скорост.
@Zm
мисля, че въпросното филмче го има качено на нашето ФТП...относно това за лазерните джамери (антирадари) ако докажеш, че имаш гаражна врата която се отваря по-този начин за сега няма проблем в Англия. Виж в Франция или Швейцария ако те хванат с подобно нещо ще те разкостят жестоко. Относно Лазерните Радари за сега в БГрия няма такива прекалено са скъпи за нашите куку. Лазерния радар е много гадно нещо.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment