Известие

Collapse
No announcement yet.

Във Варна ще се кара през ден?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това е само един репортаж и нищо не значи!
    В общината уж ще започват обсъждания ....
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Найш колко рускини ше реват лятото, ако не мога редовно да ходя до Варна?
      аз шъ те замествам при рускините, спокс
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Абе никви коли бре. На некои хора анусите им се залепиха за седалките да ева.
        Даже по плажовете вече с тях се разхождат. То ако слезе и е без кола нЕма помирише женско.
        Егати простотията написах........
        Дано го приемат и после София да вземе пример от Варна.
        А на тия с многото коли, ще им намерят цаката, тея в общината да не са толкова будали.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          аз шъ те замествам при рускините, спокс
          Упокоиф сЪ.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
            Упокоиф сЪ.
            антетака те искам
            ибо стресът води до кофти нища

Comment

Варна много убав град, ама много терсене пътища в града, не толкова дупки, колкото нагънат асфалт - ожасно......
              Иначе оня ден с един кухар дискутирахме преселението на народите, и тяхната циркулация в големите ситита......били му пречели и на него.....питах го дали обича като порка да мези - обичал.....питам го с кво мези - със салатка и тънко нарязано животинско месо.......питам го според него тия салатки и животинки дали се отглеждат на жълтите павета, или поне около Волуяк, а той гледа като кухар......трябваше му време да сфане какво му намеквам......кухар......не защото е от някъде, а защото просто си е такъв.....
              Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
              А на тия с многото коли, ще им намерят цаката, тея в общината да не са толкова будали.
              Никогиш не може да стане тва.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

е па я да си каем .Оти оно я съм си софиянец ,майка ми и баща ми също ,техните също ....демек я съм си натурален .
                Относно задръствания , много коли и т.н. еми откъде идват тия неща ... ами от факта ,че преди 10 години София беше по малко от милион ,сега пришълец до пришълец...над два милиона и половина ни водят . За другите градове не знам ,нямам наблюдения,но както е казал някой умен "Сека жаба да си знае гьола" а не ,куцо ,кьораво и сакато да ламти да идва у гулемио град ... за проблема със задръстванията има един единствен виновен ,а именно Желю Желев, че освободи софииското жителство. Нема забравя как си паркирах пред нас и как всеки съсед си имаше място ,а сега ...писна ми ,местната железария ме обича адски много ,щот на месец по 2-3 кутии блажна боя отива да боядисвам чуждите коли ехх, що си нямам село ,да ида и да си кутам там и да ми е спокойно и да стана и аз един селянин,и у местната кръчма,а бе ... мемчти мечтии

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                  е па я да си каем .Оти оно я съм си софиянец ,майка ми и баща ми също ,техните също ....демек я съм си натурален .
                  Относно задръствания , много коли и т.н. еми откъде идват тия неща ... ами от факта ,че преди 10 години София беше по малко от милион ,сега пришълец до пришълец...над два милиона и половина ни водят . За другите градове не знам ,нямам наблюдения,но както е казал някой умен "Сека жаба да си знае гьола" а не ,куцо ,кьораво и сакато да ламти да идва у гулемио град ... за проблема със задръстванията има един единствен виновен ,а именно Желю Желев, че освободи софииското жителство. Нема забравя как си паркирах пред нас и как всеки съсед си имаше място ,а сега ...писна ми ,местната железария ме обича адски много ,щот на месец по 2-3 кутии блажна боя отива да боядисвам чуждите коли ехх, що си нямам село ,да ида и да си кутам там и да ми е спокойно и да стана и аз един селянин,и у местната кръчма,а бе ... мемчти мечтии
                  3 милиона са всъщност постоянните жители у наше село
                  това е дълбоко пазена тайна
                  скоро ще е цяла работеща България тука
                  което аз лично не го сгрявам поради что е така, ама е на, факт
                  тъп факт

Comment

което аз лично не го сгрявам поради что е така, ама е на, факт
                    тъп факт
                    пОмисли още малко и може да се сетиш.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      пОмисли още малко и може да се сетиш.
                      аз лично на тебе съм ти го обяснявал що е така ма тва е друга тема

Comment

както винаги съм твърдел, тфа прувинсиалистити са виновни за сичку, техната мама
                        аз съм провинционалист нещо за маика ми ли искаш да кажеш?много взе да си позволяваш и ми бъркаш вече в газа с ръждив пирон...мери си приказките софиянче мазно
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Дидо, търтея така си говори и тва последното беше ирония, макар и не особено успешна. Докато се псуваме на "селяни" и "софиянци мазни" нищо няма да постигнем.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Дидо, търтея така си говори и тва последното беше ирония, макар и не особено успешна. Докато се псуваме на "селяни" и "софиянци мазни" нищо няма да постигнем.
                            не ме интересува как си говори по този начин обижда всички колеги който живеят извън софия и са се опитали да си търсят прехраната в големия град ,какво са виновни че не са се родили в Люлин,а ми в Ленвуново примерно
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Странно,
                              Аз пък като настоящ селянин и провинциалист не се обиждам.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

без да обиждам никой , мнението ми е ,че във всеки град трябва да се изгради някаква вътрешна инфраструктура и всеки да си стои в града,или селото. То вярно ,че без селяни не може ,щото на практика те ни хранят ,те ни дават почти всичко за възможното оцеляване,но не разбирам факта защо всеки се пъне да иде в големия град,а не си построи комунизма в неговото си населено място.
                                То софия си е най- голямото село .... ама то затова д-вата ни е виновна.
                                ако си субсидираха краве,овце,птичи и другите ферми ,нямаше всеки да търси бонусите по големите градове.Вместо това те си купуват министерски коли за милиони евра ,крадейки от всички субсидии отпуснати за всичко от еврото

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X