Известие

Collapse
No announcement yet.

Във Варна ще се кара през ден?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А па за мен , Варна е най - красивия,ЧИСТИЯ и пазения град от живущите си в него. А за аномалиите в движението ,си е направо супер ... я някой да каже ква е аджеба тая недоумица у софия на руски паметник кръговото да е БЕЗ предимство!?!

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
      А па за мен , Варна е най - красивия,ЧИСТИЯ и пазения град от живущите си в него. ..
      И е 'най-добрия град за живеене в България' вече втора година. Направо се пукаме от гордост
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        И е 'най-добрия град за живеене в България' вече втора година. Направо се пукаме от гордост
        Бе за живеене не знам . Имам приятелки ,които от сф избегаха у варна и не се оплакват ,но аз не съм живял там ... освен почивки за по месец примерно

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
          А конкретно Варна е пример за идиотска организация на движението.
          Варна е прекрасен град !Не случайно сме номер едно !

Аз стигам за максимум 10минутки до офиса,па нека е идиотско
          В задръстване съм висяла 2 пъти лятото(когато ремонтираха едното платно по пътя за Златните...т. е. ,когато правеха светофар ,заради едно небезизвестно заведение ) и веднъж тази есен През другото време си карам спокойно Напоследък още по
          п.п.
          Пинки , по нова година, когато "софиянци" си бяха по родните места ,в София как беше движението?
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Беше мечта, естествено.
            То и сега не е чак умопомрачително, като е отворено околовръстното.
            Работи се долу-горе по въпроса. Но определено не достатъчно, имайки предвид постоянно увеличаващите се коли.

И все пак, организацията на движението във Варна е идиотска
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              аз мисля обективно и като ситуацията е ми харесва я променям

ще си говорим другия месец
              Що другия месец бре, къде ше одиш?
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                И все пак, организацията на движението във Варна е идиотска
                Добре де,какво не ти харесва?
                ...освен указателните табели за София,които ако следваш ще се въртиш в кръг до откат...
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Само не разбрах сега защо "софияне" толкова ги хваща яд като се окаже, че някой град е по-добър в някакво отношение, направо изтръпват, почват да злобят...не говоря конкретно за форума, говоря от опит, общувам с разни кореняци и т.н.
                  Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Ами какво да му харесва?!? Например еднопосочните улици в Гръцката махала - както са ги направили, се налага да горя по една туба нафта, за да се върна от офиса вкъщи, пък съм на няма 2 километра от там. Един авер, дето е на една крачка, вече ми е на по-кратко пешеходно разстояние (и като време), отколкото с кола. За закарването на детето до детската градина също отива поне половин туба нафта, а реално ни се пада отсреща през булеварда.
                    _______
                    146 JTD - ex

Comment

Е,не може всичко да е перфектно,обаче като цяло си е много добре организирано движениетоСъщо така, не може да е удобно за всички ,каквото и да се направиИ аз искам булевард ,с по 3 ленти в едната посока,от в къщи до офиса ,фитнеса и мола...ама на,лоши хора!

п.п.
                      Падре,предложи в общината по-добро решение
                      Ше ти кажа на кого да се обадиш даже ,ако искаш

Comment

Ами какво да му харесва?!? Например еднопосочните улици в Гръцката махала - както са ги направили, се налага да горя по една туба нафта, за да се върна от офиса вкъщи, пък съм на няма 2 километра от там. Един авер, дето е на една крачка, вече ми е на по-кратко пешеходно разстояние (и като време), отколкото с кола. За закарването на детето до детската градина също отива поне половин туба нафта, а реално ни се пада отсреща през булеварда.
                        То в Гръцката няма място за една кола да мине ти искаш по две да се разминават Миналата седмица там така се качих на един бордюр ,чак душата ме заболя и това защото карах в забранената уличка и дойде бус срещу мен
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic
                        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Нали знаеш , това са си рисковете да живееш в центъра на града . Аз като човек който е излязъл от идеалния център и се е преселил в крайните квартали мога да кажа , че дори във Владиславово се чувствам по-добре отколкото в идеалния център където терасата ми е над бившият магазин Детмаг на бул.Владислав . А защо искам да съм в кварталите мога да отговоря много лесно - има си всичко необходимо без да блуждая 40 мин за да стигна до магазин , детската градина която посещава синът ми е отдругата страна на улицата и най вече въздухът който няма нищо общо с този в центъра на града ( който не се вижда вечер от смог ) . А затова , че може да се наложи да си караме колите през ден -ами ОК имам 2 коли и не ми пречи да си ги карам през ден както каза търтию , дори се замислям да си взема мотопед (миксер ) защото там където ми е офиса на пазара - Билла - за да паркирам ми отнема между 5 и 35 мин
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Не се тревожете за Варна - мой човек от кадастъра ми каза, че "скоро щели да свържат" Автогарата с бул. Левски (В и К).

Тогаз - всички всички кУрортисти, проВИНЦЕалисти, чуждоземци и т.н., ще бегат за Златните още преди да са се набутали в "перфектната организация" ...

И ето, ще можем, варненци, да си караме алфите (или кой квото има) по "Мария Луиза" и къдет ни е кеф...

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                              То в Гръцката няма място за една кола да мине ти искаш по две да се разминават Миналата седмица там така се качих на един бордюр ,чак душата ме заболя и това защото карах в забранената уличка и дойде бус срещу мен
                              не съм казвал, че трябва 2 коли да се разминават. Ти сам си разбрал защо

@Спечелист
                              Това със свързването на автогарата с 'Левски' може да стане към 2050 година, когато ще са откоригирани вече всички грешно вписани имоти от благоевградските безхаберници - фирмата, която изготвя новата кадастрална карта на града. Кон да ги .... дано тея!!!
                              Може да го питаш твоя човек от кадастъра
                              _______
                              146 JTD - ex

Comment

Само си представете картинката:

1. Карабиниери на входовете на Варна са опънали бариери, конуси, шипове и други благи устройства, и отпращат объркали се бизнесмени, курортисти и гости на града - поради факта, че са с неправилния номер в неправилния ден.

2. Гестапо обикаля в центъра на Варна, с необозначени автомобили, яки бинокли и ха е мръднал някой с неправилния номер, отива да полива палмите и да бърше праха от листата им (ако е местен) или го ескортират до портите на града (ако не е местен).

Comment

Working...
                                X