А па за мен , Варна е най - красивия,ЧИСТИЯ и пазения град от живущите си в него. А за аномалиите в движението ,си е направо супер ... я някой да каже ква е аджеба тая недоумица у софия на руски паметник кръговото да е БЕЗ предимство!?!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Във Варна ще се кара през ден?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеА па за мен , Варна е най - красивия,ЧИСТИЯ и пазения град от живущите си в него. .._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеИ е 'най-добрия град за живеене в България' вече втора година. Направо се пукаме от гордост
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеА конкретно Варна е пример за идиотска организация на движението.Не случайно сме номер едно !
Аз стигам за максимум 10минутки до офиса,па нека е идиотско
В задръстване съм висяла 2 пъти лятото(когато ремонтираха едното платно по пътя за Златните...т. е. ,когато правеха светофар ,заради едно небезизвестно заведение ) и веднъж тази есенПрез другото време си карам спокойно
Напоследък още по
п.п.
Пинки , по нова година, когато "софиянци" си бяха по родните места ,в София как беше движението?“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Беше мечта, естествено.
То и сега не е чак умопомрачително, като е отворено околовръстното.
Работи се долу-горе по въпроса. Но определено не достатъчно, имайки предвид постоянно увеличаващите се коли.
И все пак, организацията на движението във Варна е идиотскаI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеаз мисля обективно и като ситуацията е ми харесва я променям
ще си говорим другия месецАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеИ все пак, организацията на движението във Варна е идиотска
...освен указателните табели за София,които ако следваш ще се въртиш в кръг до откат...“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Само не разбрах сега защо "софияне" толкова ги хваща яд като се окаже, че някой град е по-добър в някакво отношение, направо изтръпват, почват да злобят...не говоря конкретно за форума, говоря от опит, общувам с разни кореняци и т.н.Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша
Comment
-
Ами какво да му харесва?!? Например еднопосочните улици в Гръцката махала - както са ги направили, се налага да горя по една туба нафта, за да се върна от офиса вкъщи, пък съм на няма 2 километра от там. Един авер, дето е на една крачка, вече ми е на по-кратко пешеходно разстояние (и като време), отколкото с кола. За закарването на детето до детската градина също отива поне половин туба нафта, а реално ни се пада отсреща през булеварда._______
146 JTD - ex
Comment
-
Е,не може всичко да е перфектно,обаче като цяло си е много добре организирано движениетоСъщо така, не може да е удобно за всички ,каквото и да се направи
И аз искам булевард ,с по 3 ленти в едната посока,от в къщи до офиса ,фитнеса и мола...ама на,лоши хора!
п.п.
Падре,предложи в общината по-добро решение
Ше ти кажа на кого да се обадиш даже ,ако искаш“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАми какво да му харесва?!? Например еднопосочните улици в Гръцката махала - както са ги направили, се налага да горя по една туба нафта, за да се върна от офиса вкъщи, пък съм на няма 2 километра от там. Един авер, дето е на една крачка, вече ми е на по-кратко пешеходно разстояние (и като време), отколкото с кола. За закарването на детето до детската градина също отива поне половин туба нафта, а реално ни се пада отсреща през булеварда.Миналата седмица там така се качих на един бордюр ,чак душата ме заболя и това защото карах в забранената уличка и дойде бус срещу мен
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАми какво да му харесва?!? Например еднопосочните улици в Гръцката махала - както са ги направили, се налага да горя по една туба нафта, за да се върна от офиса вкъщи, пък съм на няма 2 километра от там. Един авер, дето е на една крачка, вече ми е на по-кратко пешеходно разстояние (и като време), отколкото с кола. За закарването на детето до детската градина също отива поне половин туба нафта, а реално ни се пада отсреща през булеварда.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Не се тревожете за Варна - мой човек от кадастъра ми каза, че "скоро щели да свържат" Автогарата с бул. Левски (В и К).
Тогаз - всички всички кУрортисти, проВИНЦЕалисти, чуждоземци и т.н., ще бегат за Златните още преди да са се набутали в "перфектната организация" ...
И ето, ще можем, варненци, да си караме алфите (или кой квото има) по "Мария Луиза" и къдет ни е кеф...
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеТо в Гръцката няма място за една кола да мине ти искаш по две да се разминаватМиналата седмица там така се качих на един бордюр ,чак душата ме заболя и това защото карах в забранената уличка и дойде бус срещу мен
@Спечелист
Това със свързването на автогарата с 'Левски' може да стане към 2050 година, когато ще са откоригирани вече всички грешно вписани имоти от благоевградските безхаберници - фирмата, която изготвя новата кадастрална карта на града. Кон да ги .... дано тея!!!
Може да го питаш твоя човек от кадастъра_______
146 JTD - ex
Comment
-
Само си представете картинката:
1. Карабиниери на входовете на Варна са опънали бариери, конуси, шипове и други благи устройства, и отпращат объркали се бизнесмени, курортисти и гости на града - поради факта, че са с неправилния номер в неправилния ден.
2. Гестапо обикаля в центъра на Варна, с необозначени автомобили, яки бинокли и ха е мръднал някой с неправилния номер, отива да полива палмите и да бърше праха от листата им (ако е местен) или го ескортират до портите на града (ако не е местен).
Comment
Comment