Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ще подарите за празниците на половинката си?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ахаа, ти явно питаш с какво да зарадваш мъжкото тяло. Ако не ти допада първия ми съвет, следващия ще му хареса- купуваш му въздушен пистолет и кутийка сачми, ако си има му купуваш въздушна пушка, ако си има ми се обаждаш да видим с какво друго може да помогнем

Comment

Бе по принцип питах какво ще подарите на ЖЕНИТЕ си,щото после,ако моят мъж е минал тънко,да му трия сол,ама като не казвате по същество,реших да питам поне вие на какво бихте се зарадвали.

Всеки гледа да мине метър.Някой нямало да прави подаръци,друг нам кво си....големи сте скръндзи ей!Хич не ви виждам с по няколко жени..че коя ще ви трае такива

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...?p=28449#28449
        '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
          Хич не ви виждам с по няколко жени..че коя ще ви трае такива
          Ми ние на практика СМЕ с няколко жени, за щастие (в моя случай) само едната ревнува
          На другарката новите зимни ботушки - 200 лв.; На колата новите зимни ботушки - 400+ лв.... и ето ти повод за скандал - "що мойте са по-евтини, ти на нея и козметика й купуваш" )

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
          Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
            На другарката новите зимни ботушки - 200 лв.; На колата новите зимни ботушки - 400+ лв.... и ето ти повод за скандал - "що мойте са по-евтини, ти на нея и козметика й купуваш" )
            Тва е щото и казваш кое колко струва ...."Съкровище колко струва термостата?..." ...." ....оооо 15 лева - нищо работа...." та така, бате. Допълва се от фонд "И аз съм човек" и карай на ядовете Лошото е ако те хване в крачка, примерно залафил си се с някой колега Алфист и тя е на масата, препоръчително е ако споменавате цени да сваляте минимум по една нула от цените /а за някои неща и по две/
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
              Тва е щото и казваш кое колко струва
              Аааа, ние си споделяме всичко в нашата италианска тройка Пък и ревността е по-скоро на шега, имат се двете дами - едната вози другата всяка вечер, другата пък купува за Коледа аксесоари (караудио) на първата и така )
              (Хъх, дали не станах кръстник на ново течение в еротиката - Италианска тройка - мъж, жена и Алфа ?)

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
                (Хъх, дали не станах кръстник на ново течение в еротиката - Италианска тройка - мъж, жена и Алфа ?)
                Това ми харесва, въпреки че при мен е по-скоро четворка, мота се наоколо и един червен малчуган от 88-ма година. Е редно е и жената да си има с кого да се забавлява, но ми завижда че мойта любовница е по-млада

Извинявам се за !
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Жена ми май ще намаже най-много - ще я оборудвам с 1 Пунто

Но този прекрасен жест ще ми се върне лятото ..... 156
                  sigpic

Comment

Аз нема да купувам и нема да пиша, оти Валъо и Бобо много ше ма бият.... и скръндза не е най-точната дума (не питай...)
                    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Що бре, кажи си , нещо лаптопче туй онуй, па некоя може и QV да си заработи

Comment

Без да се обижда женската част на форума, аз подаръците винаги ги купувам или от ОМВ или от Лукойл. Там е пълно с дебилни плюшени боклуци. После само трябва да обясня, че съм обиколил цяла София докато намеря подходяща играчка и туй то. Хем не хабя време да обикалям, а го съчетавам с пълнене на резервоара, хем доста тънко излиза

Освен това да ви светна една доказана истина при подаръците на жените. Като купиш подарък за коледа за 200лв. и после след 2 месеца и подариш нещо за рождения ден за 20 и скандала ти е в кърпа вързан. Та требе да се обучават отрано
                        Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
                        2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Мисля на моята да й купя едни кристални стопове и фарове за Peugeot-a... ...интересно каква ще е реакцията обаче наистина!
                          Аз на сериозната ми жена съм започнал подготовката от средата на тая година... Направих един съндък сам, после си го тапицираш, огледала туй онуй, много добре се получи...и от тогава го пълня с неща, които като видя знам, че ще и харесат или тя си ги е харесвала някога като сме минавали по магазините.
                          Другите мисля, че ще минат с по 20лв за всяка...
                          www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
                            Първоначално публикувано от lenda
                            Първоначално публикувано от proper
                            по скоро жена + 2 либовници

и как успяваш да ги издържаш всичките ?
                            ...моят мъж ако има 2 любовници като мен,ще се наложи на 2 кораба едновременно да пътува и пак няма да му стигат парите
                            Не бе..просто всеки има нужда от своите 5 минути слава.Да не разваляме и единствената им възможност да се прояват
                            Алфистите наричат "любовница" колата си бе Дразнителке! ...да си знаеш вече
                            Il Cuore Sportivo

Comment

Първоначално публикувано от Galiano
                              ... Алфистите наричат "любовница" колата си бе Дразнителке! ...да си знаеш вече
                              Защо я светваш бе колега
                              Щеше да се пали още малко

п.с. без лоши чувства
                              sigpic

Comment

Аз на едната вече и подарих шарнири, тампони и амортисьори.
                                На другата - една камара дрехи, а на най-хубавата - дрехи + кукли.
                                Са искат и за Новата година. Е - много искат!
                                Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

Working...
                                X