Известие

Collapse
No announcement yet.

за срещите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пък като имаш желание за дръпки - ела с твоята кола и ще я пробваш с Алфа от същия клас
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Re: еее

Първоначално публикувано от Buxalkata
      то нищо не пре4и???ххммм интересно прозву4а тва е добре събирате се и само си говорите???няма гонки защото скапано място сте си избрали щеше да е готино примерно да се съ4етаете и с опел клуба в неделя пак ама от 19 4аса на омв бояна и щеше да се пробва някои с някои и тогава щеше да има готини клип4ета и стимул някои да си прави колата стига да има финансова възможност.Аиде сега е студено,хлузгаво но след зимата......А каква е целта все пак на вашия клуб????
      Че то има ли Орели, които да се мернат с някоя Алфа
      Говоря за сток
      Другото е, че дори да бяхме там, нямаше да правиме сеир
      sigpic

Comment

Като говорите за дръпки.. Бухалка знаеш ли некой с астра около 2000г. сребриста ? Тоя келеш заслужава да му дърпам ушите... че иска да се дърпаме иска... че му понавървява астричката - лошо няма.... ама да минава на червено - а шамари ! Иначе до началото на 3та вървяхме на равно (не че аз съм кой знае къф шофер) после си спрях на сфетофара, тоя си мина се едно за не го не важи.... ШАМАРИ!
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
          ???? ???????? ?? ??????.. ??????? ????? ?? ????? ? ????? ????? 2000?. ????????? ? ??? ????? ????????? ?? ?? ?????? ?????... ?? ???? ?? ?? ??????? ????... ?? ?? ??????????? ?????????? - ???? ????.... ??? ?? ?????? ?? ??????? - ? ?????? ! ????? ?? ???????? ?? 3?? ???????? ?? ????? (?? ?? ?? ??? ??? ???? ??? ?????) ????? ?? ????? ?? ?????????, ??? ?? ???? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ????.... ??????!
          ???? ?? ?? ???????????????? ???? ??? ? ????3 ??? ????? ? ????? 1.9??? ???? ??? ?? ?????? ?????? ?? ???????????? ?? ??????? ??? ?????? ???????? ??????? ?? 4 ?????? ?? 2 ?? ??? ???? ???????? 1????? ???? ? ???? ????? ???? ????? ?? ???????????? ?? ??????
          ________
          Washington Dispensaries
          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:48.
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

не....

не се сещам за тази астра но има конкуренция гаранция давам....а там за предложението да доида да се дръпна с някои може защо не да видим кво съм си купил все пак ама каде е въпроса
            а за такива селяни по пътищата ги има секви и мене едно ауди нещо се праи газ газ след мене и ме мина и много бързо го настигнах ама тва е БГ реалността по пътищата
            http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

То и аз бих дошъл, ама ме е много срам щото са ви много нови колите и се притеснявам да не ви засрамя с моята кака, че може да е дърта ама е лачена....

А и още не съм оправил престилката дето ми я сгъна един опелджия до Сливен.
              Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

Първоначално публикувано от BatVas[b
                ]Не си правим гонки [/b] Не е такава идеята на клуба
                Ами то няма никакъв смисъл ! Да сравняваш самолет с кола ?? ами това са 2 съвсем различни понятия!!
                Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  Не си правим гонки Не е такава идеята на клуба
                  Опс - вчера се пуснахме приятелски с ланчата на Явор
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от pth7712
                    То и аз бих дошъл, ама ме е много срам щото са ви много нови колите и се притеснявам да не ви засрамя с моята кака, че може да е дърта ама е лачена....

А и още не съм оправил престилката дето ми я сгъна един опелджия до Сливен.
                    Стига бре колега ела ако знаеш колко фенове има на 33-ките Аз лично съм един от тях и ще се радвам да дойдеш на някоя среща да ме повозиш малко в мойта любофффффффффф е падам си повече по 16в ама .
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                    X