Колеги от два дена и аз съм горд собственик на чисто нов фирмен ключодържател и една дузина детелинки.Поогледах Алфи и не намерих по омазаната му задница нито едно място,което да е достойно за детелинката.Позамислих се и се сетих,че нещо не е наред.Имах чувството,че тя е само за членовете на клуба,а аз още не съм такъв.Къде бъркам.Мога ли да си поставя с чиста съвест детелинката или тя е само за членовете на клуба.Иначе качеството на изработка е много добро.Веднага се виждат лазерните технологии.Колегата,който ги предлага е член на форума,но не му запомних ника.От София е и се казва Бисер.Ако някой го познава-да каже.Тука в Кюстендил имаме много маниаци,ама не са организирани.Мислех да им лепна по една детелинка за майтап.Очаквам мнения
Известие
Collapse
No announcement yet.
Приятели,да споделя и аз радостта си
Collapse
X
-
Ееее тая е готина аз си взех детелинки , змии , алфа ромео , имола ,пининфарина , 33 , от един много точен младеж ника му е ma7e4k0 , направи ми ги по мои претенции всичките са цветни с светлосянка изглеждат изпъкнали бе изобщо много съм доволен ! Доста приятели се зарибиха покрай мен ,а и аз искам още някоя да ми направи ! Момчето е от София май Бисер се казва ми каза ,че ако се съберем повече хора за по голяма поръчка ще има отстъпки и бонуси , така че дайте да се събираме и да олепаме колите хехесъщо продава и лазерно нарязани ключодържятели само за фенофве ! А как се става член на клуб Алфа Ромео ,че да не ми е гузно , че съм си лепнал форумни стикери ?
Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
-
Бисерчо яко ви цака с надценкаСпоред мен това не е редно, защото той прави прекупваческа работа...НО вие си знаете... Той ги взема от http://www.tehnoartbg.hit.bg/...
Заради тези си деяни е с БАН....
Иначе и аз имам стикерче на клуба с детелинката и надпис алфа ромео...ии лепенки Agip и лепенка Legend 155Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Добре, аз не разбирам какъв е проблема? На Бисер му останали няколко стикера и ги пуснал да ги продаде на някой колега. От къде на къде взимате отношение от къде ги взима и за колко. Вие като си продавате старите гуми той да ви е казал, че ги давате скъпо или, че сте ги взели на аванта от гумаджийницата. Нито е хванал бизнесче да върти нито нищо. Що си мислА, че основно правило беше да не се коментират обяви в Продава? Който му изнася - купува, който не му е скъпо си трае. Хванете се стегнете! Не Ви разбирам ама грам! Аз също взех от него разни неща и нито съм мрънкал, че е скъпо нито от къде ги взима. От където - от там, за колкото - за толкова.
П.С. Не исках да се намесвам и да се обаждам. Съжалявам не издържах, но пак ви казвам излагате се. Аз утре като си пусна старите гуми ще ми кажете ли, че им искам много за гуми, с които съм взел колата?Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
То Какво стана!Май имаме някакви проблеми.Оказа се,че съм се набъркал в гнездото на осите.До колкото разбрах Бисер е ма7е4ко и тука се спори за цената на някакви ключодържатели и стикери за около има - няма 100-200 лева.Е това ако е бизнес и комерсиалност-здраве му кажи.От постовете разбрах,че му е наложен и БАМ,за тия негови провинения.Развивайки темата,може би скоро ще ни и застрелват,за това,че пушиме на публични места.Не дай си Боже да се напиеме или да огледаме сексуално някоя хубава кака.Направо ще ни обесят за таша,пардон тестисите.Иначе всичко е правилно,само дето хората ше пишат и търсят приятели в други форуми.Мислех си,че нашия форум се отличава от другите по търпимостта си и широтата на възгледите,а ето какво се получава.За едни ключодържатели-Бам.Ама то си е като разстрел.Знаят ли какво означава всички!?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Принципно положение, друже. Ако откраднеш една дъвка, означава ли, че не си откраднал? И още повече, ако си откраднал,хванали са те и са те предупредили, а ти си продължил в същия дух.
Личната ми препоръка е, да не оспорваш (на такива места) модератоски решения.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Вярно сме се набутали в гноздото с усите , ама аз да кажя че това си е покупко продажба , вземам от завода на Презтиж 2кг вафли от даден тип за 2 лв а същите в магазина самоче 200гр са 2лв ! Друго нямам какво да ви кажя освен ,че като ги копувам тея вафли от магазина невикам на магазинерките "вийе сте ги зели от престижя 2кг за 2 лв а продавате 200гр за 2лв" защото ше ще ми кажят ами върви си ги земи от Презтижа тогава ! Вие си преценете сами кой прав и кой крив !
Поне се извинете на момчето !
ПоздравиAlfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
На кое момче да трябва да се поднесат извинения не разбрах.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Сега може би аз съм кривия, че писах в неговата тема... Но според мен не е редно... Незнам може би щото съм за 4лв...
Аз като направих ключодържатели 4-5 броя ги дадох на цената, на която ги взех... И смятах че с тази постъпка ще помогна на колегите да си доставят по достъпно удоволствие... Незнам...Ключодържателите струват 8лв., а той ви ги дава на 12лв... Ами не е кой знае какво но пък всеки си знае финансите... Аз лично нямам съвест да правя такива дребни далаверки, но според мен е кофти...
А вие като се кефите просто продължавайте да го търсите и да си му поръчвате неща...Аз просто сметнах че съм длъжен да ви информирам... Когато аз исках да си купя такъв ключодържател един безоочен тип ми го беше предложил за 15лв...Еми за мен 7лв. са си пари..1/4 от дневната ми надница... Също НЕ одобрявам такива безоочливи твари, където продават части втора ръка за безумни цени....
Примера на Пинки за дъвката беше хубав...
Тааа всеки да си реши, кое е правилно и кое не според СЕБЕ СИAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment