Известие

Collapse
No announcement yet.

Оставали сте на път за повече от 3 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Оставали сте на път за повече от 3 часа

Предишния пасат който продадох беше една от най-големите гробници която може да бъде 3 пъти на дълго и 1 градско добре че го разкарах
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Е това е много гадно. Да чукна на дърво нито една кола не ме е оставяла.
    Аз имах преди Пасат и не съм имал проблеми, още се движи............ Явно си попаднал на кофти кола
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

Ааааааааа, като е немска, явно е "кофти кола", а като е инталианска "тия са егати бангиите"
      sigpic

Comment

Никога не ми се е случвало.
        И не искам да ми се случва.
        Всичко, което занемариш, или не се грижиш достатъчно добре за него, те оставя.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Мани 1 път в бургас на сфетофар вкарвам първа скорост и си останах там впоследствие истече маслото и до там идваха с една лада да ни теглат баси мамата след тва караме с 140 и по едно време почна глухне тва на газ а има 70 литра бензин и на ихтиман 3 часа щото газта свърши а помпата на бензина не бачка излъгали бащата бе да си ебе мамата са наскоро връщам се от смолян и на 34 , 5 градуса и ми отиде маслото гумичките на главата долях масло и доливането падна на колекторите отзад под инжециона и се запалих добре че вода имах да изгася Добре че я продадох никъв късмет да го еба .... Аз просто я купих от ГОРУБЛЯНЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ОТ ТАМ
          Last edited by SandoOne; d.m.y г., 12:57.
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
            Мани 1 път в бургас на сфетофар вкарвам първа скорост и си останах там впоследствие истече маслото и до там идваха с една лада да ни теглат баси мамата след тва караме с 140 и по едно време почна глухне тва на газ а има 70 литра бензин и на ихтиман 3 часа щото газта свърши а помпата на бензина не бачка излъгали бащата бе да си ебе мамата са наскоро връщам се от смолян и на 34 , 5 градуса и ми отиде маслото гумичките на главата долях масло и доливането падна на колекторите отзад под инжециона и се запалих добре че вода имах да изгася Добре че я продадох никъв късмет да го еба .... Аз просто я купих от ГОРУБЛЯНЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ОТ ТАМ
            мисля, че с последното изречение си сигнал до същината на проблема.
            (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Прав си батко гледах една алфа 156 1.8Т.С на скоро леле наточена с махагон свети и бате като отворих капака имаше мазни петна от масло оня пич вика че било връбче ахахахаха направих тест драив тя докато я карам треа да форсирам и изгасна и торил цена 5900 направо свали ми до 5100 аз му викам не не а първата цена е 6900 викам си на ъкъла тея за къф ме имат ...... без коментар повече нема и да гледам от там те са по добри в дупница отколкто там ....

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Ааааааааа, като е немска, явно е "кофти кола", а като е инталианска "тия са егати бангиите"
                Това ти го каза
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

Все още не съм, дано не се случи скоро
                  Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

На мен ми се случи веднъж за кратко, то не е колата виновна но.. та ето каква е случката:
                    Когато си докарвах белисимата от Англия, и понеже такава ни е природата, че да гледаме да не се прекараме, сметнах колко точно бензин ми трябва от Англия до Белгия понеже там е по евтин. Е да, ама след като слязох от ферибота и докато gps-a ми се освести, стигнах до разклонение и питам приятелката ми, която уж е втори навигатор с отворена карта, накъде. -Натам. Е вкара ме в обратната посока. Та докато стигна следващият изход 20км и пак толкова на връщане ( без да има мършава бензиностанция по пътя), и тъкмо влязох в Белгия и .... . Айде тубата на рамо и пеш (приятелката я оставих заключена в колата да трепери от страх). Добре че след известно време ме качиха едни холандци, че бензиностанцията беше на 15км. Пак на стоп на връщане и така загубих няколко часа.
                    Нема да обяснявам какво е било следващите няколко часа
                    Сега като се сетя и ми става много смешно
                    Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
                    Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

То си е така ама ние газ в туба не моеш да носиш да беше бензин ехе щех за здраве да по хода

Ramstein - Benzin

Comment

Абе стига с това Горубляне.Ми моята е от Горубляне, аз пък съм ЗА Горубляне.Като са почне едно и също дрънкане.... и други мои познати си взеха от там колите и са си доволни.
                        Нямам проблеми,да чукам на дърво, взех я преди над година
                        Иначе на път никога не съм оставал.Ни с тая ни с никоя.
                        Last edited by fred; d.m.y г., 17:03.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

преди 2г с пежака чакам на стоп в 17ч след обяд,предсавяте си кво е,тръгвам и.....тряс,педала на съединитела до ламарината а колата огасна.след мен автобус който на косъм спря от мен.скъса се онази гадорийка дето захваща жилото за педала,добре че не се паникьосах и завъртях ключът както е на скорост и преминах до отсрешния тротоар.1на нищо и никаква 5левова джаджа ми отне 2ч докато я сменя.добре че имам навика да си нося инструменти в колата.много са гадни тези неща на някой автомобили,дано на алфите не са от пластмаса.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Абе стига с това Горубляне.Ми моята е от Горубляне, аз пък съм ЗА Горубляне.Като са почне едно и също дрънкане.... и други мои познати си взеха от там колите и са си доволни.
                            Нямам проблеми,да чукам на дърво, взех я преди над година
                            Иначе на път никога не съм оставал.Ни с тая ни с никоя.
                            Уцелил си колата късмет е кола и жена аз на 2 ве попаднах дараци то и там има автокъщи и автокъщи

Ramstein - Benzin

Comment

гледай ти какви алфисти имало, да не са се прибирали с репатрак
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

Working...
                              X