Предишния пасат който продадох беше една от най-големите гробници която може да бъде 3 пъти на дълго и 1 градско добре че го разкарах
Известие
Collapse
No announcement yet.
Оставали сте на път за повече от 3 часа
Collapse
X
-
Оставали сте на път за повече от 3 часа
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdYТагове: Няма
-
Мани 1 път в бургас на сфетофар вкарвам първа скорост и си останах там впоследствие истече маслото и до там идваха с една лада да ни теглат баси мамата след тва караме с 140 и по едно време почна глухне тва на газ а има 70 литра бензин и на ихтиман 3 часа щото газта свърши а помпата на бензина не бачка излъгали бащата бе да си ебе мамата са наскоро връщам се от смолян и на 34 , 5 градуса и ми отиде маслото гумичките на главата долях масло и доливането падна на колекторите отзад под инжециона и се запалих добре че вода имах да изгася Добре че я продадох никъв късмет да го еба .... Аз просто я купих от ГОРУБЛЯНЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ОТ ТАМLast edited by SandoOne; d.m.y г., 12:57.sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеМани 1 път в бургас на сфетофар вкарвам първа скорост и си останах там впоследствие истече маслото и до там идваха с една лада да ни теглат баси мамата след тва караме с 140 и по едно време почна глухне тва на газ а има 70 литра бензин и на ихтиман 3 часа щото газта свърши а помпата на бензина не бачка излъгали бащата бе да си ебе мамата са наскоро връщам се от смолян и на 34 , 5 градуса и ми отиде маслото гумичките на главата долях масло и доливането падна на колекторите отзад под инжециона и се запалих добре че вода имах да изгася Добре че я продадох никъв късмет да го еба .... Аз просто я купих от ГОРУБЛЯНЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ОТ ТАМ(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Прав си батко гледах една алфа 156 1.8Т.С на скоро леле наточена с махагон свети и бате като отворих капака имаше мазни петна от масло оня пич вика че било връбче ахахахаха направих тест драив тя докато я карам треа да форсирам и изгасна и торил цена 5900 направо свали ми до 5100 аз му викам не не а първата цена е 6900 викам си на ъкъла тея за къф ме имат ...... без коментар повече нема и да гледам от там те са по добри в дупница отколкто там ....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАаааааааа, като е немска, явно е "кофти кола", а като е инталианска "тия са егати бангиите"sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
На мен ми се случи веднъж за кратко, то не е колата виновна но.. та ето каква е случката:
Когато си докарвах белисимата от Англия, и понеже такава ни е природата, че да гледаме да не се прекараме, сметнах колко точно бензин ми трябва от Англия до Белгия понеже там е по евтин. Е да, ама след като слязох от ферибота и докато gps-a ми се освести, стигнах до разклонение и питам приятелката ми, която уж е втори навигатор с отворена карта, накъде. -Натам. Е вкара ме в обратната посока. Та докато стигна следващият изход 20км и пак толкова на връщане ( без да има мършава бензиностанция по пътя), и тъкмо влязох в Белгия и ..... Айде тубата на рамо и пеш (приятелката я оставих заключена в колата да трепери от страх). Добре че след известно време ме качиха едни холандци, че бензиностанцията беше на 15км. Пак на стоп на връщане и така загубих няколко часа.
Нема да обяснявам какво е било следващите няколко часа
Сега като се сетя и ми става много смешноAlfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX
Comment
-
То си е така ама ние газ в туба не моеш да носиш да беше бензин ехе щех за здраве да по ходаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Абе стига с това Горубляне.Ми моята е от Горубляне, аз пък съм ЗА Горубляне.Като са почне едно и също дрънкане.... и други мои познати си взеха от там колите и са си доволни.
Нямам проблеми,да чукам на дърво, взех я преди над година
Иначе на път никога не съм оставал.Ни с тая ни с никоя.Last edited by fred; d.m.y г., 17:03.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
преди 2г с пежака чакам на стоп в 17ч след обяд,предсавяте си кво е,тръгвам и.....тряс,педала на съединитела до ламарината а колата огасна.след мен автобус който на косъм спря от мен.скъса се онази гадорийка дето захваща жилото за педала,добре че не се паникьосах и завъртях ключът както е на скорост и преминах до отсрешния тротоар.1на нищо и никаква 5левова джаджа ми отне 2ч докато я сменя.добре че имам навика да си нося инструменти в колата.много са гадни тези неща на някой автомобили,дано на алфите не са от пластмаса.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАбе стига с това Горубляне.Ми моята е от Горубляне, аз пък съм ЗА Горубляне.Като са почне едно и също дрънкане.... и други мои познати си взеха от там колите и са си доволни.
Нямам проблеми,да чукам на дърво, взех я преди над година
Иначе на път никога не съм оставал.Ни с тая ни с никоя.късмет е кола и жена аз на 2 ве попаднах дараци то и там има автокъщи и автокъщи
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
гледай ти какви алфисти имало, да не са се прибирали с репатракI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment