Известие

Collapse
No announcement yet.

Оставали сте на път за повече от 3 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз не съм оставал на пътя с личен автомобил.Със старата Фиатка съм се палил /на бензиностанцията до газоколонката/ докато я изгася изгоряха пластмасурките около мотора.Изтичах до нас и след един час отново на пътя.Карал съм я без вода 60 километра.Шлайф главата на ръка и отново на път.Повече от 1 литър масло мотора не е виждал,гореше го.Блокира ми скоростната кутия но я свалих само първият път.Пробих я срещу 2-ра скорост, навих винт и като блокира развивам и с една отверка ръц и пак сме в джаза.Шибнах се челно с един полицай излезна полуоската.Вдигане на мотора и връзване с колан.Понеже не можеше да завива на ляво а трябваше да правя предимно леви завои.При тенекиджията я закарах на задна.На магистралата пикаех през 15 минути от напрежение.И още куп изпълнения за които не се сещам.Ама железен Фиата не ме е оставил никъде.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Още не съм оставян на път от моята кола.Няколко пъти с други коли с други шофьори.
      sigpic
      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
      BMW E30
      BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от TheBlueOne Покажи съобщение
        На мен ми се случи веднъж за кратко, то не е колата виновна но.. та ето каква е случката:
        Когато си докарвах белисимата от Англия, и понеже такава ни е природата, че да гледаме да не се прекараме, сметнах колко точно бензин ми трябва от Англия до Белгия понеже там е по евтин. Е да, ама след като слязох от ферибота и докато gps-a ми се освести, стигнах до разклонение и питам приятелката ми, която уж е втори навигатор с отворена карта, накъде. -Натам. Е вкара ме в обратната посока. Та докато стигна следващият изход 20км и пак толкова на връщане ( без да има мършава бензиностанция по пътя), и тъкмо влязох в Белгия и ....
        Кофти е това, в началото и аз се опитвах да правя тънки сметки, но за 5-10 евро разлика в цената на резервоар просто не си струва.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
          Уцелил си колата късмет е кола и жена аз на 2 ве попаднах дараци то и там има автокъщи и автокъщи
          От човек беше, ама така е.И късмет требе, при жените май е по сложно
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

При жената има изпитателен и тестов срок, а никой джамбазин няма да ти даде да покараш седмица и ако ти ареса да я вземеш....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

И аз да чукна на дърво до сега не съм оставал на път нито преди с Клиото, нито сега с Алфата и дано не ми се случва.
              sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Три денонощия, ама бяхме компания и беше весело
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз се возих един път на жълтото камионче на пътна помощ педала на съединителя падна на земята
                  Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                  Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                  Audi A4 1.9 TDI

Comment

на мен ми се е случвало и доста повече от 3 часапреди 2 години с един колега от старата фирма закъсахме с камиона Мерцедес в Пирдоп,положението беше мнго сериозно,защото се скъса един маркуч на въздуха,а при това положение на камиона му блокират спирчаките,спира сам и неможеш да го помръднеш от пътяДобре че намерихме сявестни хора в пирдоп,дойде едно момче дето прави камиони,откри къде е скъсан маркуча и го оправи.Оказа се че минава мнго близко до генерацията,която пък се беше разпърдяла и от духането го е пробилаКакто и да е момчето ни помогна много,оправи временно нещата да стигнеме до Бургас,и оттам камиона отиде на ремонт,но висенето на пътя почти цял ден си е мноооо гадна работа,па и се оглеждаш че камиона е голям и бяхме закъсали точно на един баир най-горе,като идваха отдолу ни виждаха в последния момент
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                    X