Известие

Collapse
No announcement yet.

Евровизия 2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Евровизия 2009

Колеги какво ще кажете за индивида който ще представя България в Москва тази година?

http://vbox7.com/play:527cd52b

Аз незнам,може и да е добър певец човека не съм запознат,ама според мене лично вие като скопен дакел на тая песен и си е тотална излъгация,че уж ние българите точно тая песен сме избрали,а имаше къде къде по хубави парчета според мен.
    Alfa 145 1.4 ts

и кое по-точно не ти хареса... конкретното изпълнение или те дразни по-принцип?

коя песен мислиш, че заслужава?
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Еми аз доколкото забелязах той човека на живо така си пее,на 2 различни концерта я слушах и все така звучи на живо.Иначе и клипа гледах,там е по добре според мен.Еми на мен на Марияна Попова песента много повече ми харесва и на Нора и на Графа.А някак си те получиха мижави проценти около 5 процента,някак ми е чудно как победителя събра 55%,на вас харесва ли,защото ако е така може аз нещо да съм повреден....знам ли
      Alfa 145 1.4 ts

Comment

Доста дискутирана тема последните дни.
        Мисля си, че са го избрали с идея.
        Победители в последните Евровизии са малииии...големи песни...нямам думи.
        Та сигурно избират скрити таланти и неразбрани от повечето простосмъртни като мене например. Ако бях гласувал, щях да го наредя на последно място!
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Гласа е страхотен скоро и по МТВ ще го дават.Еначе инструментала ми допада ,но не и гласа на пича.Мисля че не става за пее не тоя
          Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

няколко факти, всеки сам да си прави изводите:

- песента е единствената която има шанс от представените на финала...
            - Аврамов пя много зле...
            - както и 90% от изпълнителите на финала.. вече си мисля за техниката и акустиката в залата?
            - БНТ определено НЕ стават за продуценти на подобен тип шоу!
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от kocetobs Покажи съобщение
              Колеги какво ще кажете за индивида който ще представя България в Москва тази година?

Аз незнам,може и да е добър певец човека не съм запознат,ама според мене лично вие като скопен дакел на тая песен и си е тотална излъгация,че уж ние българите точно тая песен сме избрали,а имаше къде къде по хубави парчета според мен.

Ааууу тая песен е наистина ужасна
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic
              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от kocetobs Покажи съобщение

От това изпълнение не става и чеп за каца.Ушна кал в промишлени количества.Ако това е най-доброто представям си другите изпълнения.
                sigpic
                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

.

според мен песента има потенциал,но изпълнена от много по-добър певец или можеби от този,ако продължи да ходи на уроци по пеене.и след около 7-8 години да се яви отново да пробва.

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                    според мен песента има потенциал,но изпълнена от много по-добър певец или можеби от този,ако продължи да ходи на уроци по пеене.и след около 7-8 години да се яви отново да пробва.
                    Може и да е по-добре след 7-8години,
                    а може и да не е. Групите и изпълнители, на които аз съм фен, на дали са ходили на уроци по пеене и свирене.
                    Всичко е талант. Представям как Кърт Кобейн, преди да се надруса е свирил на пиано при учителя.
                    Пък най ми е странно, как този Краси Аврамов събра толкова голям процент.
                    sigpic

Comment

Днес гледах едно клипче в което репортерка от канал 3 и оператора заедно с нея пращат общо шест есемеса (естествено не за тази песен) и само за един от тях получават потвърждение,че е получен,а останалите не са получени заради грешка при получателя
                      .Извода е ние дори и за евровизия пак българска работа правим...ще се постарая да намеря клипчето
                      Alfa 145 1.4 ts

Comment

Това е клипчето

http://vbox7.com/play:b14c4e2c

там има части и от изпълненията на някой от другите финалисти за сравнение.
                        Alfa 145 1.4 ts

Comment

.

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                          Може и да е по-добре след 7-8години,
                          а може и да не е. Групите и изпълнители, на които аз съм фен, на дали са ходили на уроци по пеене и свирене.
                          Всичко е талант. Представям как Кърт Кобейн, преди да се надруса е свирил на пиано при учителя.
                          Пък най ми е странно, как този Краси Аврамов събра толкова голям процент.
                          кърт кобейн преди да стигне до твоите уши несъмнено е ходил по разни конкурси които са един голям урок как да промени пеенето си за да стане това което е станал.а дрогата е дошла после,от слаб ум и знам ли,от насищане.днес вече гледах и клипа по песента на аврамов и усещането ми за филмова музика се подкрепи изцяло.естествено в това няма нищо лошо,лошото е че песента в клипа след обработка звучи много по добре отколкото на финала на евровизия,и именно затова го пратих на уроци.има какво да учи за пеенето на живо.
                          лично аз я харесвам,но от клипа.като звучене.

Comment

Лошо, че трябва да се учи на гърба на цяла България.
                            Макар, че след "Кен лий" май няма на къде повече излагация!
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                              Лошо, че трябва да се учи на гърба на цяла България.
                              Макар, че след "Кен лий" май няма на къде повече излагация!
                              Не мисля, че Краси Аврамов ще се представи по зле от Мариана Попова или Дийп зон. Песента ми харесва, и незнам защо толкова врява се вдигна.
                              "Кен лий" е плод на болните комплексарски мозъчета на Иванчо и Андрейчо, които печелят от унижение на слаби и дезориентирани същества. Доста гнусно, но е факт и го правят.

п.п.

Благодаря, на Pent, за забележката, бях объркал коя година е участието на М. Попова.
                              Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 11:34.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Working...
                              X