Известие

Collapse
No announcement yet.

BMW 320 I Vs ALfa 156 1.8 T.S

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

БМВто ше бие....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз пък такива теми,незнам защо модовете ги държат въобще.Пусни се и тогава коментирай.Понякога ме е срам ,че съм си купил 156
      Пускам под тема:
      Имам ли шанс срещу космическия кораб Восток 18 или да се пробвам с чипнатия Аполо 17....
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
      Alfa Romeo 33

Comment

Мен такова бмв ме дърпа с по- малко от една кола на светофара на 43ти в Младост до светофара на Шел.....според мен трябва да го вземеш на 400м....
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
          Аз пък такива теми,незнам защо модовете ги държат въобще.Пусни се и тогава коментирай.Понякога ме е срам ,че съм си купил 156
          Пускам под тема:
          Имам ли шанс срещу космическия кораб Восток 18 или да се пробвам с чипнатия Аполо 17....
          Като не ти харесва не пиши бе, то за това е раздел ОБЩИ ПРИКАЗКИ, за да не се пускат такъв род теми в Тунинг и Рацинг!!! А ако наистина те е срам, че си си я купил, дай да си направиме една дръпка(ако нямаш чип), да те бегам малко и направо да ми я подаряваш, щото те е срам, стига говорил глупости, не сме тука да се заяждаме и да се караме, а да пише кой каквото го вълнува

Аааа, и едно допълнение - мисля че с Востока може да го бегаш(все пак си с Алфа), ама чипнатото Аполо баце е Хамериканска машина и то с ЧИИИП, така че по добре не се пускай за пари или ключ за ключ!!!
          Last edited by fein86; d.m.y г., 00:01.

Comment

Бих го с половин кола
            20 литра сам + ахахаха Алфата определено има старт и това помогна
            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
            Ramstein - Benzin
            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
              Бих го с половин кола
              20 литра сам + ахахаха Алфата определено има старт и това помогна
              Аре честито , давай го и с мене да се дърпа, ако иска без залог, само за кефа!!!

Comment

Нема такава интрига веднага след светофара ме друпна след 110 км ме би ... ама бехме минали светофара ахахаха ....
                бехме От лабиринта мебелния в люлин до пежо центъра преди шела
                Last edited by SandoOne; d.m.y г., 00:48.
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin

Comment

Браво, сега ще се возиш малко на аванта
                  Радвам се, че е имало гонка, а не като повечето теми.
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

Мен ме е било 320 комби. А имам случай да накажа 320is. купе... така че е много относително. Хватката е да не връщах газта при смяна на предавките. Докато сменяш да си на прекъсвач! И като пуснеш съединителя се изтрелваш в космоса.

Тия БМВ-та вървят мамка им. 1.8 на Алфата е слаб за тях. С/у 2.0 обаче нямат шанс. Много зависи от ЗКУ. 15 коня разлика и 200 км на кола могат да се преодолеят ако си добър шофьор.

Онова комби дето не знае да тръгне ли, да спре ли ме наказа с половин кола тогава. А купето дето е 163 коня го бия. Така, че от мноооооого голямо значение е да си познаваш колата и начина по който да я натовариш максимално.
                    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Е точно 320 is не си бил, а това без пускането на газта и прекъсвача е

Comment

Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
                        Е точно 320 is не си бил, а това без пускането на газта и прекъсвача е
                        Точно както го казах, точно така е. Като не вярваш... ще го преместя в другия крачол...

Comment

С ис-ка не съм се пробвал ама един колега от дупница искаше да се пробваме ама се отказах щото ше ме смачка а и оная иска е .... .

Ramstein - Benzin

Comment

По принцип ис-ката мачка. Но пича който караше му беше зор тръгването. Аз тръгвам с една кола пред него докато той си успокои задницата. Аз натискам за 2-ра когато той вече улавя правия път. Лека му е задницата на БМВ-то и при тръгването замита мноооого. И пича не му е свикнал сигурно. 2 пъти се пускахме и двата пъти аз тръгвам с една кола пред него. После вече когато натискам за 4-та той вече фаровете са му до заника ми, ама и пътя свършва. Това са над 400 метра. Ако тръгне иначе както аз тръгвам ще ме смаже със сигурност.

Иначе както казах съм падал и от 320и комби.

Comment

Има го и тва аз вчера му викам айде на 50 литра на мокро да се дурпаме там бмв-то няма шанс той се отказа .... ма пак иска на 1 км да се дърпаме ахах аз викам не мерси ...

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                                Точно както го казах, точно така е. Като не вярваш... ще го преместя в другия крачол...
                                320is е 192 коня и си е жива М-ка. S14 май беше моторя!
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X