Известие

Collapse
No announcement yet.

айде на скииии...с форд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• айде на скииии...с форд

Еми аз пък в събота заминавам на ски Като гледам напоследък как все повече се пише,като се върна определено ще имам да четааааа...
    Иначе идеята ми беше,че отивам с един Форд Фокус ,а не с Алфичка 164-чицата си спи в гаража в бг ,а 166цата чака да я купя Миналата година бях взел под наем същия форд като ходих в испания . На 5000км ,нова кола,ама с кофти впечатление останах. 1.6 двигател гореше много, на пътя доста нестабилна... да видим тази година по планинските пътища как ще е.
    Весели празници на всички колеги и колежки!!!
    http://www.thegamefactory.fr/

Мерси приятно изкарване и на тебе. И дано по бързо се сдобиеш с 166

Comment

Аууу и аз искам на скииии....ама ако не ни мине котка път,чак февруари и то към края ще ходим!

Искам да те питам-къде ще ходиш на ски?И ако не е проблем като се върнеш(или ако имаш инфо сга) да кажеш какви ще са цените на картите тази година,щото май тотално се осраха с цените,като ги уеднаквиха с тези за чужденците и естествено ние сме губещите,щото карта за съоръжения от 50 лева е направо безумие!!

Приятно изкарване!

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
        Искам да те питам-къде ще ходиш на ски?
        както го познвам примерно във Val d'Isиre
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

[quote=търтей]
          Първоначално публикувано от "ДРАЗНИТЕЛ-ка":2sqs7sfo
          Искам да те питам-къде ще ходиш на ски?
          както го познвам примерно във Val d'Isиre [/quote:2sqs7sfo]

Хаха,няма да ми е от полза информацията тогава

До колкото се говори,цените на картите тук,са същите като в западните ски курорти.То като нищо по-евтино(или еднакво скъпо) ще ни дойде да ходим на ски в родната планина,или в чужбинско

Comment

цените в БГ станаха ужасни !!! последните 4 години по коледа и нова година ходя в Алпите съответни или Швейцария или Австрия и повярвайте ми цените са почти еднакви вече.
            В скъп курорт на запад има къщи по 120-150 ЕУРО на ден с сички екстри вътре и няколко стаи за 8-10 човека.........разделете сега и че ви се получи цена като в е-Банско (вече така ше му викам)
            Картите за лифта там са по 40 Еуро но за седмица и с многото отстъпки пада по 25-30 Еуро..... е кво става сега...кой луд ше ходи в БГ
            Сумати хора ходят вече на запад, поне е по-културно и няма чалга (аз само за тая екстра плашам и двойно)....та така

П.С. съвет за някой който мисли да кара на запад.....заставаш до лифта и наблюдаваш някой арабин или негър ако идва и е без екипировка, отиваш и му купуваш картата за лифта без пари направо!!!!!!! те им ги дават пакет и повечето не ги ползват хехехе
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

мдаааа картите са много пара вече - в Банско - 45 лв, Боровец - пак толкова, Пампорово - 50!
              Кво остана - Витоша, Чепеларе (има само 1 писта там), и някои по-забутани места, където няма толкова комерс...
              Аз май ще карам борд на витоша тая година....
              А догодина в алпите, щото много ми хареса proper кво е написал за там...
              sigpic
              === 75 1.8 T '86 ===
              === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Е това за негрите и арабите ми напомни за един лаф" Да сте виждали- негър скиор, евреин миньор и жена шофьор" -чух го от един автобусен шофьор
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

А от къде взимате офертите за западните курорти?

Че то както гледам даже и по-евтино излиза от БГ! Е на това какво му викате?

Comment

пробвай в интернет - през БТ фирмите знам че излиза повече пари, ако намериш сайт на даден курорт можеш да си напрвеш резервацията направо там, без посредници, така поне мои познати направиха за една почивка в Италия...
                    sigpic
                    === 75 1.8 T '86 ===

Comment

Четох днес,че май пак му хванали цаката нашите менъжери-правили отстъпка за всички услуги на българи под формата на *намаление за лоялни клиенти*или нещо такова.Писаха,че намалението стигало до30%.Не знам,но ако е верно,браво.

Comment

Верно, откъде да си направя няква справка, че направо да смятям и да ходя, 4е снега нема само мене да чака...

П.П. Ако може тия който са ходили да препоръчат някой места плииз
                        Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

миналата година бях в Davos(швейцария) преди това Ischgl (Австрия) и за двете места си намерих през интернет хотел или квото ти харесва и си направихме резервациа без 1 лев да даваме само имената и номера на БГ кредитната ми карта (МастерКард се пак да си важи там) и хората ни посрещнаха като цивилизовани същества,а където 2 пъти сме били егати отстъпките ни дават вече,изобщо по-скъпо излиза само пътя и това че винаги си харесваш нещо по магазините и купуваш ( което за отбелязване е че пак е по-ефтино на не малко места)...изобщо ние си станахме държава за богати

.....аааа и в Ischgl (Австрия) картата (с отстъпките към 30еуро) на ден ми важеше за цялата планина.....60 броя 8-седалкови покрити лифта,4-седалкови многоооооо,котвите и паничките изобщо карти не искаха.......Аз карам само борд и не искам да ви казвам къв рай е... А и целия транспорт в курортите ти е безплатен !!!!!! защото в цената на хотела ти влиза куротната такса,абе..... охх пак ми се ходи
                          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Добре де,дай директно линкове към тези хотели,където си бил,улесни ни малко.Аз до сега не съм правила така резервация и честно казано малко се затруднявам.Така ,че малко помощ ще ми бъде от полза!Притеснява ме транспорта до там обаче.Все пак полетите не са никак евтини и макар,че в самиоя куурорт ще ти излезе по-евтино,от колкото в БГ,с транспорта и всичките подробност,пак ще стане по-скъпо май.Или греша?Дайте някакви конкретни цени за определен брой дни в такъв курорт.колко излиза почивката на човек.А на семейство?С дете?

Comment

Първоначално публикувано от proper
                              .....аааа и в Ischgl (Австрия) картата (с отстъпките към 30еуро) на ден ми важеше за цялата планина.....60 броя 8-седалкови покрити лифта,4-седалкови многоооооо,котвите и паничките изобщо карти не искаха.......Аз карам само борд и не искам да ви казвам къв рай е... А и целия транспорт в курортите ти е безплатен !!!!!! защото в цената на хотела ти влиза куротната такса,абе..... охх пак ми се ходи
                              PARADISE!!!!
                              sigpic
                              === 75 1.8 T '86 ===

Comment

Working...
                              X