Известие

Collapse
No announcement yet.

айде на скииии...с форд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
    Добре де,дай директно линкове към тези хотели,където си бил,улесни ни малко.Аз до сега не съм правила така резервация и честно казано малко се затруднявам.Така ,че малко помощ ще ми бъде от полза!Притеснява ме транспорта до там обаче.Все пак полетите не са никак евтини и макар,че в самиоя куурорт ще ти излезе по-евтино,от колкото в БГ,с транспорта и всичките подробност,пак ще стане по-скъпо май.Или греша?Дайте някакви конкретни цени за определен брой дни в такъв курорт.колко излиза почивката на човек.А на семейство?С дете?
    Сега съм в студиото и няма как да видя, надявам се компа вкъщи да имам адресите им още,аконе ше ги потърся по имена пак..
    Ние ходим само с Автомобили,няма по ефтино от това,а и аз с Сноуборд-а като си накича сичко....колата си е най-добре...имам приатели с бус ходят.... зареждаш на наща граница от безмитната бензиностанция като за последно до дупка (скоро май ще ги ззакриват) има определено икономия и гас....
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

http://www.ischgl.at/

отправна точка да си потърсиш къщи, хотелите са се пак по-скъпи.... но с говорене по телефона, семейство ...дете....винаги има големи отстъпки,но да не е на връх нова година,тогава е по дебеличко...

!!! не гледай цени Хотели, разрови се и другаде за Вили, етажи от къщи,такива благини...

аз имах се пак 10 разговора по телефон преди на намеря свободна и да се "поспазарим"....но с карта за ефтините обаждания през нет-а е безпроблемно.....

А ако отидеш към Март...... цените са супер..... абе работа да има пари да се изкарват само навън ше ходя за ПОЧИВКА !!! А за купон и пиянски простотии и оргии дето не искаме нормални хора да ни виждат ще си ходим по един път за 2 дена на е-Банско от носталгия за хубавите времена преди.... били направили и "Най" клуб там...... мамка им.... само по европа
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Привет,
        имам информация, която съм склонен да вярвам, че е сигурна, поради източника, че за българи, цените ще бъдат по-евтини (32 лв), поради факта, че ще се таксуват като стари клиенти.... Това е за банско, а предлагам да направим едни Алфа ски този сезон на Пирин...
        Kawasaki Z1000 2013
        Moto Guci Breva

Comment

Ау,Proper,безценен си направо!Мерси за информацията!Като имам малко време,ще седна да видя какво,що в този сайт,чийто линк си ми дал.Мерси много!

То с кола верно най-добре,ама май трябва да сме без детето,че ние до София като ходим накъсваме пътя по 100 пъти и пренощуваме по средата на пътя( най-често в Дряново,че има супер хотел там),пък не мога да си представя как ще се пътува извн граница с малкия дразнител

Обаче верно,че то със самолет си е направо невъзможно,щото като се натоварим с все багажа...2 чифта ски и ски обурудване,всичките куфари,дето ще ги помъкна и става майка плаче....няма да ни качат на борда на никой самолет

Comment

Първоначално публикувано от GT
            Привет,
            имам информация, която съм склонен да вярвам, че е сигурна, поради източника, че за българи, цените ще бъдат по-евтини (32 лв), поради факта, че ще се таксуват като стари клиенти.... Това е за банско, а предлагам да направим едни Алфа ски този сезон на Пирин...
            Аха - сигурна ти е. И аз я получих от хотелиерче в Банско. Ще се прави отстъпка 35% за всички българи, като ще ги третират като редовни клиенти и по-този начин заобикалят закона за еднакви цени с тези на чужденците.
            Опа има го и тук:
            http://www.banskoski.com/ceni.xhtml
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
              ..Чепеларе (има само 1 писта там)..
              в Чепеларе тази година откриха още две писти,едната от които е 5км ако не се лъжа а там цените не са чак толкова високи и мястото е наистина приятно за зимна почивка,а и все повече се разраства
              Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
              ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
              ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от proper
                цените в БГ станаха ужасни !!! последните 4 години по коледа и нова година ходя в Алпите съответни или Швейцария или Австрия и повярвайте ми цените са почти еднакви вече.
                В скъп курорт на запад има къщи по 120-150 ЕУРО на ден с сички екстри вътре и няколко стаи за 8-10 човека.........разделете сега и че ви се получи цена като в е-Банско (вече така ше му викам)
                Картите за лифта там са по 40 Еуро но за седмица и с многото отстъпки пада по 25-30 Еуро..... е кво става сега...кой луд ше ходи в БГ
                Сумати хора ходят вече на запад, поне е по-културно и няма чалга (аз само за тая екстра плашам и двойно)....та така

П.С. съвет за някой който мисли да кара на запад.....заставаш до лифта и наблюдаваш някой арабин или негър ако идва и е без екипировка, отиваш и му купуваш картата за лифта без пари направо!!!!!!! те им ги дават пакет и повечето не ги ползват хехехе

Toчно както казва колегата са цените. Одеве говорих с познати в Бг за зимните курорти,да не каже,че ми излиза и по-евтино даже. А специално за групи може да е още по-евтино. После искаме да има чужденци в Бг,е как да стане? Нито базите са по-добри,нито е по-евтино.
                http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Мдаа и аз имах късмета преди около 10-12 години да ходя на ски в австрийските Алпи и бях поразен от организация писти лифтове и т.н. За първи път видях и така наречената релейка, машини за сняг и др.
                  . Не помня цени на карти и т.н., но в самото градче цените бяха в цяла Австрия.
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Имам 1 въпрос ! Абе ти в час ли си да сменяш самолет снегорин с талига???
                    Вчера аи днес бях доста притеснен при преминаването на прохода Сл бряг. Бях с изтъркани униврсални гуми на отиване сняг 10-15 см се наложи да изпълнява ролята на снегорин. Бая се притесних , че ще остана без предна броня. Без никакви буксувания се премина прохода в двете посоки. на връщане /голяма услуга ми оказа ABS a при спиранията.Други коли се мотаеха наляво надясно
                    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                    X