Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен случай с Опел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странен случай с Опел

Четох сутринта в днешиня брой на 24 Часа за опел астра. От Дупница не може да спре.Нещо блокирало и колата се движела с над 120 км в час.Шофьро се свързал с КАТ, откъдето му давали инструкци, разчиствали пътя, но нищо не помагало и накрая след като преминал границата при предварително вдигнати бариери се забил в будка.Шофьора загинал по късно/лека му пръст/, много странна работа-пълен блокаж на всичко, само на скоростта не
    Ето тук има малко за случката но не е като в 24 часа
    http://news.ibox.bg/material/id_741292493
    Last edited by fred; d.m.y г., 11:06.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Да бе и аз го четох,баси ужаса
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А какъв е проблемът да изреди предавките в обратен ред и да намали до нормална скорост, с която да се блъсне вече за окончателно спиране или да кривне в полето някъде, че даже и по инерция да пусне, или с ръчната да намали? Щом е имал време по телефона да си говори, явно бая километри е карал..
      Lexus IS200

Comment

Има някаква шашма.... нещо прикриват
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          А какъв е проблемът да изреди предавките в обратен ред и да намали до нормална скорост, с която да се блъсне вече за окончателно спиране или да кривне в полето някъде, че даже и по инерция да пусне, или с ръчната да намали? Щом е имал време по телефона да си говори, явно бая километри е карал..
          Доколкото четох всики педали са му били блокирали,демек няма как да реди скорости,я пробвай със 130 км/ч. да вкараш от 5-та 4-та,да видиш тогава как ще катастрофираш,нема те намерат

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А не може ли да се овършее в мантинелата, стената или каквото има там покрай пътя? Как мислите? Според мен щеше да успее да спре по този начин или поне да катастрофира значително по-леко.Това ми е много съмнителен случай, да не можеш с километри да спреш колата и накрая да се утрепаш челно.
            Last edited by DerMeister; d.m.y г., 11:53.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Странна работа...лека му пръст на човека
              Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Горкия...
                Все си мислех, че това освен във филм не може да се случи...
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Мен ми е чудно едно, че нищо не е можело да се направи, второ, как е минал с тая скорост пред Кресненското дефиле, а ако беше минал през гръцкия пост е сравнително лесно, можел е да кара докато му свърши бензина.
                  Можеше да организират и някакво спиране с гуми и др. от този род, там на пистата, както му се вика или къв Благоевград, абе жалко за човека
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                    А не може ли да се овършее в мантинелата, стената или каквото има там покрай пътя? Как мислите? Преди границата мисля, че имаше мантинели по магистралата откъм Гърция? Според мен щеше да успее да спре по този начин или поне да катастрофира значително по-леко.Това ми е много съмнителен случай, да не можеш с километри да спреш колата и накрая да се утрепаш челно.
                    Абе вие сте много странни хора,човека може да е изпаднал в паника,и да не е знаел какво да направичовека е починал а вие ми се правите на детективи,я у лево,баси хоратаТи кат си толкова смел,искам пред мен да пробваш със 130 км да се забиеш в мантинелата или бетонна стена

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Абе вие сте много странни хора,човека може да е изпаднал в паника,и да не е знаел какво да направичовека е починал а вие ми се правите на детективи,я у лево,баси хоратаТи кат си толкова смел,искам пред мен да пробваш със 130 км да се забиеш в мантинелата или бетонна стена
                      Шефе, легни си пак и стани не с гъзъ нагоре. Лека му пръст на човека, ама темата не вярвам да я е пуснал колегата за съболезнования, ами защото е странен случая и както виждаш, може и да не виждаш, питам дали няма да може да се спре колата в мантинелата или нещо такова, а не казвам какво е трябвало да се направи. Ако недай си боже ми се случи нещо такова не смятам да се размазвам в караулка след 1 час каране.
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Така е, човека е починал, лека му пръст
                        По интересното /може да звучи гадно, ама е така/ е наистина какво е станало /е ние гадаем естествено/ и как ако недай боже друг изпадне в такова състояние да успее да излезе без да се пребие.
                        sigpic

Comment

Ами в такава ситуация - просто се набиваш в първата нива и това е.
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Доколкото четох всики педали са му били блокирали,демек няма как да реди скорости,я пробвай със 130 км/ч. да вкараш от 5-та 4-та,да видиш тогава как ще катастрофираш,нема те намерат
                            Пробвал ли си? Аз чесно да си призная не съм, но простата логика показва, че няма да се случи нещо подобно, особено ако дадеш междинна газ и изравниш оборотите..

А може ли да му е изтекла хидравличната течност и нито хидравличния му съединител не е работел нито спирачките? Ама все пакто дръпнеш малко по- силно лоста за предавките ще изключи и спокойно спираш по инерция. Интересен е случаят като цяло.
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                              Шефе, легни си пак и стани не с гъзъ нагоре. Лека му пръст на човека, ама темата не вярвам да я е пуснал колегата за съболезнования, ами защото е странен случая и както виждаш, може и да не виждаш, питам дали няма да може да се спре колата в мантинелата или нещо такова, а не казвам какво е трябвало да се направи. Ако недай си боже ми се случи нещо такова не смятам да се размазвам в караулка след 1 час каране.
                              оле мали,вече съм и шеф

Comment

Working...
                              X