Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен случай с Опел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Както и да блокира, каквото и да блокира в една кола (стига да не е автомат или Селеспийд, да не дава Господ) няма начин да не можеш да изключиш от скорост, ако ще и със сила. Изключиш ли и ако имаш контрол над волана, има десетки начини за спиране. Според мен просто полицията или покрива нещо или дава грешна информация или най-малкото спестяват нещо.

Още повече няма няма как да ти блокира абсоютно всичко в колата. Все пак става въпрос за Опел Астра, не за БМВ 7-ма серия примерно. По-скоро има частични варианти да прецака колата някой нарочно,но и това го има само във Холивуд. Жалко за момчето, още повече при тия мъгливи обстоятелства.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

много странен случай наистина,но и аз като повечето колеги се чудя как пък не могъл да спре,но жалко за човека!
      alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Пичове на Опел 2006 какво може да блокира колата цялата кола подчертавам единствено борда може да е проблемен .... само това ми идва на ъкъла макарче такъф дефект е 1 на 1 000 000 000 сигорно ..
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
          Както и да блокира, каквото и да блокира в една кола (стига да не е автомат или Селеспийд, да не дава Господ) няма начин да не можеш да изключиш от скорост, ако ще и със сила. Изключиш ли и ако имаш контрол над волана, има десетки начини за спиране. Според мен просто полицията или покрива нещо или дава грешна информация или най-малкото спестяват нещо.

Още повече няма няма как да ти блокира абсоютно всичко в колата. Все пак става въпрос за Опел Астра, не за БМВ 7-ма серия примерно. По-скоро има частични варианти да прецака колата някой нарочно,но и това го има само във Холивуд. Жалко за момчето, още повече при тия мъгливи обстоятелства.
          Баци не е само в Холивуд,аз знам за няколко случая на атентат с кола,рязане на спирачни маркучи и т.н.
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз не вярвам всичко да е блокирало, както пише. Все пак тук прочетох доста неуместни коментари на хора, на които не се е случвало колата сама да си дава газ. На мен това се случи с Мареа-та от подписа ми. Пушеше леко 2-3 дни, аз се заблудих, че е един друг проблем с дизела и не отидох на сервиз.
            Така една вечер, както си карах по Цариградско колата взе да върви мноооого. Почна да си дава газ, без да натискам педала и постепенно си увеличаваше оборотите... Това се случи на излизане от Метро и успях да спра на светофара на Горубляне в облаци от дим и ревящ мотор в лютеницата. Спирайки (скоростите изключиха трудно, не знам дали от момент на паника или заради екстремно високите обороти). Завъртях ключа, ама ядец - колата не изгасна! 5 сек. шаш и естествено я загасих на трета с натисната спирачка... После стана ясно откъде е дошъл проблема, а двг-то 1.9 е наистина бетон. Беше с 2л. масло на обороти определено доста над 5000 и му нямаше нищо.
            2014: Deutschland über alles

Comment

Ето ги останките в Гьрция
              Attached Files
              0888515205

Comment

Това е поредната журналистическа измислица.
                Жалко за човека.
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                  Това е поредната журналистическа измислица.
                  Жалко за човека.
                  Някъде четох, че човека е правил опит за самоубийство преди време. Според мен пак се е самоубил, но нещо не се сещам защо по този начин. Може би, за да не си мислят близките, че се е самоубил, ами че е загинал трагично.
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

с каквато и скорост да е бил, рита лоста да изкара от скорост по някое нагорнище и колата все ще забави - ако трябва ще се метне от вратата ще си изпочупи крака ръце ама все ще е жив... лека му пръст на човека, наистина странен случай...
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

И аз така си мисля, ама...а и нищо не писаха след това, може майор Костов да е казал нещо по ТВ пък
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        И аз така си мисля, ама...а и нищо не писаха след това, може майор Костов да е казал нещо по ТВ пък
                        Ами почват да покриват случая сигурно
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз това си помислих, все пак доста по различна катастрофа, и след това никакви информации,
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Working...
                          X