Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква за вас бе почти изминалата 2005 г?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Каква за вас бе почти изминалата 2005 г?

към края сме на още една изтичаща година,нека всеки който иска да сподели каква е била тя за него.За мен лично изминалата 2005 година,като цяло не бе мн.добра Лично аз се надявам новата 2006 да ми донесе повече здраве,щастие и късмет от почти изминалата вече 2005-та.
    0
    ползотворна и добра
    0%
    0
    горе-долу добра
    0%
    0
    можеше и по-добре
    0%
    0
    нито добра,нито лоша
    0%
    0
    лоша година
    0%
    0
    имал съм и по-лоши
    0%
    0
    ужасна
    0%
    0
    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Каква беше моята година ли?!?!?!?
    Аз ще ти кажа на теб каква беше моята година.
    УААААААААА!
    Двигател ремонт: 1400лв!!!
    Предница - 600 лв.
    Покри на къща 2800 лв!!!!!!!!!
    И още ...
    бензинова помпааа....УААААААААА !!!
    не ми се говори нататък!
    до средата беше ок. Ама после....
    Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

За мен беше добра.Е,можеше и по-добре да е

Имах възможност много да пътувам със семейството си(из България де..),което за мен е любимо занимание.

Като цяло обаче всичко,което бих казала за годината е свързано с детето ми,защото не ходя на работа,а си го гледам в къщи.Това бе годината на първите стъпки на моето дете,първите думички,въобще много неща се случиха и все свързани с него.

Едно нещо се надявам обаче да ми донесе 2006-та-собствена кола,ама като си знам изискванията и мераците(все гледам скъпите коли-Алфа 147),не знам дали и кога ще ми се сбъдне желанието и ако се сбъдне,дали ще бъде това,което искам аз....

Comment

имаше една приказка:
        ако каже че съм добре почват да ми завиждат, ако кажа че съм зле - почват да ме съжаляват... затва - добре съм ама ще се оправя
        '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

за мен беше доволно в професионален план , но в личен се разделих с прекрасно момиче с която бях 3 години та затова малко куцо, но ... 2006-та е зад ъгла.... елате повече
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ами кво да ви кажа. В някой отношения беше много добра, но в други си беше лоша. Та логичния ми отговор е някъде по-средата , като пожеланието ми за следващата е да е много по-добра от тазипожелавам ги и на Вас-макар и в аванс!!!
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Е,то едва ли някой ще каже,че всичко му е било супер.И ако се намери такъв,може много да се замислим дали е точно така както казва

Comment

е на мене сичко си ми е на 6, от нищо не мога да се оплача - жив съм, здрав съм, имам работа, колата върви, жената още ме слуша, а Левски ще играе напролет в европа, кво повече да искам???? така че гласувам тва най-горното!!!!
                sigpic
                === 75 1.8 T '86 ===
                === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Като погледна назад до началото на годината и се замисля...1 нямам нищо общо и 2 ама как така, това една година ли беше, аз мислех че минаха 3.
                  Случиха ми се толкова много хубави неща, че не мога и да ги преброя, но ми се случи и едно единствено лошо нещо, което ме накара да се замисля и да оценя какво наистина има смисъл в един живот и ме научи на много неща...и сред толкова много хубави неща, аз въпреки всичко не мога да кажа, че годинате ми беше нещо повече от "лоша година"...и аз не знам защо...няма и да гласувам...
                  2,3 души мисля, че ме познават по-добре и ме разбират в случая!
                  www.facebook.com/workshox

Comment

dddd
                    Last edited by viki; d.m.y г., 11:12.
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Гласувам с 1
                      Както Dexer каза, жив съм, здрав съм, работата върви, семейство и то е живо и здраво, какво повече му трябва на човек
                      Здраве щом има, пари се правят, за да се харчат после
                      Наближават коледните празници и се зареждам положително, така че в момента не мога да мисля лошо
                      sigpic

Comment

Ами при мене сигурно можеше и по зле да е ама не се сещам как....
                        Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                        Fiat Brava JTD

Comment

Не мога да се похваля че беше много добра...може би само в професионална насока съм доволен.....в личен план беше ужасна....много отрицателни емоции, много нерви......добре че поне бизнеса вървеше.....за новата 2006 си пожелавам най-вече здраве и малко повече късмет....и никога повече такива като тази и миналогодишната.....АМИН.

P.S. Първи пост с новата регистрация - поздрави на всички...Явката съм от клуба "Фиат"...

Fiat Linea 2007 1.3 Mултиджет 90 к.с.

Comment

Working...
                          X