Известие

Collapse
No announcement yet.

Кола под 100 коня не е кола а лесли

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кола под 100 коня не е кола а лесли

Какво ще кажете следващата кола която си купите на 100 коня ли ще е
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Надявам се да е много над 100 коня , ама може само с мечтите да си остана

Comment

Аз кола под 100 коня не бих си купил... така си избирах и тази, само дето се целех колата да не ми е по 2.0 мотор, но така се случи - тя 1.8тс пак си тегли добре .
      Иначе ако нямахме акциз доста по-силна кола бих си купил, но акциза е една безмислена сума за кефа който ще ти даде тази кола, но при състоянието на нашите пътища кефа пак няма да е истински... защо тогава да има плащам акциз???

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Деба и акциза ма 159 JTS i JTDM тва е следващата ако ми потръгне живота ..
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Ако имам възможност, бих си купил и над 200 коня, но всичко е въпрос на приоритети.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

честно не бих си взел над 100 коня,защото вече с тея радари не може кой знае какви скорости да се развиват,а само и плащаш висок данък и гори почече!нема смисъл!
            Last edited by venko; d.m.y г., 13:41.
            alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

абе 144 са ми малко та да падам под 100
              дано не ми се налага
              sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
              ALFA ROMEO 2.0JTS ex
              ALFA ROMEO Crosswagon Q4
              Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                абе 144 са ми малко та да падам под 100
                дано не ми се налага
                аз тръгнах готино с колите...първата беше 45 коня,втората-73,сега тази е 144 и следващата се надявам да нее под 250 коня
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

И аз се надявам следващата да е няколко пъти по сто но редица фактори пречат и един от най-лошите е акциза
                  Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

О не нямам намерения да падам по скоро бих се качил .. но засега се очертава да си карам текущата.....

Comment

И сЯ, като се замислите, че в ежедневието използвате около 50-60к.с. и ви става малко тъпо, нали
                      В отговор на въпроса по темата - никога няма да си купя кола над 100к.с.... ще ви оставя сами да се досетите защо
                      sigpic

Comment

Тези 120к вече не ми стигат така че следващата ще е над 120коня
                        146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                          Какво ще кажете следващата кола която си купите на 100 коня ли ще е
                          Ако има парички бате, следващата кола ще ми е не над 100, а над 1000коня , ако имах пари бих направил специална поръчка на Милано Моторс за уникална 159ка, в която най-важното ще бъде ДВГто което трябва да бъде от - 8C Competizione

Comment

Аз мотор под 100 коня не искам,пък какво остава за колата.
                            Следващата като и дойде реда ще е над 150 кс-на принципа колкото може повече да е.
                            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

мисля бензин с вентилатор
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                              X