Известие

Collapse
No announcement yet.

Аман от тия долни мангали..цигани...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аууу,днес какво ми се случи,ако занете....

Отиваме в една аптека,да купуваме лекарства.И там на касата застанали Бай манго и жена му на възраст над средната(демек дърти мангали) и разстлали една носна(!!!) кърпичка,вътре с монети.Явно искаха да ги обменят и да вземат едри пари срещу тях. Стояхме около 5 минути вътре с тях,4 от които аз едва дишах.Такава смрад на наакано се носеше,че не е истина!Като излязоха,мъжа ми отвори вратата на аптеката да се проветри.И една жена,която влезе след нас пита"на какво мирише,че отворяте вратата?" и мъжа ми вика"На циганин..на насран циганин" Да се чудиш да се смееш ли,да плачеш ли...В крайна сметка когато ми съобщиха точната сума за плащане аз много държах да оставим точно пари,защото не можех и за миг да допусна,че като ресто ще ми върнат стотинките,които манговците изсипаха от носната кърпичка,в която имаше и още някакви мръсни трохи с черен цвят.Абе не можете да си представите каква гнус.....

И сега този спомен от днес ме тресе и не ми дава мира да заспя спокойна.От време на време потръпвам от спомена даже...Да не ви се случва,че беше много гадно

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка

Отиваме в една аптека,да купуваме лекарства.И там на касата застанали Бай манго и жена му на възраст над средната(демек дърти мангали) и разстлали една носна(!!!) кърпичка,вътре с монети.Явно искаха да ги обменят и да вземат едри пари срещу тях. Стояхме около 5 минути вътре с тях,4 от които аз едва дишах.Такава смрад на наакано се носеше,че не е истина!Като излязоха,мъжа ми отвори вратата на аптеката да се проветри.И една жена,която влезе след нас пита"на какво мирише,че отворяте вратата?" и мъжа ми вика"На циганин..на насран циганин" Да се чудиш да се смееш ли,да плачеш ли...В крайна сметка когато ми съобщиха точната сума за плащане аз много държах да оставим точно пари,защото не можех и за миг да допусна,че като ресто ще ми върнат стотинките,които манговците изсипаха от носната кърпичка,в която имаше и още някакви мръсни трохи с черен цвят.Абе не можете да си представите каква гнус.....

И сега този спомен от днес ме тресе и не ми дава мира да заспя спокойна.От време на време потръпвам от спомена даже...Да не ви се случва,че беше много гадно
      Е БРАВО
      Сега вече няма да пипна храна тази вечер Не можа ли малко да спестиш миризмата и чернилката
      То за да ги измиеш тия ще трябва една туба 20л. сярна киселина
      sigpic

Comment

[quote=Dodo 155]
        Първоначално публикувано от "ДРАЗНИТЕЛ-ка":e3mqsdsm

Е БРАВО
        Сега вече няма да пипна храна тази вечер Не можа ли малко да спестиш миризмата и чернилката
        То за да ги измиеш тия ще трябва една туба 20л. сярна киселина [/quote:e3mqsdsm]

Мани бе,ужас.....вчера цял ден повтярах само"ужас..ужас.."
        Ти сега няма да пипнеш храна,а аз какво да кажа,като бях там и видях всичко с очите си.А пари дали ще пипна,как мислиш?

И като знам наскоро как хванали една джебчийка с пари навити на руло и напъхани...няма да кажа къде....познай как боравя с парите сега и как тичам да се мия,само като видя пари-било то монети,или банкноти

Comment

АМАН ТОВА КРАЙ НЯМА ЦИГАНИТЕ КОИТО БЯХА БИЛИ ПОЛИЦАИ В КВ. "ФАКЛУТЕТУ" СА ПУСНАТИ ПОД ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ ОТ 1500 ЛВ. а АДВОКАТЪТ КОЙТО ГИ ЗАЩИТАВА ДАЖЕ НЕ ИМ ЗНАЕШЕ ИМЕНАТА ПРИ ЗАДАДЕН ВАПРОС ОТ ЖОРНАЛИСТИ . Е.....ТИ ЕВРО РОМАТА ИЗМЪКВА ГИ ОТВСЯКАДЕ!!!
          90 2.5 V6
          Croma 1.9 multijet

Comment

мангалите

Кютек,бе,мама им дееба смръдлива!Напълни му главата с шутове! Дееба и павианите! НАПАлм ЗА цИГАНИТЕ!!!НН!!!!
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: мангалите

Първоначално публикувано от virusalfa
              Кютек,бе,мама им дееба смръдлива!Напълни му главата с шутове! Дееба и павианите! НАПАлм ЗА цИГАНИТЕ!!!НН!!!!
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Оф.. и аз не ги долюбвам,ама вие сте много брутални беее

Comment

Как ще ги долюбваме колежке, та те убиха полицай опитващ се да защити деца от обир, случаите на кражби и разбойничества от тяхна страна са ежедневие, да не говорим, че са всячески толерирани от страна на държавата и политиците /за сметка на БЪЛГАРИТЕ/. И как няма да е така, та нали са едно стадо наречено електорат

P.S. Защо мислиш съм с този ник? Причините са две, на времето като си купих първата Alfa носех едно яке с емблемата на марката - това е първата причина, а за втората ще се сетиш сама! Та приятелите поради тия две причини ми го измислиха и така си остана.
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Оф.. и аз не ги долюбвам,ама вие сте много брутални беее
                    Не те ли притеснявява тази бруталност
                    Дали е породена само от лошата миризма на циганите
                    Отговорът е: НЕ
                    Защо близо 11% от българите гласуваха за Волен Сидеров (който е пълно Ку-Ку)
                    В България назрява един сериозен етнически конфликт, за който малко хора си дават сметка, а тези които си дават не им пука защото печелят от това и скоро ще се отприщи това народно недоволство и не ми се мисли какво ще става с мангалите тогава
                    sigpic

Comment

да му дадат повечко власт на волен да оглави новия 'Отдел за Борба с Циганите'! само това му трябва! и доста добър медиен чадър че да не се разчува много много
                      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ама съгласна съм с вас,за горенаписаното,но просто не приемам начина по който искате да се "справите" с проблема.Разбирате ли?

Не веднъж съм казвала,че не харесвам(да не кажа мразя,че е много силна дума) циганите,но извинявайте,колкото и да не харесвам някого,не бих го убила,изгорила,или направила на сапун

Просто съм против интеграцията на това малцинство(колко са малцинство е спорен въпрос...).Не ги искам в училището на сина си,не ги искам в моята стая в родилния дом(затова и родих в частна клиника,но те вече завладяват и тази територия! )Не искам аз да не мога да си позволя и едно дете,а те да се плодят като хлебарки,не искам да си плащам тока,а те да НЕ го плащат,не искам да работя,а те да взимат и последния грош от джоба ми.....

Comment

Ама съгласна съм с вас,за горенаписаното,но просто не приемам начина по който искате да се "справите" с проблема.Разбирате ли?

Не веднъж съм казвала,че не харесвам(да не кажа мразя,че е много силна дума) циганите,но извинявайте,колкото и да не харесвам някого,не бих го убила,изгорила,или направила на сапун

Просто съм против интеграцията на това малцинство(колко са малцинство е спорен въпрос...).Не ги искам в училището на сина си,не ги искам в моята стая в родилния дом(затова и родих в частна клиника,но те вече завладяват и тази територия! )Не искам аз да не мога да си позволя и едно дете,а те да се плодят като хлебарки,не искам да си плащам тока,а те да НЕ го плащат,не искам да работя,а те да взимат и последния грош от джоба ми.....
                          Ето затова най добре ще стане с напалм-а, тогава няма да ги има никъде

Comment

Аз предлагам да се създаде закон които ще е еднакъв за всички (няма да ни обвинят в дискриминация) за да се намали на първо време множенето на циганите и все пак да се стимулира това на българите.
                            Та предложението е следното.
                            За всяко дете до 3 броя - държавата да плаща детски, помощи и социални помощи-ако броя се надвиши - държавата спира плащането на всякакъв вид помощи (презумпцията ще бъде че щом си решил да имаш още значи си в добро финансово състояния)
                            Освен това да се спират получаването на всякакъв вид помощи за родители чието дете е заловени да просят или джепчиистват (включително и с родителите си) или са прекъснали учение за повече от една година. То тогава ще им сецнат помощите на всички цигани и закона ще важи и за българите, ама то и без това няма да има такива с повече от три деца и такива които да не ги пращат на училище и да ги пращат да просят и джепчиистват.
                            Не мислите ли че това е напълно приложима мярка като за начало - а и способства за интеграцията - щото само образовани могат да се интегрират.
                            Напалмите са неприложими
                            те затова сега се плодят - да си имат просяци, джепчии и да получаватр помощи
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ех Василий.... ....тебе трябва да те вкараме в Парламента, както винаги предложение /разумно и законно/, което ще даде резултат, а на нас ни дай само напалми и и -> брутални сме, но тва е щото живота ни е направил такива....иначе няма оцеляване!
                              Mitsubishi Outlander
                              Mitsubishi Space Star
                              Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                                Ех Василий.... ....тебе трябва да те вкараме в Парламента, както винаги предложение /разумно и законно/, което ще даде резултат, а на нас ни дай само напалми и и -> брутални сме, но тва е щото живота ни е направил такива....иначе няма оцеляване!

Иначе съм съгласна с БатВас

Comment

Working...
                                X