Един колега ме навива за въпросния Нисан. Гледам в САЩ има по за 8-9000$ 2003-2004г 3.5л бензин 248кс. Та как стои въпроса с внос от САЩ, какво още ще се плаща докато стъпи на БГшосе? И въобще мнения за самата кола ще са ми от полза. Благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Нисан Мурано?
Collapse
X
-
Акциз много пари еsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
Боене, подлудя ли?!?
Иди при колега психиатър
Сериозно - от щатите идва Инфинити, което е Мурано, ама не съвсем. Частите и консумативите са същите, ама не съвсем. И хич не са евтинки...
Колата е супер, лично много ме кефи, но трябва да имаш предвид, че поддръжката си е живо забавление за хора със свободно време ...
Избора е добър, но не е ли време да помислиш за някой миниван с около 7 места
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЦена 14000лв.
Доставка 2000лв.
10% мито 1600лв.
Акциз 11000лв.
ДДС 5729лв.
Някоя и друга такса...
Тотал 35'000лв.аха и аз да се навия и то...
Comment
-
Доставка 2000лв.
10% мито 1600лв.
Акциз 11000лв.
ДДС 5729лв.
Някоя и друга такса...
Тотал 35'000лв.
или намираш някой с фирма регистрирана в САЩ и не плащаш акциз и данък и си я караш с американски номера като пич(питай Желязко как става...но има много начини)
колата е много хубава Бояне...определено си заслужава да се замислиш
ако имаше Кросвагон или 159-ка от там щях да съм пръвLast edited by KirilSol; d.m.y г., 09:56.Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Ако Кросвагона 156 имаше по-голям багажник, въобще нямаше да питам за Мураното. Ще я мисля.http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-...1%7C240%3A1318Last edited by boian; d.m.y г., 17:03.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Доставка 2000лв.
10% мито 1600лв.
Акциз 11000лв.
ДДС 5729лв.
Някоя и друга такса...
Тотал 35'000лв.
ГО на това автомобилче е 1600 лв годишно (USA регистрация) + 1600-2000 каско"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Да беше казал че искаш такъв Нисан - преди 3 месеца го продадох за без пари на един пич от Стара Загора .
+ това което са писали колегите сложи и още ~1000 Технотест или Декра (което си избереш ) + ядове по регистрацията + мигачите ги искат да са жълти - такъв филм е с тия американски коли . Абе много неша са . На срещата в неделя мога да ти говоря поне половин час за този автомобил и поддръжката му .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
за да си на далавера трябва да го вземеш от някой търг в САЩ с някаква забележка.технотеста е голяма греда! или нямираш някой със същия и го навиваш с/у определена сума да си разкичи колата за 1 ден за да прекараш твойта с неговите фарове,мигачи и стопове или да си купиш европейскиVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеза да си на далавера трябва да го вземеш от някой търг в САЩ с някаква забележка.технотеста е голяма греда! или нямираш някой със същия и го навиваш с/у определена сума да си разкичи колата за 1 ден за да прекараш твойта с неговите фарове,мигачи и стопове или да си купиш европейски
Но на USA моделите цялата инсталация е различна - мигача мига заедно със целия стоп . Най просто казано на крушка с две светлини са пуснати Габарит , Стоп и мигач . Технотеста се минава малко зор . Декра се минава по лесно но проблема идва в КАТ когато кажат дай да видим сега мигачи . Една седмица висях в КАТ Варна докато регистрирам една американска бегачка .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
да вметна само един познат още го кара и е доволен от возия и вървеж.
НО
Първо чака 2 месеца за смяна на счупени скорости после и за диференциал!!!
Малко трошлив ми се вижда. А е още в гаранция...
Иначе има визия +++sigpic
Alfa Romeo 156 2.4JTD
Mazda CX-5
Comment
Comment