Известие

Collapse
No announcement yet.

Технотест????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не бре, никой с никого не се кара - аз мисля, че няма да успееш и ти го казвам!
    Ти си решил да опиташ и ще опиташ - това е
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Не бре, никой с никого не се кара - аз мисля, че няма да успееш и ти го казвам!
      Ти си решил да опиташ и ще опиташ - това е
      Нали знаеш, хората са казали, че от проба глава не боли(да се надяваме де!), щото ако тука ме заболи, доста време ще си ме боли!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
        Нали знаеш, хората са казали, че от проба глава не боли(да се надяваме де!), щото ако тука ме заболи, доста време ще си ме боли!!!
        Спокоино правено е така че не се безпокои

Comment

Днес проверих за нужните документи за прегегистрация на МПСто след технотеста и се оказа, че след него в КАТ пишат само това което им е зададено от технотеста!!!
          Attached Files

Comment

Днес проверих за нужните документи за прегегистрация на МПСто след технотеста и се оказа, че след него в КАТ пишат само това което им е зададено от технотеста!!!
            Не изглежда Много сложно - Успех!

Comment

Вече проверено и намерена вратичка

В Технотест не се получава, защото там записват това което им излиза по документи и не ги интересува дали колата е със свалено турбо или не, ОБАЧЕ в Декра момчето излезе много разбрано и ако в италианските документи не е записан номера на ДВГ(а то никъде освен при нас не го записват) и ако в митническите не са го записали(и те не го записват, записват го чак в КАТ при регистрация) и момчето каза, че направо го пишем същия мотор като моя и не се занимаваме повече, а аз отивам с документите от там в КАТ и си се регистрирам Лошото е че в технотест искат 174лв. , а в Декра 1240лв., но това според мен не е толкова болка при положение, че спестявам 5000лв. акциз

Comment

Вече проверено и намерена вратичка

В Технотест не се получава, защото там записват това което им излиза по документи и не ги интересува дали колата е със свалено турбо или не, ОБАЧЕ в Декра момчето излезе много разбрано и ако в италианските документи не е записан номера на ДВГ(а то никъде освен при нас не го записват) и ако в митническите не са го записали(и те не го записват, записват го чак в КАТ при регистрация) и момчето каза, че направо го пишем същия мотор като моя и не се занимаваме повече, а аз отивам с документите от там в КАТ и си се регистрирам Лошото е че в технотест искат 174лв. , а в Декра 1240лв., но това според мен не е толкова болка при положение, че спестявам 5000лв. акциз
                Брех тва си е жива далвера
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Баси приключението - хич и не мисля да се вкарвам в такива филми - след като мушна 2.5, му изтривам номера, и хич не ми пука.....имам документ за колата, имам и документ за двигателя, правя нарушение а не престъпление, така или иначе тая кола няма да я продавам, ако някой някога го усети мое да ме глобява колкото си иска.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Баси приключението - хич и не мисля да се вкарвам в такива филми - след като мушна 2.5, му изтривам номера, и хич не ми пука.....имам документ за колата, имам и документ за двигателя, правя нарушение а не престъпление, така или иначе тая кола няма да я продавам, ако някой някога го усети мое да ме глобява колкото си иска.....
                    И ти си прав и поради тая причина и аз известно време ще карам без да минавам през Декрата(все пак трябва да ми дойде музата да им дам 1200лв.), но все пак събера ли пари ще го направя, за да си ми е мирно на главата, а пък и като се замисли човек, с нищо няма да наруша закона, а пак ще мина без акцизче жива далавера си е ако питате мен, важното е че намерихме вратичка за тоя прословут АКЦИЗ, който уж не можел да се заобиколи

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Усетят ли се ,че е изтрит номера ще те заслият на ренген - там веднага се вижда . Впоследствие следва конфискуване на МПС-то в полза на държавата .

И ти си прав и поради тая причина и аз известно време ще карам без да минавам през Декрата(все пак трябва да ми дойде музата да им дам 1200лв.), но все пак събера ли пари ще го направя, за да си ми е мирно на главата, а пък и като се замисли човек, с нищо няма да наруша закона, а пак ще мина без акцизче жива далавера си е ако питате мен, важното е че намерихме вратичка за тоя прословут АКЦИЗ, който уж не можел да се заобиколи
                      Декра само правят оглед - не тестват нищо . Въз основа на документите ти дават типово одборение . Технотест могат да ти извършат тест за kW на мотора и да ти издадат такъв сертификат . Обаче е голям филм докато стане работата .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                        Усетят ли се ,че е изтрит номера ще те заслият на ренген - там веднага се вижда . Впоследствие следва конфискуване на МПС-то в полза на държавата .
                        Няма действие на което да няма обратно по сила и посока противодействие, и обикновенно държавата не е тая дето печели в тия случай......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

куките няма всеки ден да го спират и да го карат да им отвори капака ,да му проверят VIN-на.Ако реши да продава тогава си е отделен въпрос.Пък и колега ФЕРАРИСТ си е много прав,че в България държавата никога ,нищо не печели.Може да кара без да е регнат мотора ,стига да има документ от вносителя ,че не е краден.Носи си тая квитанция или както там се казва тоя документ ,като го спрат ако има проблем показва документа и т`ва е./Т`ва последното май го бях писал в тая тема./

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                            куките няма всеки ден да го спират и да го карат да им отвори капака ,да му проверят VIN-на.
                            Аз не говоря за ВИН-а или номера на рамата, а за номера на двгто, номера на рамана не мисля да го мачкам, но с някой елементи мое много лесно да изчезне номера на двигателя.....

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                              куките няма всеки ден да го спират и да го карат да им отвори капака ,да му проверят VIN-на.Ако реши да продава тогава си е отделен въпрос.Пък и колега ФЕРАРИСТ си е много прав,че в България държавата никога ,нищо не печели.Може да кара без да е регнат мотора ,стига да има документ от вносителя ,че не е краден.Носи си тая квитанция или както там се казва тоя документ ,като го спрат ако има проблем показва документа и т`ва е./Т`ва последното май го бях писал в тая тема./
                              Това последното наистина го казва вече, и аз също съм съгласен, единственото в този случай е да ти напишат акт, че караш без да си минал на технотеста или да ти спрат колата от движение(пак с акт), но мисля че чак такива проблеми едва ли ще последват... най-много да се наложи да кихнеш някой лев(обясняваш че тия дни си щял да я караш на теста и готово), лошо е ако наистина попаднеш на някой уставник, щото тогава като ти я спрат от движение наистина трябва да ходиш на технотеста и може би да си плащаш и акциз и всичко!!!

Comment

Декра само правят оглед - не тестват нищо . Въз основа на документите ти дават типово одборение . Технотест могат да ти извършат тест за kW на мотора и да ти издадат такъв сертификат . Обаче е голям филм докато стане работата .
                                Добре де, ама тия от Технотест дето говорих с тях, ми обясниха, че няма да проверяват каква е мощността(специално исках такова замерване и ми казаха, че не го правят, въпреки, че турбото е свалено и колата е атмосверна)(препоръчаха ми да си намеря турбо и да си го сложа, после да мина при тях и да си платя акциза), а ще запишат, това което им излиза по италианските документи, а по тях излиза 204коня колата и какво правя после??? Плащам акциз, е да ама нема да стане, те ако бяха казали, че замерват щеше да е екстра, защото тоя мотор без турбо си е чист мъртвец(понеже е сметнат с турбина) и няма да влезе в акцизните!!!

Comment

Working...
                                X