Известие

Collapse
No announcement yet.

бойни изкуства

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

11 години Карате и Кик-бокс по специално Шорин рю или в пловдивските среди като Окинава карате Готвил съм се и за ММА обаче поради лични причини от 2 месеца съм в почивка като смятам след време да продължа Имам инструкторска степен и съм водил групи по училища и детски градини вОнг чу(чувам за първи път) или може би ВИНГ ЧУНГ имате предвид...е стил който без да се лъжем е за жени и който ви фане на улицата само ще се излагате с тия смехотии..иначе филма ИпМан е много добър въпроса е ве в България такива хави ги няма

А по въпроса с чупенията ето едно клипче с един доказъл се бългаски каратека Левон Пакосян 6 дан

http://www.youtube.com/watch?v=gwrpTgJbts0
    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
    Nissan Qashqai 2,0 140hp
    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

А какво ще препоръчате в случай, че искам просто да си "усъвършенствам" уличния стил Деемек искам да тренирам за издържливост и евентуално, ако ми се наложи в реална ситуация да съм подготвен по-професионално за уличен бой
      До сега ми се е налагало около 3-4 пъти да се бия по улиците (кръчмарски истории) и за сега нямам загуба така да се каже, но това идва от факта, че опонентите винаги са били с по-скромни физически възможности, а не от това че съм тренирал някакви бойни изкуства.
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Мен ако питаш бокс,в близка дистанция едва ли има нещо което да му противодейства,пък като го посхванеш после вече нещо с което да включиш и краката в действие.Поне аз така бих направил на първо време.Даже наскоро си взех едни протектори и сега съм се ориентирал към боксов чувал,да си тепам в къщи,кат ме ядоса жената закачам и снимката, и боооой.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

оК, бокс, ама аз искам нещо тренировки... Да има някой да ме юрка, да ми казва някой тънкости итн...иначе на самоинициатива ще бъде 1 месец и ще ме домързи...До колкото знам по разните там клубове, много несериозна работа... На такива любители въобще не им обръщат внимание
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Няма какво да се лъжем...ЗА улицата бойните изкуства не важат.... Както казах ако искате да се защитавате започвате да се занимавате с ММА... Удари с ръце и на земята и във въздуха и "фатки" и т.н.. Защото на улицата често никой не оставя прав че да чака някой да го ритне или удари с боксов удар?!? Често въргалите стигат до земята а там вече се намесва борбата, джудото и т.н... А ако в боя се намесят и оръжия нещата стават много сериозни....

Та автора трябва да си реши за какво да се готви...Това важи за всички де...Кой какво цели с бойните изкуства A това някой да твърди, че еди кое си изкуство или стил са най-най е най най голямата глупост

Иначе съм признал Израелците и тяхното "Крав мага" "Krav maga" за любопитните нека пуснат едно търсене в youtube
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

да, не го бях написал правилно, ВИН ЧУНГ е ! точно от ИП МАН го видях, но мисля че Taekwon-do ITF ше е моя стил, бих казал че имам доста силен удар с крак и най вече с маваши и уширо-маваши, ся ше потърся некои клуб във варна да се запиша

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                оК, бокс, ама аз искам нещо тренировки... Да има някой да ме юрка, да ми казва някой тънкости итн...иначе на самоинициатива ще бъде 1 месец и ще ме домързи...До колкото знам по разните там клубове, много несериозна работа... На такива любители въобще не им обръщат внимание
                В коя част на София ти е удобно и мога да ти препоръчам зала, където да се "занимават" с теб

Comment

Момчета ако ще Майк Тайсън и Евендер Холифийлд да ви тренират ,топките се ще ви стоят меки Едно коляно в Чатала и Е*ал съм те в каратеката боксиора джудиста и кфото е там МИ така де !,на улицата няма правила няма чест и слава ,на улицата има само ДОМИНИРАНЕ ,а това кой как го постига е друг въпрос
                  Last edited by Balagan; d.m.y г., 15:36.
                  ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                  Nissan Qashqai 2,0 140hp
                  Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                  ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Тренирал съм три години джудо.... преди десет години
                    Лично на мен ми допада най-много като стил - виканиците, шутовете и песниците не са за мен
                    В залата, на всички видове т.нар. каратисти им викахме въздухари - много шум за нищо
                    sigpic

Comment

ми нека някой въздухар с черен колан 4-5-ти дан да ти скочи тогава ше видим колко въздух има ф него

Comment

Бре големи нинджи са извъдихме Алфистите !
                        145, 1.6 I.E. Boxer
                        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                        Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
                          Бре големи нинджи са извъдихме Алфистите !
                          Мани, ама колко Робокопи имаме във форума ако знаеш

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            А какво ще препоръчате в случай, че искам просто да си "усъвършенствам" уличния стил Деемек искам да тренирам за издържливост и евентуално, ако ми се наложи в реална ситуация да съм подготвен по-професионално за уличен бой
                            До сега ми се е налагало около 3-4 пъти да се бия по улиците (кръчмарски истории) и за сега нямам загуба така да се каже, но това идва от факта, че опонентите винаги са били с по-скромни физически възможности, а не от това че съм тренирал някакви бойни изкуства.
                            Аз бих ти препоръчал Тай-бокс ..... за улицата .
                            И резервен спорт ( в случай ако тай-бокса не ти свърши работа ) бяг с препятствия на 400 м.
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
                              Момчета ако ще Майк Тайсън и Евендер Холифийлд да ви тренират ,топките се ще ви стоят меки Едно коляно в Чатала и Е*ал съм те в каратеката боксиора джудиста и кфото е там МИ така де !,на улицата няма правила няма чест и слава ,на улицата има само ДОМИНИРАНЕ ,а това кой как го постига е друг въпрос
                              За скромните ми 28 години никога не съм виждал мъж да удари друг мъж в ташаците...... Сигурно има нещо в нас което ни пречи да удряме хората там кадето е ОРГАНА
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                                ми нека някой въздухар с черен колан 4-5-ти дан да ти скочи тогава ше видим колко въздух има ф него
                                Ааа ще видиме ли нека срещу него застане еквивалентен джудист и тогава ще дойда да гледам- интересно ще е. Ама джудиста добара ли го от близко му е спукана работата на каратиста, а за да не стане това му трябва мноооого бързина.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X