Известие

Collapse
No announcement yet.

Честита Ви зима!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Честита Ви зима!

Колеги и коележки! Кой каза, че нямало сняг? Или, че нямало да има по празниците? Сутринта като тръгвах за работа и не можах да видя къде са стълбите пред блока . Не знам за вас, но като гледам метеорологичната (<--------ебати сложната дума едвам я написах ) обстановка и ме завладяват едни такива желания свързани със задно предаване
    Alfa Romeo 75 24V

и аз се сещам за използване на ръчната не по предназначение.Доста сняг наваля и сега отивам да пробвам зимните гуми. :P

Comment

Re: Честита Ви зима!

Първоначално публикувано от Venci
      Колеги и коележки! и ме завладяват едни такива желания свързани със задно предаване
      хайде без задни мисли

Comment

Хи-хи)
        Last edited by viki; d.m.y г., 11:13.
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Е аз и Гиги още вчера се порадвахме на снега с използване на ръчна не по предназначение и въртене в снега на Златните мостове=за съжаление стана пренаселено по едно време и Алф не можа да се покефи
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Честито и на варненци и при нас май зимата дойде
            Alfa Romeo 155 1.8TS
            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Жалко, че пр**баха полигона в студентски град иначе има и други места където може да се осъществяват подобни сбирки. Хайде следващият път да ме вземете с вас поне да се повозя защото моята пак съм я рахвърлял и скоро няма да излезе от бокса.
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                Честито и на варненци и при нас май зимата дойде
                Е,защо с тази- физиономия бре?Толкова е хубаво!Верно,че като падне на замята се топи,но по покривите и дърветата има натрупано!Много е красиво!Ние живеем в къща и двора в момента е страхотен.И снега ми е на една педя разстояние...само трябва да изляза

За мен точно това време е ужасно романтично!Свързвам го с камината,която гори и вътре е топло,да ходиш по къси ръкави,а на вън вали сняг..Мммм,много е хубаво!

Дано само пътищата са проходими,че да можем да се замъкнем към Жеравна след някой друг ден

Comment

Да... красиво е .
                  Но като си помисля, че довечера ще паднат под нулата температурите и утре по уличките ще е ....
                  Да не говоря че в 7 сутринта трябва и до Дружба да ходя.
                  Alfa Romeo 155 1.8TS
                  Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Ооо,верно.За това не бях помислила.То поледиците тук са нещо нормално мисля...винаги снега се топи и вечер като стегне става мамата си тракало ......

Comment

Абе и аз много се кефя ама трябва да разривам колите отпред и задния двор и направо се скапах.
                      Иначе и колело покарах днеска

Comment

Първоначално публикувано от gigi

Луд умора НЕМА ! Само се поти
                        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

А вериги сложи ли му?

Comment

това е голяма емоция колко рацинг сме правили с bike-вете с един приятел зимата
                            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Днес с един приятел / Миро-Килъра от клуб Фиат/ ходихме до Благоевград....тръгнахме към 8.30 сутринта.....никаква идея за почистени пътища, е г...ти емоцията и нервното напрежение, дето изживяхме...обаче "Цона" се представи добре....околовръстното бе трагедия, а за пътя до Благоевград, да не ви говоря.....едни тирове като закъсали, други пък закъсващи "всеки момент"...на връщане малко след Дупница имаше един голф 2 без предница...горкия....
                              И вероятно си имате на представа, обаче останах поразен от идиотщината и олигофренията на разни гъзенца с джипове и други подобни......колона от поне 20 коли, оня тръгва да изпреварва....едно Ауди А......не знам какво си, го изхвърлиха най-нахално в ....там дето трябва да е канафката......
                              Абе ужас...обаче се прибрахме и сега си пиивам чайчето........

Fiat Linea 2007 1.3 Mултиджет 90 к.с.

Comment

Working...
                              X