If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ох,ние не рискувахме да тръгнем на път до Жервна днес....заледени били пътищата,трудно проходими,не ни се рискуваше зради детето.АКо бяхме само двамата с мъжа ми,да сме вече там,ама няма как,трябва да мислим за още един човек....
И понеже се бях наточила да ходим извън града,сега ми е едно тъпо
Аз пък чакам да си тръгна с нетърпение да видя как са новите Дънлоп Винтер Спорт - смених си вчера и дисковете, накладките, пружините- вече съм малко по-висок(ама пак си е хубава) смених и предните носачи с нови, минах на реглаж, заредих 40 литра 100 октанов бензин и сега чакам да тръгна към Свищов
Е то е ясно че ще карам внимателно-ама ми се пътува
Аз пък чакам да си тръгна с нетърпение да видя как са новите Дънлоп Винтер Спорт - смених си вчера и дисковете, накладките, пружините- вече съм малко по-висок(ама пак си е хубава) смених и предните носачи с нови, минах на реглаж, заредих 40 литра 100 октанов бензин и сега чакам да тръгна към Свищов
Е то е ясно че ще карам внимателно-ама ми се пътува
Аз обикновенно като говоря така и сам самичък не си вярвам, че ще Фнимавам . Иначе още малко и ще трябва да ми се сменя титлата от "Универсален Модификатор" на "Убиец на карета" пуста баничарка с предно писна ми от тия ръчни и сега - Задна с пълен ляв и хаааййдеее на въртележката
Ох,ние не рискувахме да тръгнем на път до Жервна днес....заледени били пътищата,трудно проходими,Пуста зима.....
Aма какво им има на пътищата?? На 19 ти ходих до Пловдив през Слънчев бряг и на 20 -се върнах.самолета стана снегорин , по едно време се опасявах да не остана без предна броня .
Слънчев бряг беше с 15-20 см сняг но поне заравнен , но на връщане имаше разтопено и почти целият беше заледен. А и съм с гуми иниверсал втора младост с 4 мм грайфер.
А вериги на самолета посмъртно не могат да се сложат.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Ох,ние не рискувахме да тръгнем на път до Жервна днес....заледени били пътищата,трудно проходими,Пуста зима.....
Aма какво им има на пътищата?? На 19 ти ходих до Пловдив през Слънчев бряг и на 20 -се върнах.самолета стана снегорин , по едно време се опасявах да не остана без предна броня .
Слънчев бряг беше с 15-20 см сняг но поне заравнен , но на връщане имаше разтопено и почти целият беше заледен. А и съм с гуми иниверсал втора младост с 4 мм грайфер.
А вериги на самолета посмъртно не могат да се сложат.
А представи си сега същата ситуация,само че с едногодишно дете в колата и пак ми кажи дали ще тръгнеш на път
Comment