Известие

Collapse
No announcement yet.

Честита Ви зима!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Смятате ли,че до 3 дена ще се нормализира пътната обстановка?

Никак не ми се иска да пропадне планираното пътуване до Жеравна

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
      Смятате ли,че до 3 дена ще се нормализира пътната обстановка?

Никак не ми се иска да пропадне планираното пътуване до Жеравна
      Прогноза

Fiat Linea 2007 1.3 Mултиджет 90 к.с.

Comment

Никъде нема да одите докат не опраим оная работа с мажо ти
        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
          Никъде нема да одите докат не опраим оная работа с мажо ти
          Тя оная работа още утре ще е оправена ве!Ако става въпрос за същата де..то ще се разбере след няма и няколко часа,кат се прибере съпружеското тЕло

Ама кат я оправите,Шсъ похвалиш,нали?А подписа ще го смениш ли? А ще черпиш ли?

Comment

Ама кат я оправите,Шсъ похвалиш,нали?А подписа ще го смениш ли? А ще черпиш ли?

Бояне, БОЯНЕЕЕЕЕЕ, де ти трееше а са збаждаш !? На ти сега !
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

А вий кат зехте Мариа-та, га ше черпите. А подписа само ще добавя само една 146 1.4TS 99 та да ми станат две "любовници" Само не знам жената да не ми
              Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
                А вий кат зехте Мариа-та, га ше черпите. А подписа само ще добавя само една 146 1.4TS 99 та да ми станат две "любовници" Само не знам жената да не ми
                Ша ти кажа аз една Мариа/я

Ти кат беше на 9-ти у къщи,де спа,та не се черпи?М?

Comment

На следващата среща ще я видим ли .

Michelin Alpin Днеска така се накефих на снега
                  Alfa Romeo 155 1.8TS
                  Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Ох,ние не рискувахме да тръгнем на път до Жервна днес....заледени били пътищата,трудно проходими,не ни се рискуваше зради детето.АКо бяхме само двамата с мъжа ми,да сме вече там,ама няма как,трябва да мислим за още един човек....

И понеже се бях наточила да ходим извън града,сега ми е едно тъпо

Пуста зима.....

Comment

Аз пък чакам да си тръгна с нетърпение да видя как са новите Дънлоп Винтер Спорт - смених си вчера и дисковете, накладките, пружините- вече съм малко по-висок(ама пак си е хубава) смених и предните носачи с нови, минах на реглаж, заредих 40 литра 100 октанов бензин и сега чакам да тръгна към Свищов
                      Е то е ясно че ще карам внимателно-ама ми се пътува
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                        И на мен ми се пътува

Само да се оправят пътищата и ще има Жеравна,дръж се,идваме

Comment

зимата

Какво да ви река, Урсула не бе6е из4истил улиците,д...а неговата м...а д...а и говедото д....а!

пп.Урсула е кмето
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                            Аз пък чакам да си тръгна с нетърпение да видя как са новите Дънлоп Винтер Спорт - смених си вчера и дисковете, накладките, пружините- вече съм малко по-висок(ама пак си е хубава) смених и предните носачи с нови, минах на реглаж, заредих 40 литра 100 октанов бензин и сега чакам да тръгна към Свищов

Аз обикновенно като говоря така и сам самичък не си вярвам, че ще Фнимавам . Иначе още малко и ще трябва да ми се сменя титлата от "Универсален Модификатор" на "Убиец на карета" пуста баничарка с предно писна ми от тия ръчни и сега - Задна с пълен ляв и хаааййдеее на въртележката
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Ох,ние не рискувахме да тръгнем на път до Жервна днес....заледени били пътищата,трудно проходими,Пуста зима.....
                              Aма какво им има на пътищата?? На 19 ти ходих до Пловдив през Слънчев бряг и на 20 -се върнах.самолета стана снегорин , по едно време се опасявах да не остана без предна броня .
                              Слънчев бряг беше с 15-20 см сняг но поне заравнен , но на връщане имаше разтопено и почти целият беше заледен. А и съм с гуми иниверсал втора младост с 4 мм грайфер.
                              А вериги на самолета посмъртно не могат да се сложат.
                              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                                Ох,ние не рискувахме да тръгнем на път до Жервна днес....заледени били пътищата,трудно проходими,Пуста зима.....
                                Aма какво им има на пътищата?? На 19 ти ходих до Пловдив през Слънчев бряг и на 20 -се върнах.самолета стана снегорин , по едно време се опасявах да не остана без предна броня .
                                Слънчев бряг беше с 15-20 см сняг но поне заравнен , но на връщане имаше разтопено и почти целият беше заледен. А и съм с гуми иниверсал втора младост с 4 мм грайфер.
                                А вериги на самолета посмъртно не могат да се сложат.
                                А представи си сега същата ситуация,само че с едногодишно дете в колата и пак ми кажи дали ще тръгнеш на път

Comment

Working...
                                X