Известие

Collapse
No announcement yet.

кой къде ходи през почивните дни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В Старозагорския Мол...олекнах доста!

Comment

Първоначално публикувано от coolboby Покажи съобщение
      В Старозагорския Мол...олекнах доста!
      Що не на пита бе ? То да идеш в мола си е равно на самоубийство ...
      Иначе почивните дни си ги прекарвам на село,на чист въздух,без трафик и така с музичка
      159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

Хода за вода до Горна Баня и до Тъщата и тъста .... поне тая другата ще го видим
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от Princo Покажи съобщение
          Иначе почивните дни си ги прекарвам на село,на чист въздух,без трафик и така с музичка
          и аз така ,ама нещо последно време не се вясвам на село.Седя си в нас и чат-пат в гаража да ъпгрейдна бързия немец от подписа...

Comment

Някой е идвал по нашият край и не се е обадил.Браво бе

Я да видим някой от форума ли е бил... във Търновският мол със суйчер на Алфа ромео ? бяхме седнали с колегата на едно кафе и той ми видя суйчера и аз неговият но не се закачихме
            Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

430km за 12 часа

С едно приятелче решихме преди да се прибере в Испания (там живее) да отидем до Рилския манастир. Така и така щяхме да попътуваме та решихме да минем и през селото ми (Добринище) да се видим с родата. Тръгнахме рано сутринта към Рилския манастир през Боровец, от там през Банско до Добринище, та не ни стигна та се качихме на хижа Безбог (2240м надморска височина) По пътя спирахме да направим по някоя друга снимка, кефейки се как се сменя времето. Тръгнахме от Пазарджик при ясно, слънчево време, на Боровец валеше мокър сняг, после пак слънце, а на Рилския манастир отново сняг. По пътя за Банско отново хващахме тен, а в Добринище ни валя дъжд. На път за към хижата ни посрешна мрачно,зимно време и като се качихме с лифта над облаците... слънце, -6 градуса и 4 метра сняг
              Attached Files
              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Не точно за почивните дни, но от 28-ми до 06-ти бяхме с един приятел до Германия. От Солун със самолет до Щутгарт, от там с кола до Зинген (Singen) на швейцарската граница. Град Констанц (на брега на Бодензее), Радолфце. Красота - ще кача снимки тия дни в темата с... хубавите места. Прибрахме се двамата с 2 алфи(146 1,6ТС 99г. за мен), ще пусна тия дни снимки да се похваля, ако не пусна преди това обява в "Продава".
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

На гости на един приятел в Гоце Делчев, с кратък воаяж до Драма и Кавала. Хубаво беше, много алкохол се изконсумира
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                  X