Известие

Collapse
No announcement yet.

"Приятно преживяване"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
    Кофти случка колега hunter1989.Е из така минала седмица с риск за живото и колата си едвам стигвнах до Алеко на Витоша. Пътищата ни са пълни шитове.

ПП. Влави казвам се МАРИЯН.
    Ей, големо ИЗВИНЯВАЙ , ама то толко сте по форума с такова име, че знае ли човек вече кой е с А и кой с Я

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
      Миналата година пътуваме за морето и ни спука тръбичката за спирачната течност на задно дясно колело, слизаме на магистралата на Стз. и френда с темпрата вика аве нямам спирачки , тои педала потъва до долу и едва намалява, спираме в една отбивка със скорости и ръчна (на 1 колело ) слизам лягам под колата момчето натиска спирачка i всичко става в спирачна течност , и няма как тръгваме бавно и търсим бензиностанция да купим спирачна течност и така откарахме със 40 на авариики до Нова загора и на Лукоила в началото на града спираме зимаме спирачна течност сипваме и лягам аз под колата че френда не може бушон да смени (тва е истина) и лядам ама какво да направя не знам лежа си аз от долу и целият в спирачна течност в 2 през ноща , та идва едно момче от бензиностанцията и вика " Момчета елате, тука има един сервиз които не работи но има канал и ще ви е по лесно " евала на момчето от там доиде друг човек и почна да ни помага а каза че преди тва цял ден е патувал , та измъдрихме да махнем тръбичката от помпата за да продължим , но тва се оказа невъзможно , и седим омуваме и идва трети човек та ни каза какво да правим ( прерязах тръбичката и я сплесках с клещите има няма 14 15 пъти и не мръдна ама спират само 3 колела така ) между другото темпрата още спира с три колела ощя не е оправил трабичките (голям маистор съм) та да ви кажа има и усложливи хора , но те се броят на пръстите на едната ръка на 100 1 ще се случи усложлив
      Батко аз така с ладата пълна нанадолнище и се спука мъркуча на предна десна едвам спрехме и с чорап 3/4 женски го свихме и на 3 колела се прибирахме
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Ами да ви кажа, просто по лоши пътища не ходете, ако не сте с джип или нещо за трошене, като москвич например.
        А за другото, ако закъсете ПОЛЗВАЙТЕ ТЕЛ 112, подавате официално сигнал и чакате/тъста закъсал в една канавка и го изтеглили, а аз подадох сигнал за счупен капак на шахта и бързо дойдоха/, а ако някой спре, още по добре, все пак има и свестни хора
        Last edited by fred; d.m.y г., 11:49.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Колега тва означава да не пътуваме никъде но тва е реалността запасяваш се с мнооооого нерви и продължаваш напред

Comment

Аз се сетих, около малко преди нова година отидохме в Кошарица, до Слънчев Бряг на виличка за малко разнообразие. И със 155 на един съученик в снега по никакъв път излязохме да разгледаме и заседнахме в пряспа 4 човека. 2 часа звъняхме да ни казват как да се измъкнем, пробвахме всякви начини да изкараме колата - няма братче. А и другите във вилата си бяха спрели телефоните. На 112 звъннахме, на полиции, всички ни пренасочват към пътна помощ, а то навън сняг, към 5(почти се стъмни) нямаме много бензин, на едно 10-15 км от селото. Ще ни оставят да умрем от студ за 150 лева. Пълна мизерия. Ама аз го родих като идея и след 200 изпробвани начина, само моя свърши работа. Много помага, ако са повече от 2-ма:
            - Един вътре на газта дава газ докато другите бутат и пуска.
            - Двама бутат отзад(с помощта на първия) и пускат, за да се получи енерция и така напред-назад (нарекохме го е*ането), докато накрая се получи достатъчна засилка, за се измъкне. Кофтито е, че всички отвън стават в кал после
            Last edited by achkar; d.m.y г., 22:43.
            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
              Колега тва означава да не пътуваме никъде но тва е реалността запасяваш се с мнооооого нерви и продължаваш напред
              Мда, зависи, все пак извън пътната мрежа особено не е препоръчително
              Аз например скоро ходих за пръв път за Павликени, ами целия път е идеален, а на отиване пропуснах основното отклонение и си минах по някаккво друго, никакви проблеми нямаше, общо взето най гадния път който съм виждал е София Владая Перник
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Здравейте колеги 8ми декември наближава и с групата тоя път решихме да ходим на хижа Мургана . Освен колегата hunter1989 някой друг ходил ли е ? Какви са ви впечатленията отностно самата хижа , и пътя до там (зимата) и дали ще успеем да се доберем с Алфата до самата хижа или ще трябва да я зарязвам някъде . В нета четох че има асфалтов път до там и колко е асфалтов .Въобще какви за какви приключения да се готвя .
                Благодаря за отговорите ви предварително
                Last edited by Ladjov; d.m.y г., 23:22.
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                sigpic

Comment

Колега , ако питаш мен ще си развалите празника . Манталитета на тамошните жители е малко странен , ще разберат че ще има хора ще се качат, проблеми , побоища и там всичките подробости ( така ни разубедиха и нас ) А и за такива празници на Мургана трудно ще намерите места защото всичко е заето от тамошните студенти . Ние на 8ми бяхме на една друга хижа "Опор" тя е в същата посока но е на 30тина км по близо до Сф (село Смолско ) и бяхме много доволни. Тя има капацитет за 30+ човека , правите си едно меню (предварително) и сядате намасата . Има и жива музика , и като цяло хижата е много симпатична .

Comment

жителите на много места са станни , но това е отделна тема . Ние както сме се събрали за момента ще я ангажираме половината незнам вече дали ще има и други въпроса ми е по скоро за пътя до там . Има ли някакъв шанс да се затъркаляме с алфата все пак си е ниска , то не че другите автомобили с които ще ходим са много високопроходими .
                    Благодаря за предложението за Опор , но вече е късно вчера потвърдиха резервацията .
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                      жителите на много места са станни , но това е отделна тема . Ние както сме се събрали за момента ще я ангажираме половината незнам вече дали ще има и други въпроса ми е по скоро за пътя до там . Има ли някакъв шанс да се затъркаляме с алфата все пак си е ниска , то не че другите автомобили с които ще ходим са много високопроходими .
                      Благодаря за предложението за Опор , но вече е късно вчера потвърдиха резервацията .
                      Колега по принцип , може да се отиде с алфата , НО по това време карат камиони с дърва от гората и има вероятност пътя да е деформиран . Те всяка пролет го правят този път и наесен му е*а*ат майката.

Comment

Значи ни чака прикючение . Мерси за инфото
                        sigpic

Comment

Емоций ще има със сигурност. Ако ходите по-добре да е с джипче , че да не биете път напразно ( и това сме правили ) Иначе ако има места дано искарате хубаво и безпроблемно .

Comment

Working...
                          X