Известие

Collapse
No announcement yet.

"Приятно преживяване"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Приятно преживяване"

Здравеите колеги искам да ви разкажа за днешните ми преживявания.Като студенти ние си обичаме купончетата и решихме да ходим на хижа ( Мургана ) ако знаете каде се намира де (Златица).Та както и да е преживяхме дупките през подбалканстака линия и продължаваме напред .По пътя към хижата обаче ситуацията се влошаваше като на места нямаше път ,а само насип от баластра .Но и това преживяхме тръгваме по черният път към хижата кадето беше АДА (черешката на тортата) попадаме на коловози дълбоки 20 30 см , ама нA шопа си е шоп (пусти инат ще ни затрие някой път) и по коловозите си бродим като постепенно те стават по дълбоки и по- дълбоки докато не почнаха да стържат по шасито, последва ламрата на маслото, 120С температура и фин дим изпод капака . Та спряхме почивка разходка в калта и оглед на щетите (Btw става вапрос за ФИАТ ТЕМПРА ) не много висока кола ( колегата fein86 даже ни видя кат тръгвахме от Елин Пелин , маи той беше с колега от форума с черна 155 )
    та така , решаваме да обърнем , но пътя е супер тесен само за 1 кола и почваме ама пусти коловози не може да излезе след 15 20 мин маневри обърнахме пущината .Пезултатът беше цялата кола в кал , но не само от вън а и от вътре (бяхме със свалени стъкла правих се на навигатор )пак 15 мин почивка на двигателя , тръгваме по пътя с коловозите като аз тичам зад колата да не и тежа и да задира по малко в замръзналата кал отдолу и най-накрая излезнахме на път с асвалт . Аз целият в кал както и колата . Следващ курс София Автомивка . тръгваме ние от Златица до Сф и проблеми нямаше банво спокоино пристигнахме измихме я и тръгваме обратно. Малка спирка в Мк. доналдс да се почерпим за подвига и тръгваме .Та за капак както си караме по пътя между с. Равно Поле и с. Мусачево на един завой .|. и то голям. Парче асвалт с диаметър около 40 45 см а до него един кратер а наляво а на дясно ( и направо в лаиното прясно с извинение) нацелихме камъка цялата кола подскочи как не излетяхме от пътя не знам добре че бавно карахме .Резултатът 2 спукани гуми , едната на парцал другата спада. за 2 мин смяна на гумата и газ към Елин Пелин. Та очуди ме че поне 8, 9 коли минаха нито един не спря да ни попита дали имаме нужда от помощ а един даже ни напсува ( а ние винаги спираме да помогнем скоро в снега кадето видяхме кола сме спирали + тва и гуми сменяхме на 2 момичета ) а аз даже се върнах да махна скалата от пътя ,но после след като видях реакцията на шоферите които ни подминаваха малко сажалявах трябваше тоя дето ни псуваше да спре зад нас и тои да сменя да го видим . Та това е в общи линии тръгнахме в 17 и 30 прибрахме се в 00:30 ,нашата мила татковина пълна с дупки и пренаселена от идиоти , но тва е реалноста .Внимаваите по пътя че стане ли нещо сте сами , айде и да ви подминават такива ситуации .
    Last edited by hunter1989; d.m.y г., 01:32.

е то за наще пътища може пътепис да се напише, със заглавие "На път без път" - може да го посветим на нашите държавници - всичките!!! Ако направим купчина от потрошени джанти и скъсани гуми само и ще скрием парламента и ще е високо като на Невски кубетата. Може да спретнем един такъв народен паметник!
    Иначе българина е просто животно и не иска да спира да помага... псува авариралите и отминава...

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

нямах батерия на фотоапарата иначе щеше да има и снимки , добре че джантите са здрави малко са кривички поне едната де другата още е на колата че няма втора резервна

Comment

тц тц тц тц тц бахти идиота не стига че не спрял да помогне ами и почнал да псува,на такъв да му се връща двойно ако питате мене.Т`ва е педераска работа,да видиш някой ,че е закъсал и да го подминеш като малка гара,ама просто манталитета на българина е такъв - през к*ра ми е за другите щом на мене ми е добре.Бахти и смотаната държава дето сме.

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
          тц тц тц тц тц бахти идиота не стига че не спрял да помогне ами и почнал да псува,на такъв да му се връща двойно ако питате мене.Т`ва е педераска работа,да видиш някой ,че е закъсал и да го подминеш като малка гара,ама просто манталитета на българина е такъв - през к*ра ми е за другите щом на мене ми е добре.Бахти и смотаната държава дето сме.
          прав си колега ама трябваше аз да оставя парчето асвалт на средата на пътя и да ги видя после , ох защо ги подминах , ама какво да направя по добре да го махна защо и други да си патят от безотговорносста на държавата ни .Ама трябваше полиция да викнем и да напишат протокол и после в съда . ама кои знае колко щяхме да ги чакаме а и си беше късно вече + тва бяхме на 200++ км път и умората си казва думата

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
            прав си колега ама трябваше аз да оставя парчето асвалт на средата на пътя и да ги видя после , ох защо ги подминах , ама какво да направя по добре да го махна защо и други да си патят от безотговорносста на държавата ни .Ама трябваше полиция да викнем и да напишат протокол и после в съда . ама кои знае колко щяхме да ги чакаме а и си беше късно вече + тва бяхме на 200++ км път и умората си казва думата
            ти ако беше викнал полиция имаше да си чакате ли да си чакате,те са от "най-бързите",щяхте да брадясате да се избръснете и пак да лрадясате докато дойдат.

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
              Помеждудругото, одеве бяхме с колегата Мариан(Muroman) и идвахме до вашия магазин за бира, и тъкмо му казвах за теб и мислех да те викна при нас(разглобявахме 155ата на пича на края на улицата за части), ама видях че се качи в Темпрата и отпраши! Виждаш ли сега, ако се беше забавил и те бяхме зели при нас нямаше да имаш толкова ядове

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                Помеждудругото, одеве бяхме с колегата Мариан(Muroman) и идвахме до вашия магазин за бира, и тъкмо му казвах за теб и мислех да те викна при нас(разглобявахме 155ата на пича на края на улицата за части), ама видях че се качи в Темпрата и отпраши! Виждаш ли сега, ако се беше забавил и те бяхме зели при нас нямаше да имаш толкова ядове
                на мен много ми стана кеф кат ви видях а пък на алфата надписа clubalfaromeo.com направо ми напълни душата ама път ни чакаше , ама си беше приключение , то с адаша ти с темпрата акъла май ни е малко щото постоянно тръгваме на някаде , я до пловдив за катми я на море за 1 ден

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                  Шо,шо??? Кво сте разглобявали за части бре?
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Шо,шо??? Кво сте разглобявали за части бре?
                    По добре питай какво не сме разглобявали за части , аз правех компания, а те си разглобяваха, не съм най-големия разбирач на 155, питай Мариан!!!

Comment

По същия начин на прибиране от бургаз с бившия пасат 2 ка и на сфетофар в бургас бащата вкара 1 ва и до там не тръгна задна вкарахме после 1 ва през това време сумати клаксони .... та продължаме ( в това ни беше грешката) и на 40 километра от бургас почна да стърже нещо и спираме и кво да видим тече масло от корпуса на скоростната кутия . Шах с пешката и 3 часа на пътя през това време никой не спира опънахме си килим на тревата и гледах как си минават колите и никой не ебаваше та както и дойде една лада с теглич дигнахме и предницата и тругнахме та до бургас и те така .... така че никои не спира ... спирал съм на Е79 румънец с Бмв беше блъснал моторист човека от мотора жив остана с 2 счупени крака щото с костюм беше линейка съм викал кво да обеснявам няма колегиалност вече .... тва си е ..
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

бе каква колегиланост .... то един на 100 шофера се напряга да ти присветне че има полицаи вие чакате някой да спре и да помогне ..

Comment

Абе ние като катастрофирамхме доста хора спряха,даже опитвахме да извадим колата от канафката,но се оказа доста стръмно и...Това се случи сутринта на пътя Добрич-Албена и повечето дето пътуват по това време са работници и затова може би се отзоваха доста хора.
                          Та така де,има и хора все още,колкото и да са малко.
                          Attached Files
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Миналата година пътуваме за морето и ни спука тръбичката за спирачната течност на задно дясно колело, слизаме на магистралата на Стз. и френда с темпрата вика аве нямам спирачки , тои педала потъва до долу и едва намалява, спираме в една отбивка със скорости и ръчна (на 1 колело ) слизам лягам под колата момчето натиска спирачка i всичко става в спирачна течност , и няма как тръгваме бавно и търсим бензиностанция да купим спирачна течност и така откарахме със 40 на авариики до Нова загора и на Лукоила в началото на града спираме зимаме спирачна течност сипваме и лягам аз под колата че френда не може бушон да смени (тва е истина) и лядам ама какво да направя не знам лежа си аз от долу и целият в спирачна течност в 2 през ноща , та идва едно момче от бензиностанцията и вика " Момчета елате, тука има един сервиз които не работи но има канал и ще ви е по лесно " евала на момчето от там доиде друг човек и почна да ни помага а каза че преди тва цял ден е патувал , та измъдрихме да махнем тръбичката от помпата за да продължим , но тва се оказа невъзможно , и седим омуваме и идва трети човек та ни каза какво да правим ( прерязах тръбичката и я сплесках с клещите има няма 14 15 пъти и не мръдна ама спират само 3 колела така ) между другото темпрата още спира с три колела ощя не е оправил трабичките (голям маистор съм) та да ви кажа има и усложливи хора , но те се броят на пръстите на едната ръка на 100 1 ще се случи усложлив

Comment

Кофти случка колега hunter1989.Е из така минала седмица с риск за живото и колата си едвам стигвнах до Алеко на Витоша. Пътищата ни са пълни шитове.

ПП. Влави казвам се МАРИЯН.
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                              X