Известие

Collapse
No announcement yet.

представете си ако така ви започне деня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pe6kata212
    дължеше се на скапани кабелни връзки които дават на късо на скапаното купе.Все пак колите бяха немски(BMV316/opel askona) Откакто карам Алфонсо няма ядове
    Представям си се аз,ако ми се случи такова нещо

Такава паника ще ме обвземе,че не е истина.Определено няма да знам кого по-напред да спасявам-себе си ли,колата ли.......

Comment

На мен 33-ката ми се е палила на гумаджийница и всички избегаха само аз сипах едно шише с вода в/у парното и готово а пожарогасителя е скъп и неефективен и затова го избегвам
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

мен лично винаги ме е спасявало откачването на акомулатора,е вярно че не винаги до пожар се стига от късо но все пак

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Самообладание му е майката,ама аз и самообладание..нещо не ми се вписва в картинката

Comment

стисках зъби,затваряш очите ловиш се за нещо здрав и квото стане

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212
              стисках зъби,затваряш очите ловиш се за нещо здрав и квото стане
              Е тва ако е самообладание пази боже
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

със сигуност е по добре да постъпиш така от колкото да снимаш докато ти гори колата
                Аз лично щях да изскуба всичко де е кабел докато не изгасне
                ако не стане взимам си един пищов с един патрон и............

Comment

Алфата я карах 2 години без пожарогасител и може би там ми беше грешката.
                  Знам и българските пожарогасители колко са добри, но си купих сега един. Имам и винаги едно шише с вода в колата.
                  Да не му се налага на човек, но поне аз имам и вода и пожарогасител и недай си Боже да стане нещо, ще знам, че съм всичко за да предотвратя подобни гледки...
                  Все пак колкото и да ми е кофти и аз бих снимал...
                  www.facebook.com/workshox

Comment

Приятели незнам какво що ама от личен опит ви казвам че на колежката мнението и е правилно като видиш пламака губиш за секунди секво самообладание и изпадаш в паника нали всеки е гледал поне по 100-тина тъпи амеркикански филма дет колата избухва и ви казвам представяш си само пламаци и гармежи такаде сега кам мойта случка:Миналата зима карам си аз една трошка (понеже аз коли усвет освн на баща ми некарам почти никой от форума не ме познава за да го потварди ма ви казвам) колата е 2-то ми бмв 318 двоен стоп ако на некой му говори нещо, пак имаше сняг такаче беше декември колата без филтарна кутия и скапано делко връщаше пламаци през карборатора ма аз тапира "кво ше ходя по студа сега ше си пална бмв-то" е приятели направо ми се е..а майката, колата и запуши изпод капака на 500 метра отнас аз си викам прегрех спирам дърпам капака и яко пушилка дигам го Той-кат на 33-ка се дига и кво да видя ПЛАМАЦИ бате ПЛАМАЦИ беше ми се запалила изолацията на капака и в барзината нали ви казвам пожарогасител ли с РАКА гасих с ГОЛА РАКА така се бех обгорил глупака че после 1-а седмица пих ПЕНИЦИЛИН щото ми трагна инфекция по кравта от изгарянето >такаче да ме извиняват колегите ма никво самообладание направо се виждах труп и по край мойта кола още 3-и изгорели и майками ми носеше цветя на гроба. А знаете ли кое беше най-смешното и тъжното че НИКОЙ АМА АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ МИ ПОМОГНА ! може да сам изпаднал в истерия и да ви представям преовеличени нещата но фактите бяха налице бях с обгаряния и колата беше с разтопена изолация на капака и вобще не се сетих даже и за кърпата която седеше на дясната седалка за бърсане на прозорците.
                    90 2.5 V6
                    Croma 1.9 multijet

Comment

наистина е съвсем различно,когато видиш как гори колата ти! Лятото имах подобна случка със служебната.Чакахме едни хора,когато забелязах пушек от капака да излиза.Отварям капака и направо се възпламени,в паниката първото което ми дойде на ум,шишето с водата,изгасихме огъня и чак тогава свалихме клемите на акумулатора малко рисковано,но в такива моменти човек наистина се паникъосва и първото нещо,което ми идва в главата е а да потуши по бързо огъня.В крайна сметка се оказа че цялата беля е от някакъв маркуч от отдушника на маслото,който незнайно как се е запалил така че в такива моменти,човек рядко прибягва до пожарогасителя
                      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Абе пожарогасител си трябва, пък и не е страхотен разход.
                        На мой приятел му се запали Сиерата пред пожарната кола на светофар и от захасена, докато той отиваше за цигари, така че както и е писано.
                        Инече на мен вчерашния ден ми беше почти със смесени чувства, след като сутринта ме повишиха в работата, след това ме наградиха, а 15 минути преди да си тръгна един с една Аскона ме удари на паркинга пред работата Е не много ама си беше кофти.
                        Сега мога да ви пожелая да Ви се случват само хубави неща през новата година и само безаварийно каране на красавиците!!!
                        Инече каквото е станало това е полужението, не трябва да се ядосваме за минали неща, те вече не могат да се предотвратят.

Айде весели празници
                        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от mladej_it
                          Приятели незнам какво що ама от личен опит ви казвам че на колежката мнението и е правилно като видиш пламака губиш за секунди секво самообладание и изпадаш в паника нали всеки е гледал поне по 100-тина тъпи амеркикански филма дет колата избухва и ви казвам представяш си само пламаци и гармежи такаде сега кам мойта случка:Миналата зима карам си аз една трошка (понеже аз коли усвет освн на баща ми некарам почти никой от форума не ме познава за да го потварди ма ви казвам) колата е 2-то ми бмв 318 двоен стоп ако на некой му говори нещо, пак имаше сняг такаче беше декември колата без филтарна кутия и скапано делко връщаше пламаци през карборатора ма аз тапира "кво ше ходя по студа сега ше си пална бмв-то" е приятели направо ми се е..а майката, колата и запуши изпод капака на 500 метра отнас аз си викам прегрех спирам дърпам капака и яко пушилка дигам го Той-кат на 33-ка се дига и кво да видя ПЛАМАЦИ бате ПЛАМАЦИ беше ми се запалила изолацията на капака и в барзината нали ви казвам пожарогасител ли с РАКА гасих с ГОЛА РАКА така се бех обгорил глупака че после 1-а седмица пих ПЕНИЦИЛИН щото ми трагна инфекция по кравта от изгарянето >такаче да ме извиняват колегите ма никво самообладание направо се виждах труп и по край мойта кола още 3-и изгорели и майками ми носеше цветя на гроба. А знаете ли кое беше най-смешното и тъжното че НИКОЙ АМА АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ МИ ПОМОГНА ! може да сам изпаднал в истерия и да ви представям преовеличени нещата но фактите бяха налице бях с обгаряния и колата беше с разтопена изолация на капака и вобще не се сетих даже и за кърпата която седеше на дясната седалка за бърсане на прозорците.
                          Човече,много интересно разказваш,ама ми извади очите с тези ужасни грешки,дето допускаш.Предполагам ,че си свикнал да пишеш на латиница и от там идва факта,че вместо Ъ,слагаш А навсякъде.И никакви препинателни знаци братле...Направо като една песен е всичко!Знаеш ли колко по-лесно ще се чете,ако сложиш малко пунктоация?
                          Моля да не се сърдиш,но очевидно никой до сега не ти го е казвал,а съм сигурна,че на всички им боде очите.
                          Сори

Comment

Колежке, остави го сега човека на мира! Колкото и да е грамотен човек понякога бърза да пише. Освен това според мен да се прави забележка някому по този начине неуместно, ако чак толкова ти пречи или дразни прати му лично съобщение, а не пред всички.

Иначе по темата някои от колеги във форума знаят, че се правя на жичкаджия. И доста съм модифицирал по електро-инсталацията на моята кола. Признавам си още не съм я доизпипал и за това профилактично като не съм около нея в гаража и откачам плюсовата клема. Пожарогасителя винаги е вътре в колата. За справка най-първото ми кръгче след като я сглобих си бях взел пожарогасителя, а гайките на гумите бях забравил хлабави до една, а кръстачката оставих в гаража .
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Ами аз му се извиних предварително.Не искам да го засегна,но много вади очите,не можеш да се изкривиш нали?!

Напротив,много ми е симпатичен този потребител с интересните и смешни мнения,които пуска и искрено ме забавлява.Просто го помолих да внимава,щото съм сигурна,че грешките идват от факта,че май повече пише на латиница.Това е.

Ако има засегнати-

Comment

Извинявам се на всички за граматичните и пунктуационни грешки които допускам ,но да ви кажа честно един път бързам втори път вобще не мисля за правописа си(не че това ме извинява) отделно пък никога не съм се славил със силни оценки по български език в училище .ПРОЩАВАЙТЕ ЧЕ СЪМ ВИ ЗАТРУДНИЛ и ще си взема поука и ще бъда по внимателен!
                                И пак много мА Я срам и прощавайте!!!
                                p.s. Сигорно и в горните редове имам поне 10-ина грешки
                                90 2.5 V6
                                Croma 1.9 multijet

Comment

Working...
                                X