Известие

Collapse
No announcement yet.

music idol !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• music idol !

хахахахахахахахаха е то бива ли, онея 2-мата инвалиди да ги пуснат, а 3-ма които наистина пеят да ги махнат, ебахти подиграфката със сички, оня миризлив мангал без зъби кааааак ше го пуснат, и оня със гими лов маи бейби хахаххаххахахаххахахахаха то няяяма такъф изверг , ся ше видим ко ше стане с тях до края на предаването, и оня фмирисан рокер , дебелата и гадна свиня как се ебава с тях, пълна пародия е тва предаване ! пълен shit !

Ма ти що се занимаваш да гледаш предаване правено от малоумни за малоумни?
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Не се нерви, и те са едни певци..... (журито).
      Пуснаха за да гаврят после.
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Това предаване за мен от самото начало(първия сезон още) си е пълна подигравка с музиката и с песните на хората, които наистина могат да пеят, журито пък е под всякаква критика, не ми се коментира, точно първия път го гледах и след това повече не съм го пускал на екрана на ТВто в нас!!!

Comment

Това е шоу, а ако излезе, веднъж на милион накой "айдъл" добре..
          Почти никой от световните музикални идоли не е станал икона, ей така, от някакакво предаване или конукрс, всичко е авторска музика, талант и труд В България единствената известна певица е Богдана Карадочева, която става такава от подобно предавене преди десетилетия, тъй че не се косете...
          Ако някой наистина е идол, ще стане и без предаването такъв.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

да ти еб* и телевизиите само простотии -music idol,vip brother и куп други глупости ,колегата е прав ,ако на някой му е писано да стане идол ще стане и без поредната ТВ тъпотия.

Comment

Мани Мани Музик Идол пулна кретенщина неразбирам защо има такива идиоти дето се занимават с това и журито едно жури некъф калъф 100 кг . ще ми говори ти мое да пееш ти не моеш пулна кретенщина
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Колеги, прави сте-не си заслужава да си отделя човек от времето да я гледа тая пародия...Бас ловя, че като миналата година ще изгонят някой кадърен, за да оставят някой бездарник...
                Влюбена в Alfa Romeo GTV
                GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

ами понеже манталитета ни е сиирджийски , то и предаванията ни са такива
                  иначе всяко едно предаване в което се гласува чрез смс-и или обаждания е пълна повърня, направено с единствената цел да правят "сиир", скандали,интриги и от това да извлекат печалба
                  направо са толкова жалки с тези "риалита" че нямам думи
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Ма ти що се занимаваш да гледаш предаване правено от малоумни за малоумни?
                    така се прави успешно шоу, без значение дали ви се е харесало или не, тяхната цел е да не сте безучастни ... аз пък го гледам и изобщо не си давам зор кое е редно и кое не, просто си прая кефа на целия сеир
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Аз не го гледам това ... един път се излъгах , и сънувах кошмари .
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Колеги на мен ми е смешно как тези олигофрени излизат пред камера и много съм се чудил дали не им плащат на тези най- ненормалните кандидат "идоли". Иначе се смея с глас и всичко е само заради една цел, никой не търси идол, а $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
                        markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                        Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                        Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                        Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Какво не ви харесва не мога да разбера , Аз пък се смея от сърце и се забавлявам яката
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic
                          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
                            Колеги на мен ми е смешно как тези олигофрени излизат пред камера и много съм се чудил дали не им плащат на тези най- ненормалните кандидат "идоли". Иначе се смея с глас и всичко е само заради една цел, никой не търси идол, а $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
                            Ето това е самата истина.
                            Това предаване в този му вид, го направиха, двете малки човечета, Иванчо (голЕмата водка) и Андрейчо (дебилния поглед). Това са две изградени изцяло от комплекси същества, поне сценарните им умения говорят за подобно нещо. Незнам що за гнусен човек трябва да си, да си гавриш и да печелиш пари използвайки, видимо умствено не добре, и изостанали хора. Това е най -гнусното нещо, което може да върши един човек. Този мюзик айдъл ми прилича на онези случки от времето, за което пише Балзак, когато е имало циркове, в които са показвали разни "различни" хора с цел печелбарство.
                            Слави Трифонов направи нещо подобно в първото издание с онзи младеж пеещ песента за "гащите", но мисля всички ще се съгласите, че имаше значителна разлика.
                            Това сега е гавра.
                            Жалка картинка.
                            Впрочем, да добавя и тъпанарското предаване "това го знае всяко хлапе", в което в присъствие на малки деца и в един твърде неподходящ часови диапазон, се говорят някакви шеги за еб........, за педерастии, за алколизъм, къркане и тем подобни простотии, само и само двамцата да се правят на интересни, иначе са много активни когато има кампании "не на насилието", "не карам пил" и тем подобни тъпотии.
                            Недоразумението "сблъсък" дори нямам сили да го коментирам.
                            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 08:50.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

абе много насериозно сте го взели това предаване....Аз лично го гледам и се сцепвам от смях-в крайна сметка май това е целта

Comment

Working...
                              X