Известие

Collapse
No announcement yet.

Каръщина в 19.00 часа!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

да добавя че в ОМВ-то продавам пластмасови туби само ... или аз кадето спирам има само такива ..

Comment

В Шел се продават метални туби за бензин, но са на доста по-височка цена ..
      Иначе по принцип едни от най-строгите изисквания за сигурност на бензиностанциите са именно тези - да не се налива гориво в леснозапалими съдове и също така да не се допуска пушенето в близост до колонките
      Alfa Romeo 155 1.8TS '93
      Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

На мен са ми отказвали да ми сипят и в такава специална пластмасова туба за горива купена от ОМВ - Мусагеница. Отказаха ми на бензиностанцията на Семинарията. Оня ми каза: "Сипи си ти, че мен ако ме видят ще ме глобят." И сега ко праиме? Според мен ОМВ имат застояли наличности на пластмасови туби и трябва да си ги избутат. Въпреки, че те нямат проблеми с връщане на стоката на доставчиците.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

А според мен има някви мерки за сигурност или някакъв закон и ги е страх да не ги глобат или нещо от сорта

дедра1.6.и.е.90к.с.

Някои живеят по правилата,други ги пишат!!!

Comment

Първоначално публикувано от sobieski
            А според мен има някви мерки за сигурност или някакъв закон и ги е страх да не ги глобат или нещо от сорта
            Просто са си мерки за сигурност и според мен точно в тези има доста смисъл Работих известно време в една от големите вериги бензиностанции и видях туй-онуй .. лично аз не бих искал нещо да се запали покрай бензиностанцията, при положение че отдолу има 40 тона гориво
            Alfa Romeo 155 1.8TS '93
            Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Аз два пъти правя като Алф отивам с шишето и почвам да наливам па като ме фанат нека изливат
              И двата пъти не бях с мойта кола а с един познат който беше препатил вече с тия шишета че не наливали та затуй аз ходех.
              Малко е некакто трябва ама ко да прайм то понеже всичко друго е ОК.

Comment

Вземайте пример от Валери (пишем те така оти неам ер малък)... кога го вида се е на под нулата... незнам как го слуша колата и врви без грам бензин ма е факт !
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                  Вземайте пример от Валери (пишем те така оти неам ер малък)... кога го вида се е на под нулата... незнам как го слуша колата и врви без грам бензин ма е факт !
                  Еми при мен е същото положение не бачкам и ги смятам до последния километър,лампата на резервата ми изгасвала само 3 пъти от както я карам колицата(25.03.2005)все за по 5-6лв сипвам ама си върви даже я настъпвам от време на време

дедра1.6.и.е.90к.с.

Comment

яз съм маршрутка бееее, додето неминем предвидените километри, не сипвами ))))))
                    тоя трик 2 пъти ме е оставял без бензин
                    и двата пъти на под 100м от бензинджийница
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                      яз съм маршрутка бееее, додето неминем предвидените километри, не сипвами ))))))
                      тоя трик 2 пъти ме е оставял без бензин
                      и двата пъти на под 100м от бензинджийница
                      не ме питай,по едно време аверите не искаха да ми вдигат като им звъня,ама сега се поочовечих малко

дедра1.6.и.е.90к.с.

Comment

аз вече имам туба
                        '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от Az4o
                          Иначе по принцип едни от най-строгите изисквания за сигурност на бензиностанциите са именно тези - да не се налива гориво в леснозапалими съдове и също така да не се допуска пушенето в близост до колонките
                          Първоначално публикувано от alf
                          хахах питай ме мене за наливане в шишета и тубички
                          редовно ми свършва бензина и си возя една 3литрова туба от олио в багажника. номера е като идеш на бензиностанцията направо да почнеш да си сипваш и тия докато се осетят вече си налял
                          Направо ако ти се пуши палиш цигарка и докато тия се осетят вече си павкаш без проблеми
                          Audi A6 & Alfa GTV

Comment

А бре относно пушенето на цигари сагласен сам там има опасност ,то и при тубите има опаснос ,но аз не вазприемам вместо пластмаса да ми продават пак пластмаса ако ще да е огнеостойчива е...сам им майката ше обикалям аз като глух петел с БРОНХО-ПНЕВМОНИЯ на левия дроб в 7 вечерта на тоя студ аре не а!!!!!!! ше ги избия тея бензинджии.НЕстига че станаха е...ти колко скъпи горивата пък и нещат и да ти сипат!!!
                            90 2.5 V6
                            Croma 1.9 multijet

Comment

Working...
                            X