Първоначално публикувано от fein86
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-добрия двигател на алфа
Collapse
X
-
Ами от по-новите изглежда, че само дизелите са надеждни 1.9 и 2.4 - това е според мен де. 2.0 8В Туинспарк-а е много корав мотор, иначе всички стари GTA, GTAm, GTA SA, Autodelta, Angelini i и др. са много изродски мотори, нищо общо с днешния опел.1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Гта що е да е най - добър задължително ли е големия двигател да е по добър от малкия ... за алфа знам че 1.9 Жтд били най - добри ...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
най-добрия двигател е новия, всичко е въпрос на късмет, ако е поддържан и е гледан то той се представя много добре, а и зависи за какво ще използваш колата, с каква цел, ако е за голям пробег ще е по-добре дизел, ако ще е за по-спортно каране то тогава бензинов и то ако е възможно по-мощния вариант
Comment
-
На мен старите 2.0 туинспаркове с делката ми се видат корави,4-карбураторните редови,старите V-образни и на алфа 164 стария 2.0 турбо 4cyl 177hp power by fiatex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Темата е много глупава като цяло. Много от мненията ще бъдат необективни благодарение на това, че всеки е пристрастен към своето. Но почти никой в този форум не е имал някоя от колите с някой похвален мотор изкарана от магазина. Аз съм на мнение, че ако всеки си е изкарал колата от магазина и я е поддържал както си пише в дебелите книги, то проблемите с колите щяха да са в пъти по-малко.
Ако и аз трябва да отговаря като останалите ще кажа, че 1.5 Боксер, 105к.с. от 85г. е най здравия мотор от всички, щото никога не ми е създавал проблеми на мен (бил е и прегряван няколко пъти-без послекствия), Ноо друг може да е страдал именно с този мотор. А как да кажа кое е здраво, като Никой от Алфовите мотори не съм го карал по 5, 10, 15 или 20 години изваден от магазина.
Кво правиме сега, а? Къде истината?Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 12:07.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеТази тема е обречена. Колкото потребители, толкова мненияsigpic
Comment
-
Колега 1.7 имам приател дето кара 33 86 годна 1.7 240 ги прави с 2 ва двойни карборатора ... уникална еsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеGTA , и мисля че никой не би успорил това твърдение!!! 3.2 V6 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеИли 4.0 V8 на БрераFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеИли 4.0 V8 на Брера
http://www.autocomponenti.com/164_v1...v10_frames.htmAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеКато става въпрос за прототипи, май това е още по-добре:
http://www.autocomponenti.com/164_v1...v10_frames.htmТова ме разби
sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеСамо дет мотора е Мазерати
Comment
-
малиии тва баси дзвера,на вид го докарва малко на обикновенна 164-ка ама .... доста коли ще има наказани ми се струваAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment