Първоначално публикувано от EMo0o
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-добрия двигател на алфа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщениеТемата трябва да е кой е най трошливият мотор при алфа10 гласа от мен за 16 клапановите ТС-та и най-вече 2.0
sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеНезнам какво да пиша и как да се чувствам...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Абе аз моят няма да го хваля да не стане нещо непредвидено,ама си е бая здравичък хайвана и още си спомням,че го взех заради звука който вади.Бях се качил да я пробвам по едни павета да чуя за странни шумове,обаче като настъпих и изрева тоя мотор и забравих за всичко.Ами тва е от мен,преди съм карал темпра 2.0 16в ааами нищо общо нямат.
П.С. Обичам шумни мотори,разни съскащи нещо не ме радват освен ако не свисти блоу оффф клапана.Last edited by 155_8000rpm; d.m.y г., 18:03.sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
Ex...
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНай-хубави са бензиновите, най-скапани са дизеловите.
ПП:Колега не се заяждам,просто си казвам мнението.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеи как стигна до тоя извод?Само да питам кое му е скапаното на дизела,освен че не върви като бензина?И аз искам в момента да купувам бензинка,при положение че карам на бащата дизела,но не мога да твърдя че дизеловия мотор е скапан.Дизеловия мотор е по-здрав но бензина върви повече.Ти ми дай една 147-ца или 159-ка дизел дето ем да гори малко,ем да върви подобаващо пък нека дизелака да е по-скапан.И двата мотора си имат плюсове и минуси,но не можеш да твърдиш че дизела е скапан.Ти също почна като колега ПЧЕЛОЯД,говориш без да мислиш.
ПП:Колега не се заяждам,просто си казвам мнението.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНай-хубави са бензиновите, най-скапани са дизеловите.
sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеГолеми спецове има тук
Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:11.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениенай добрия двигател на алфа е здравия !! което си е рядкост!
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеквото и да си говорим , от JTD 2.4 по добър май май нема
Говоря за честите мотори.
а иначе съм чувал много собри отзиви за 2.0 v6 турбото
а най трошливия мотор на алфа е 2.0 16винтиловия...
От опит го знам това
Comment
Comment