Известие

Collapse
No announcement yet.

потребителя SENNA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• потребителя SENNA

Първоначално публикувано от SENNA
    Първоначално публикувано от KGB
    Първоначално публикувано от Genata
    Някои колеги бяха споделили, че ще си слагат чип тунинг, но никой не публикувал отзиви. Има ли някой във форума с тунингован двигател като моя да сподели впечатления.
    Моята както казаха колегите е правена в DigitalTuning.bg, както и тази на Пламен и още много други коли на наши приятели и познати. Ре-мапването "чипа" струва около 1000лв. Фирмата е официален представител на ДигитаТунинг за България. ДигиталТунинг е институт базиран в Швейцария, който прави и програмите за управление на двигателите на БМВ моторспорт, Хаман и още много други.

Моя съвет и да стойш на страна от много хора в БГ дето свалят чипове от разни интернет сайтове. Външния модул също не е препоръчителен.

Относно въздъшния филтър, ако сложиш...така наречение спортен такъв имай в предвид, че може да си съсипеш дебитомера.

пс: Със и без чип знай, че трябва да сменяш маслото на колата на всеки 8 000км...
    1.няма да коментирам швейцарските разработки
    2.може ли да ми кажеш в кой сайт ей така ще си свалиш нещо което да върши работа?
    3.вобще не си наясно как се прави чиптунинг за да говориш за сваляне и за сайтове и т.н. и ....
    4.Защо модулите да не са прпоръчителни че не ми е ясно?
    5.Да дебитемера точно се съсипва
    само за маслото съм почти съгласен !
    Ма ти си бил голям специалист

Я изкоментираи швейцарските разработки, че ми стана интересно!
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Re: Чип тунинг за 2.4 JTD

Някои колеги бяха споделили, че ще си слагат чип тунинг, но никой не публикувал отзиви. Има ли някой във форума с тунингован двигател като моя да сподели впечатления.
    Моята както казаха колегите е правена в DigitalTuning.bg, както и тази на Пламен и още много други коли на наши приятели и познати. Ре-мапването "чипа" струва около 1000лв. Фирмата е официален представител на ДигитаТунинг за България. ДигиталТунинг е институт базиран в Швейцария, който прави и програмите за управление на двигателите на БМВ моторспорт, Хаман и още много други.

Моя съвет и да стойш на страна от много хора в БГ дето свалят чипове от разни интернет сайтове. Външния модул също не е препоръчителен.

Относно въздъшния филтър, ако сложиш...така наречение спортен такъв имай в предвид, че може да си съсипеш дебитомера.

пс: Със и без чип знай, че трябва да сменяш маслото на колата на всеки 8 000км...
    1.няма да коментирам швейцарските разработки
    2.може ли да ми кажеш в кой сайт ей така ще си свалиш нещо което да върши работа?
    3.вобще не си наясно как се прави чиптунинг за да говориш за сваляне и за сайтове и т.н. и ....
    4.Защо модулите да не са прпоръчителни че не ми е ясно?
    5.Да дебитемера точно се съсипва
    само за маслото съм почти съгласен !
    Ма ти си бил голям специалист

Я изкоментираи швейцарските разработки, че ми стана интересно!
    Нещо на специалисти ли ще се обиждаме? СЪМ ДА !
    нямате раздел NO COMMENT няма какво да коментирам.
    Не ми отговори на въпросчетата ...

Comment

За дебитомера знам - вече го смених през август след едномесечно ходене по мъките.
      добре кажи какво знаеш?!
      Знам, че е много чувствителен на прах и спортните филтри спомагат за по-бързото му скапване. При нормални условия живота му е около 60-70 хил.км.
      да речем че си прав и при найстина нормални условия не са 60-70 а 270
      ами спортните филтри тип : правени в турско мазе не прах ами песак ше пуснат

Comment

За дебитомера знам - вече го смених през август след едномесечно ходене по мъките.
        добре кажи какво знаеш?!
        Знам, че е много чувствителен на прах и спортните филтри спомагат за по-бързото му скапване. При нормални условия живота му е около 60-70 хил.км.
        а другите дето са маркови не пускат така ли ?
        ти голям капацитет ще се окажеш маи

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
          добре кажи какво знаеш?!
          а другите дето са маркови не пускат така ли ?
          ти голям капацитет ще се окажеш маи
          ами истинските дето ти не си виждал в БГ не пускат песак да
          и да капацитет съм - има нема 5F

Comment

Как не се сетих че само ти си бил у чужбина ние на село да го духаме а

Смени тона с който говориш че не ме кефи
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
              Как не се сетих че само ти си бил у чужбина ние на село да го духаме а

Смени тона с който говориш че не ме кефи
              Какво му е на тона ми ти как го чу с букви?Е и кво като не те кефи кой те пита ? !
              Никой не ти е казвал да го духаш и незнам кво си....
              Ставаше въпрос , че има филтри и филтри .Разликата е , че в България повечето са ментета , а има и лоши ментета който не прах ами каквото искаш ще влезе .
              Та какво каза за чужбина и селяните ?

Comment

Сена...рекламиране в този форум без съгласуването и разрешение от УС на КАРБ е ЗАБРАНЕНО!!!

Така, че си махни рекламата от подписа!!!

И леко с кой кого пита и кой кого не пита
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Е те тва имам предвид колега за БГ и чужбина

А мен кой ме пита незнам ма ти откаде се появи и що реши че теб те пита некой и верно си махни рекламите от подписа форума не е магазин а място където ПОМАГАМЕ на потребителите
                  Като искаш да продаваш нещо пускай у продава и не ни слагай реклама на всеки твой пост (подписа ти имам предвид)
                  sigpic
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Бреее ,че се ядосвате маааааа , никой не може да каже някакво по различно мнение от вашетооо Пък и мен лично рекламта не ме дразнии. Не знам

2.0 16v TwinSpark ; OZ F1 World Champion

Comment

Първоначално публикувано от DanailQV
                      Бреее ,че се ядосвате маааааа , никой не може да каже някакво по различно мнение от вашетооо Пък и мен лично рекламта не ме дразнии. Не знам
                      Тебе не те дразни щото не си чел правилата на форума явно
                      sigpic

Comment

Какво му е на тона ми ти как го чу с букви?Е и кво като не те кефи кой те пита ? !
                        скиви, бомбе, явно не си ходил още в казармата, и не са те научили на елементарно уважение
                        та:
                        1. когато си от вчера тук, е поне препоръчително да попрочетеш какво е написано до момента (35000+ поста) и да си извадиш някакви изводи кой какъв е, кой какво може и какво не
                        2. добра идея е все пак, отгоре отгоре, да си обърнал внимание на някаквите правила в този форум (~900 потребителя), сигурно има за какво да ги има ?
                        3. рекламата на поредния "тунингист" ако сам не се сещаш, да ти кажа, ни е до болка позната, не си първия "отворко" който си мисли че света е негов

има някакъв, все по-намаляващ вариант, да си стойностен човек, който може да каже нещо полезно за останалите, и да е пълноценен участник в тази общност.

НО
                        с това си държание, съвсем скоро просто ше ти бъде отнета възможността да влизаш тук, и с това ше се приключи, и меда и жилото, знаеш как е ...

призовавам те да разкараш тоя подпис, сложи си УРЛ ако искаш, и прояви елементарна учтивост, не вреди

с най-добри чувства
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Цитат от "Правилата на форума":

1.14 Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на КАРБ
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                            скиви, бомбе, явно не си ходил още в казармата, и не са те научили на елементарно уважение
                            та:
                            1. когато си от вчера тук, е поне препоръчително да попрочетеш какво е написано до момента (35000+ поста) и да си извадиш някакви изводи кой какъв е, кой какво може и какво не
                            2. добра идея е все пак, отгоре отгоре, да си обърнал внимание на някаквите правила в този форум (~900 потребителя), сигурно има за какво да ги има ?
                            3. рекламата на поредния "тунингист" ако сам не се сещаш, да ти кажа, ни е до болка позната, не си първия "отворко" който си мисли че света е негов

има някакъв, все по-намаляващ вариант, да си стойностен човек, който може да каже нещо полезно за останалите, и да е пълноценен участник в тази общност.

НО
                            с това си държание, съвсем скоро просто ше ти бъде отнета възможността да влизаш тук, и с това ше се приключи, и меда и жилото, знаеш как е ...

призовавам те да разкараш тоя подпис, сложи си УРЛ ако искаш, и прояви елементарна учтивост, не вреди

с най-добри чувства
                            Веднага ти отговарям :
                            1.нямам ама никакво излишно време за да правя 3500 поста за да ме имате за ваш човек и т.н. Не съм като повечето пиленца на по 15 годинки дето цел ден се лигавят из форума ...
                            2.Какво значение има колко са потребителите?
                            3.Просто съм си такъв !Може да ти се струва , че съм отворко но поне не лъжа хората ! Без да ти давам примери но на пазара се появиха доста copy/paste пиленца който нямат елементарно понятие от това какво правят!Махнал съм тъпата реклама да се кефиш
                            Bомбе
                            А възможноста да влизам и да ми бъде отнета ...

Comment

...
                              абе колега пиши си квото искаш и си бъди отворко/неотворко -
                              твоя воля
                              просто имай уважение към останалите тук - ние съще сме виждали разни нещица (дори може би повече от теб), чели сме книжки и не падаме от марс
                              за подписа ти - ми има си правила - прочети ги, не вреди - а правилата - били те добри или лоши ТРЯБВА да се спазват

та така
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                              X