Известие

Collapse
No announcement yet.

потребителя SENNA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SENNA
    [,
    Веднага ти отговарям :
    1.нямам ама никакво излишно време за да правя 3500 поста за да ме имате за ваш човек и т.н. Не съм като повечето пиленца на по 15 годинки дето цел ден се лигавят из форума ...
    2.Какво значение има колко са потребителите?
    3.Просто съм си такъв !Може да ти се струва , че съм отворко но поне не лъжа хората ! Без да ти давам примери но на пазара се появиха доста copy/paste пиленца който нямат елементарно понятие от това какво правят!Махнал съм тъпата реклама да се кефиш
    Bомбе
    А възможноста да влизам и да ми бъде отнета ...
    Е хората които са ти отговорили са на по около 28-30 години и са достатъчно серьозни за да регистрират юридическо лице "Клуб Алфа Ромео България" с устав и правила. А ако се беше поинтересувал щеше да установиш че Клуба организира Италфест (което не може да се направи от 15 годишни) със спонсори доста серьозни фирми-включително и представянето за пръв път на Балканския полуостров на новата Алфа 159 и Фият Гранде Пунто - офицялните вносители още не са представили 159-ката. Та направи си изводите колко са серьозни тези 15 годишни(според теб) момчета-това е отчетено и от гръцката преса че клуба е представил колата преди вносителя в Гърция дори.
    П.П. Някой от хората ако си забелязал са правили доста коли или си мислиш че са сложили турбо на атмосферен бензинов двигател без да пипат софтуера.
    Не виждам някои да те е обиждал и щеше да постигнеш много повече ако беше обяснявал аргументирано и да критикуваш аргументирано-което пък щеше да докаже че разбираш от нещата който предлагаш и можеше и да спечелиш клиенти. Ама с критикуване и такъв тон на хора които не познаваш е доста грешно да подхождаш.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

@senna
      колега
      земи дай некой лев за хостинг и за свестeн сайт пък тогава го рекламирай

мога да ти предложа специална отстъпка

ноо се дразним на хора дето искат да прават бизнес с фри хостинг и се барат за сериозни
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
      X